Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Dr. Németh Miklós nőgyógyászról csak annyit , hogy egy féreg és szégyellje el magát, hogy nőgyógyászként hogy bánik a nőkkel. Egy igazi arrogáns , beképzelt ember undorító stílussal. Aki csak teheti kerülje jó messziről, sajnos saját bőrömön tapasztaltam a lekezelő stílusát.
Ahol csak olvasok róla negatív a vélemény, nem véletlenül ,minden szót úgy kell kihúzni belőle , nem végzi rendesen a dolgát és nem érdekli mi van a páciensével, látszik rajta, hogy csak a pénz érdekli... Remélem minél több nőhöz eljut ez az üzenet ! Nem érdemes tovább tömni a zsebét!
Sziasztok!
Ez a Dr Németh Miklós egy igazi gerinctelen féreg.
Nálunk sajnos egy jó ideje csak nem akar összejönni a gyerek, így az inszeminációval próbálkoztunk volna épp mikor kiderült, polip van a feleségemben. Gasztonyi a nőgyógyászunk és ő ajánlotta erre a műtétre DR Németh Miklóst a Szent István kórházból, mondván nagyon profi és ez neki rutin műtét.
Dr Németh Miklós a műtét során nem találta meg ezt a polipot de erről egy büdös szót nem szólt nekünk. Egyszerűen eltűnt a műtét után, elérhetetlenné vált számunkra. A zárójelentést egy nővér adta ki, mi őt többet nem láttuk, a telefonját sem vette fel. A zárójelentést hiába olvasgattuk, az nnagyjából egy latin szakszöveg. Eszünkbe sem jutott hogy sikertelen is lehetett a műtét, azt hittük azért tűnt el "mert ő ilyen" ahogy mondják róla, de a munkáját azt profin elvégzi.
Meg kellett várni a felépülést és egy teljes menszesz periódust, majd visszamenni Gasztonyihoz, aki maga is megdöbbent mikor kiderült mi is van a zárójelentésben, miszerint csak felnyitotta majd visszazárta a pácienst a doktor, mert ő ott nem talált semmit. Elment két hónap a semmire. Ugyanott tartunk. Egyszerűen nem volt képe megmondani hogy nem tudta elvégezni ezt az egyszerű műtétet inkább felszívódott és sorsunkra hagyott.
Bravó DOKTOR ÚR!
Légyszi írjon nekem (akár privit) aki mostanában jár vagy járt Németh Mikihez, vagy tud róla tapasztalatokat.
Köszi szépen.
Sziasztok!
Azt tudom, hogy a terhesgondozás 6 ezer a magánrendelésén.
De valaki tud abban segíteni, hogy a terhesség végén, mikor hetente vagy akár kétnaponta van uh és ctg, akkoris alkalmanként ennyit kell fizetni?
Sokatok szerint érdemes szülésznőt választani. Miki kivel szeret dolgozni?
Köszi, ha valaki válaszol.
Leia, azt hittem, hogy ő már az elejétől ott van. És ha epit akarok kérni, akkor mindig van ott valaki, aki beadja?
Nekem gond volt a szoptatással az elsőnél, remélem itt majd tudnak segíteni.
A szülésre a kitolási szak elejére ért be (hajnal 4-5-kor keződött a vajúdás, ő 11 körül jött be). A szülésznővel online voltak, gondolom akkor szólt neki, amikor már a vége felé voltunk. Mondjuk megszívta, mert a kitolás elhúzódott vagy 2-2,5 óráig Én olyan fajta vagyok, hogy nem vártam el, h ott legyen végig, lelki támogatásra ott volt a férjem.
Meniko: nem vagyunk egyformák; engem rohadtul zavart a tömeg egy idő után (mondjuk az 4. naptól)...
Szerencsés vagy, hogy tudod függetleniteni magad a környezetedtől! Mondjuk ahogy irtad, ebben azért biztos szerepe volt annak is, hogy a szobatársak is a normális kategóriába tartoztak
Én megszenvedtem mindegyikkel, egyiket sem tudtam szoptatni, úgyhogy képzelheted, hogy a főnénivel milyen meccseink voltak Az első gyerekem 25oo gr-mal született, sikerült lefogyasztania "az olyan nincs, hogy valakinek még előteje sincs" felkiálltással 23oo-ra és levinnie a cukrát a pincébe...
Szia! Én Németh Mikinél szültem 2005. októberében az Istvánban. Az 5. hónaptól jártam hozzá magánrendelésre, lelkiismeretesen végezte a munkáját, bár nálam nem volt komplikáció, szülésnél sem. Nagyon jó arc, fiatal, laza, nekem nagyon bejött a stílusa is. Szülésnél nem sok dolga volt, a kinyomási szakban kellett egyet könyökölnie.
Az Istvánban szuper élmény volt a szülés, nekem se gátmetszésem, se borotválásom, se semmim nem volt, még az aranyeret is megúsztam. A szülésznő valamilyen Margit volt, de állítólag mindegyik szülésznő profi. A másodikat is tutira ott fogom szülni, bár a gyerekágyas osztály rossz volt. Mi 6 napig maradtunk bent, mert besárgult a bébi, de 3 nap kibírható sztem is. A látogatási rend rettenetes, te szoptatsz/nál, a szomszéd ágynál meg még este 7-kor is nagypapa-apuka-öcsi-bátyó, szóval legalább 4-5 pasi uszul... Én 6 nap után ettől ki voltam készülve. Legközelebb vagy a 3 ágyast, vagy 1 ágyas szobát választok, az biztos, az 5 ágyas nagyon nem jött be. A csecsemősök sem lopták be a szívembe magukat, de végül is jól végzik a munkájukat. Az idős fődokinő tényleg elég gáz, de nekem a fiatal is okozott lelki problémákat... A 24 órás rooming in jól hangzik, de a gyakorlatban azért néha nehéz, h nem tudsz pihenni igazán. De mégis jó, h ott a gyermek a kezdetektől.
Jaj bocsi, félreértettelek Azt hittem a doki árára gondoltál
Na szóval az alapitványi szoba ára 1o.ooo ft/éjszaka (volt tavaly júliusban). Én mindháromnál 3 éjszakát töltöttem bent. Itt viszont van külön fürdő, tv, hűtő, és békén hagynak. Nagy előnye, hogy a csecsemősnővérek szobái mellett van közvetlenül.
Hely... hát foglalni előre ugye nem lehet. De - bár lehet nekem szerencsém volt - mindig volt szabad ágy.
Én nem elsősorban a betegségek miatt aggódtam, hanem idegesitett, hogy az ember amúgy is tehetetlen (főleg az első gyereknél), ott szerencsétlenkedik és vadidegen pasik jönnek-mennek közben a legteljesebb természetességgel
Köszi, nézem a topicocat!
Szia! Ez a topik is róla szól... http://www.nlcafe.hu/forumkifejt.php?forumid=124743
Én nála szültem az elsőt, ő volt az ügyeletes orvos.
Sokan panaszkodnak a látogatási rendre, nem tudom miért nem lehet módosítani ezt. Téged ez nem zavart?
latsia: köszi, már láttam azt a topicot, de nem sok hozzászóló van ott. Priviben meg tudnád adni a rendelése számát? Köszi! Ő tud epit adni, nem tudod?
A dokit nem ismerem, de minkét csemetémet az Istvánban szültem! (2005 február, 2006 június) Nekem bejött!
A lényeg: nincs beöntés, borotválás, úgy vajúdsz ahogy neked jól esik. Nem tudom, hogy minden szülésznő megteszi-e, de én gátvédelemmel szültem. Az elsőnél végül, utolsó pillanatban vágtak egy nagyon kicsit, a másodiknál semmit! Epidurális kérhető, de ehhez időben kell szólni. Nálam nem volt rá idő, de kibírható volt!
Az osztályos nővérek, szerintem, kedvesek, rendesek. A csecsemősök segítőkészek. De azért jó ha a nyakukra jársz! Sok a munkájuk! A császárosoknak első éjjelre elviszik a babát utánna nem, a síma szülésnél 24 órás Rooming in van! Alap infó: szoptatni-szoptatni-szoptatni. A fő gyerekdoki egy kicsit banya azokkal akiknek nem megy a szoptatás, nincs tejük. stb. Pótlást csak végső esetben adnak, akkor is anyatejet, nem tápszert.
Bent tartózkodás: normál szülésnél 4 nap, csaszinál 5. Ha a babával van gond (besárgul) akkor több, a babától függ. Ha egyéb gond van, koraszülés, stb, akkor a Sote-ra vagy a Schöpfibe küldik a babát, a mamát is megpróbálják küldeni, ha van hely.
De ha "független" véleményt akarsz, írd be a google-ba a nevét és kiadja a babanet.hu társalgójában is nyílt egy topik Róla, csak nem sikerül ide belinkelnem...
Én tavaly áprilisban szültem az Istvánban. A doktor urat nem ismerem, vagyis lehet, de csak arcról ismerném fel
A kórházzal nekem nem volt gondom, a szülőszobák szépek, amikor én szültem csak 1-2 másik kismama volt ott. A kórházi szobák annyira nem jó, bár nekem szerencsém volt a 3 ágyassal. Azt a 3 napot ki lehetett bírni. Lehet epit kérni, meg is kérdezik előtte, közben is. Bár én nem kértem, csak egy kis nospát kaptam a popsimba Az én szülésznőm valamilyen Andi volt, már nem emlékszem a vezeték nevére, de nagyon kedves és ügyes volt!!!!
Mikorra várod a babát? Sok boldogságot!