Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
en az itteni valtozattol (nem otthon elek) fogytam 15 kilot 20 evvel ezelott. aztan abbahagytam visszajottek a kilok es egy maradando sziv karosodas , nem zar a sziv billentyum es az elhasznalt ver visszamegy az egyik kamraba. itt 136 ezer embernek lett ugyanez a baja tole a betegseg ha sulyosbodik muteni kell. amikor felirtak az USA ban mar regen betiltottak. itt a mai napig is tilos. eszedbe ne jusson ha nem akarsz valami nagy bajt cserebe a fogyasert. nekem 18 eve kell jarni eves ellenorzesekre tesztekre mert ha romlik az allapot akkor muteni kell. ez a betegseg allando faradtsaggal es mas komplikaciokkal is jar.
Nagyon veszélyes,eszedbe se jusson..sem az Ephedrin,sem más ilyen jellegű gyógyszer. 19 éves voltam amikor egy ismerősöm kb 10 kilót adott le egy hónap alat..megirigyeltem,rendeltem tőle..használt, a 69- ről 54-re lefogytam én is. DE!A kezem remegett,idegbajos voltam,fájt a fejem,iszonyú szívdobogásom lett...nem tudtam aludni,alig ettem az étvágyat csökkenti tényleg.mert ugye minden fűrészpor ízű..Elfogyott ...de szerintem a mai napig hatása van rám..utólag (kb rá tizenkét évre)kiderült hogy az Ephedrinnben amfetamin van(egy testépítő haver mondta) tehát drog...szóval ne...