Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Plasztika pro vagy kontra
2004-10-26 14:331.
Létrehozva: 2004. október 26. 14:33
Sziasztok!
Az egyik barátom teljesen tanácstalan, hogy mell műtétet, vagy egyáltalán valamilyen kozmetikai műtétet csináltasson vagy sem. Én most találtam rá erre a fórumra és nem igazán igazodom ki a régebbi hozzászólásokon. Ezért ha valakinek bármilyen pozitiv vagy negatív tapasztalata van a dologgal kapcsolatban örömmel venném, hogy segíthessek neki a témában.Egyáltalán szerintetek mennyire lehet természetes egy ilyen mesterséges beavatkozás után az ember?
Az egyik barátom teljesen tanácstalan, hogy mell műtétet, vagy egyáltalán valamilyen kozmetikai műtétet csináltasson vagy sem. Én most találtam rá erre a fórumra és nem igazán igazodom ki a régebbi hozzászólásokon. Ezért ha valakinek bármilyen pozitiv vagy negatív tapasztalata van a dologgal kapcsolatban örömmel venném, hogy segíthessek neki a témában.Egyáltalán szerintetek mennyire lehet természetes egy ilyen mesterséges beavatkozás után az ember?
Tök jó, hogy ennyi plasztikai sebész használja már ezt. Én dr. Rusz Zoltánnál ismertem meg a saját zsírral történő mellnagyobbítást.
Sziasztok! Az egyik ismerősömnek itt csinálták a mellét, és nagyon szép lett a végeredmény! https://plasztika.info.hu/ Nagyon ajánlom!!!!!
Dr. Tóth András is alkalmazza ezt a módszert :)
Most nála láttam a legújabb lézeres zsírleszívós technikát: https://www.bonusz-plasztikaisebeszet.hu/lezeres -zsirleszivas.html
Több területen is alkalmazza. Hamarosan megyek is hozzá zsírleszívásra.
A saját zsírral történő mellnagyobbítás természetes és hegek sincsenek, mivel tűvel szúrják be a zsírt. Magyarországon még kevesen csinálják, de vannak akik igen, pl. dr. Rusz Zoltán.
Es koszi a "beszelgetest" jolesett :)
Ha rászánod Magad (esetleg vidd a Párodat is), jelentkezz, kíváncsi vagyok. . . ))))
sok sikert!!!!
Hiszen nem is ismerlek.
De most az utobbi hozzaszlasaid alapjan szimpibb lettel.
miért, eddig utáltál???(((((((
Megmondom őszinten, h a mostani valaszaid alapjan egyre szimpibb vagy :)
Lehet, h nem csak ajanlas alapjan lehet valasztani. . . de ha olyat ajanlanak, aki jo szakember (es tenyleg az), illetve nekem is szimpi lenne, ugy azert konnyebb lenne. . . .
Meg nem is igazan tudom, hogyha elmegyek egy konzultaciora egy plasztikai sebeszhez, mire figyeljek igazan?
Biztos, hogy meg kell Róla kérdezned a szüleidet? Ha Te szeretnéd, szerintem teljesen felesleges kikérni a véleményüket. Pláne, ha azzal csak elbizonytalanítanának.
Orvost nem csak ajánlás alapján lehet választani. Én pl. nem egy orvost ismertem (és tartottam rossznak), akit itt a nlc-én agyba-főbe dícsértek.
Menj el, nézd meg, beszélj vele, fontos a benyomás.
3 helyi orvosrol hallottam(van akirol jot, van akirol rosszat. . ), aki a lakhelyemen rendel.
Szüleim: megmondom oszinten nem tudom, h allnanak hozza.
Mivel alt takarva van a fulem, valszeg igazan nem is sejtik, h engem mennyire zavar a mostani helyzet. . .
Felek, h azt mondanak, h felesleges, vagy barmi. . . .
Igen, az onbizalmam biztos, h teljesen helyre allna.
De megis szeretnem megcsinaltatni.
Meg attól is félek picit, ne h rossz orvost válasszak ( csak 1x szeretnek nekifutni. . . )
Sajnos nincs olyan ismerosom, aki barmilyen plasztikai muteten atesett volna.
Meg eddig csak a tesom meg a parom tudja, h mit tervezek. . . . a szuleim nem tudom, h tamogatna e az "ötletemet". (lelki tamogatasra gondolok. . )
Egyébként mitől félsz?
Igen, ez a műtét. . még a kisebb plasztikai műtétek közé sorolható.
És egyre erősödik bennem az érzés, h jó lenne belevágni.
Csak még gyűjtök egy kis bátorságot hozzá.
Félretett pénzem megvan rá, most orvosok után érdeklődök. . .
Személy szerint teljesen megértem azokat, akik pl. egy elálló fület, nagy orrot, . . . szeretnének megcsináltatni. Kevésbé értem viszont a mellnagyobbító, ajakvastagító, ráncfelvarró műtéteket. Szóval divatból semmiképp!
Nekem ez elfogadható, mert nem jár csak minimális kockázattal.
Még az altatást is meg lehet úszni és nem kerül idegen anyag a szervezetedbe.
Én fülplasztikát tervezek (csak egy egyik oldalon kellene. . ).
Nagyon régóta zavar, többször próbáltam elfogadni, h ilyen. . . de egy idő után mindig úgy éreztem, hogy azt szeretném, ha olyan lenne, mint a másik fülem.
Én úgy érzem, h az én "próblémám" csak műtéttel megoldható.
Nem akarom elbagatellizálni a problémádat, de lehet, hogy a Tiéd sem olyan szélsőséges eset. Bár nem írtad még, hogy konkrétan mi a baj.
Az az igazság, h nem érzem úgy, h segíteni tudnátok. (és ezzel eszem ágában sincs lebecsülni titeket!)
Igen, van olyan dolog, ami zavar magamon. Úgy érzem, h többnyire képes vagyok magam elfogadni. . . de van olyasmi, amit nagyon szeretném, ha máshogy nézne ki!
Nem akarom tovább rejtegetni, de azt sem akarom, h olyan maradjon, amilyen most.
Honnan tudod, min megyek esetleg keresztül? (hiszen ahogy olvastam a hozzászólásaidat itt a topikon, te inkább elveted a műtétet. . . )
Persze a 10-ből egy mindig van, akinek TÉNYLEG nagyon csúnya a melle, de a legtöbb esetben szó sincs erről.
Mesélte, hogy leég a képéről a bőr, de néha ajánlja, hogy esetleg egy fogorvos, egy szőrtelenítés és máris jobban érezné magát a bőrében a nőci. .
Volt egy nő, akinek két beindult anyajegy volt a mellkasán. Az nem tünt fel, hogy rákos lehet, az nem fontos??, Csak, hogy szilikont kapjon?
loveheart: én sem értek veled egyet, de én is tiszteletben tartom a véleményedet, csináljon magával mindenki azt, amit akar, magánügy, csak én a magam részéről egyszerűen óriási baromságnak tartom.
De ezzel nincs is semmi baj. Hiszen sarkítva ugyan, de a férfiak legyenek okosak, a nők szépek (és persze okosak is). De egy férfitól nem várjuk el, hogy ne legyen ráncos a szeme alja, szőrös a lába, stb. Bár mostanában egyre több férfi fedezi fel magának a szépészeti beavatkozások nyújtotta előnyöket. (pl. hajátültetés, zsírleszívás, vádliimplantátum, stb. )
Én azt mondom, hogyha vki vmit hosszú éveken keresztül sehogysem tud elfogadni magán, és van rá lehetősége, bátorsága, változztasson, akár műtéttel.
Nagyon köszönöm az eddigi hozzászólásokat, főleg babucskáét nagyon építő jellegű kritikákat mondott a témában. Szerinted, ha a belső értékek a fontosak, miért követik annyian mégis a médiában megjelenő uniformizált trendet? Szerintetek mit lehetne tenni, hogy kivédjük a ránk nehezedő szépségideált?