Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Bob the builder

Sziasztok! nem tudja véletlen valaki, hogy hogyan hívják a fenti rajzfilm szereplőit magyarul (ha van egyáltalán magyar nevük), illetve, hogy megy-e valamilyen csatornán, vagy lehet-e kapni dvd-n/videón.
Aztán ha valakinek van ilyen DUPLO-ja használt olcsóbban a boltinál, akkor arra vevő vagyok (van ugyan ami megvan).
A 2,5 éves fiam rajongó, pedig még mesét sem látott csak két legója van ebből, de azóta bőszen legózik, előtte nem érdekelte a legó sem.
Nekem a macsek van meg plüssből.
2 és fél éve kaptam az akkor még pasimtól(már a férjem),kb. 25 cm magas.
Akkor nem is tudtam,hogy ő rajzfilmfigura,csak a türkiz színe miatt tetszett meg.
A Tescoban lehetett kapni,5000 körül volt,volt BOB is.
Lehet,még most is van 1-2 elfekvő db.
A LEGO-t a www.hasznaltlego.hu-n nézd meg.Lehet ott kapni.
http://www.bobthebuilder.com/
na, így jó
Ja, nem is az a baj, nem sok mesét néz amúgy, azt sem tudom melyik csatornán jön nálunk a minimax vagy hogy hívják, csak folyton kérdezi melyiket, hogy hívják.
Caithleen: hol nézi angolul?Szia!
Szerintem örülj neki, hogy bőszen legozik, a dvd-zést meg hagyd meg pár évvel későbbre!!!
Szia,
az én fiam is nagy rajongó, igaz, mesét még nem is láttunk
Úgy tudom, magyarul nincs is meg. Neki angol turikból nagyon sok pólója, sapija van. Úgy hívja Bobi, Bobika