Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Plasztikai műtét TB-re?
2005-02-01 18:371.
Torolt_felhasznalo_692148
Létrehozva: 2005. február 1. 18:37
Üdvözlet mindenkinek akit érdekel a téma!
Azt szeretném megtudni, hogyan lehetséges, hogy valakit támogat a TB, és mi a feltétele? Azt hallottam, hogy a háziorvos javasolhatja, de az én háziorvosom elküldött egy belgyógyászhoz, aki fogyókúrával foglalkozik. Elmentem, és megdöbbentem: Ugyanis az orvos elmondása szerint 10000.-Ft a havi gyógyszeradag, ami az éhségérzetet szabályozza -ez 2000-ben volt- plusz még amit az orvosnak szánok. Sarkonfordultam, és soha többé nem mentem. Akkor GYES-en voltam a havi GYES-em 13200.-Ft volt. Anyagilag, most sem állok úgy, hogy megműttesem magam.
Azt szeretném megtudni, hogyan lehetséges, hogy valakit támogat a TB, és mi a feltétele? Azt hallottam, hogy a háziorvos javasolhatja, de az én háziorvosom elküldött egy belgyógyászhoz, aki fogyókúrával foglalkozik. Elmentem, és megdöbbentem: Ugyanis az orvos elmondása szerint 10000.-Ft a havi gyógyszeradag, ami az éhségérzetet szabályozza -ez 2000-ben volt- plusz még amit az orvosnak szánok. Sarkonfordultam, és soha többé nem mentem. Akkor GYES-en voltam a havi GYES-em 13200.-Ft volt. Anyagilag, most sem állok úgy, hogy megműttesem magam.
Igen, én is dr. Rusz Zoltánnál voltam.
Az unokatestvérem is dr. Ruszhoz megy hamarosan, úgyhogy megkérdezem, hogy kérdezzen rá erre is. Engem is érdekel a téma.
a plasztikai sebészem, dr. Rusz ZOltán azt mondta, hogy van, de nagoyn korlátozott
És a mellnagyobbításról mit mondott? Van arra lehetőség, hogy ott se kelljen fizetni?
Akkor ingyenes egy plasztika, ha orvosi indokai vannak. Én dr. Rusz Zoltánnal beszéltem erről, ő azt mondta, hogy akkor lesz ingyenes a mellkisebbítés, ha az eltávoíltott zsírszövet meghaladj a testsúly 0,5%-át.
Engem mellplasztika nagyobbítás érdekelne.
Ami oldalakat találtam ott elég borsos ára van, miközben az terjed, hogy már 300000Ft- ból kilehet hozni.
A has és a mellfelvarrás teljesen ingyenes. A többi plasztikai műtétnek meg szabott ára van, ha érdekel akkor tudok segíteni.
Timi