Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Sziasztok sorozatbarátra valaki tudna nekem meghívot küldeni ? manyesz40@yahoo.com,
előre is köszönöm
Sziaa van meg sorozatbarat meghivod? tudnal kuldeni? Mar annyira szeretnek bejutni :( mert ami sorozatot meg akarok nezni csak ott van fent
Sziasztok! Valaki küldene nekem sorozatbarát meghívót? Előre is nagyon szépen köszönöm!!
Üdvözlet,én sajnos tolószékes rokkant vagyok,és egyetlen örömöm ha tv-zhetek,és szeretem a sorozatokat,és szeretnék 1 meghivót a Sorozatbarátra,szépen kérem segítsenek,Köszönettel.: endre2455@gmail.com
Sziasztok. Szükségem lenne egy sorozatbarát meghívóra. pár hétig ágyhoz leszek kötve és szeretnék jó sok sorozatot nézni addig. előre is köszönöm aki segíteni tudna.
Sziasztok Valaki tudna nekem is küldeni egy sorozatbarát meghívót megköszönném.
gyuszka14@gmail.com
Szia nekem kéne. Ha tudnál küldeni az nagyon szépen köszönöm.
[gaborszidi1505@gmail.com]
Szia nekem kéne
Kedves snwcat! Már hónapok óta keresem azt aki tudna segíteni,hogy a sorozatbarátba bejussak. Szeretnék egy sorozatot magyarul elolvasva megnézni mert csak itt található. Ha tudnál segíteni nagyon nagyon megköszönném neked. Ha kellene az email címen (bjbjulianna@gmail.com). Mégegyszer köszönöm ha tudsz segíteni!!!
Nekem van Sorozatbarát profilom szóval ha valakinek még kéne meghívó akkor nyugodtan írjon nekem :))
Sziasztok nekem is kéne egy sorozatbarát meghivó valaki tudna adni?
Tojgli5@gmail.com
Sziasztok. Ha valaki tudna meghívót küldeni a Sorozatbarát-ra nagyon megköszönöm.
Nem létezik ingyenes regisztráció.
Én is nagyon meg köszönék egy meg hívást mert nagyon sok jó sorozat csak a sorozatbaráton elérhető
zsoka180@gmail.com
Előre köszönöm a meg hívást
Sziasztok!
Sorozatbarát meghívóért cserébe én szívesen küldök ncore meghívót, ha valakit érdekel:)
Email: rozika510KeletiPuma@gmail.com" rel="nofollow">@gmail.com
Hali Hali ^^ Akinek nem lenne teher, egy Sorozatbarát meghívót tudna küldeni? Hatalmas szívesség lenne, a Black Sails sorozatot szeretném nézni, és csak itt tudnám normálisan megnézni. email-om: martinmkk91@gmail.com Köszönöm aki küldene esetleg.
Sziasztok! Szeretnék egy meghívót kérni a Sorozatbarát weboldalra. Nagyon megköszönném, fontos lenne.
E-mail címem: jelehenrietta@gmail.com
Előre is köszönöm a segítséget!
Sziasztok,szeretnék kérni egy meghívót a sorozatbarátra,hónapok óta próbálkozom,és mindíg lecsüszok az ingyenes regről :) Előre is köszönöm.
A kis menyasszony sorozatot nem tudom megnézni,kérem segítsetek egy meghívóval. Előre is nagyon köszönöm faszobor@freemail.hu
Sziasztok!
Segitségre lenne szükségem kedvenc sorozatom letöltéséhez...
Kérem, aki tud,küldjön nekem egy meghivót a SorozatBarat oldalra.
berencsib@freemail.hu
Előre is nagyon szépen köszönöm! :-)
Szeretnék meghívót kérni valakitől a Sorozatbarát-ra
előre is köszönöm:
Zsuzsa53
kuzsa53@gmail.com
Sziasztok! Ha esetleg valaki tudna küldeni egy SorozatBarát meghívót, annak nagyon hálás lennék. Most jól jönne egy kis kikapcsolódás. Kérlek segítsetek!
Előre is köszönöm! 🙂
mpatrik216@gmail.com
Sziasztok!
Valaki tudna küldeni egy sorozatbarát meghívót? Erre az e-mail címre kellene: biromelindaviktoria@gmail.com
Előre is nagyon szépen köszönöm.
Sziasztok!
Szeretnék kérni meghívót a sorozat baráthoz.
Nagyon hálás lennék:D
Erre az e-mail címre : brendon20050117@gmail.com
Sziasztok!
Szeretnék kérni meghívót a sorozat baráthoz.
Sok sorozatot nézek, de mos az új dekódolás miatt egy párat nem tudok nézni március 1 óta.
Lehetőségeim szerint ha bekerülök próbálok hasznos tagja lenni a közösségnek.
Előre is köszönöm, ha befogadtok.
Józsi
Üdv! Szeretnék egy sorozatbarát meghívót kérni. Köszönöm.
heipach@hotmail.com
Sorozatbarát meghívó eladó!!
Hideg212@gmail.com
Több információ emailban
Nekem is nagyon kellene egy sorozatbarat meghivo mivel nagyon sok sorozat csak ott talalhato meg nagyon megkoszonnem ha valaki kuldene a deacrobi2@gmail.com emailra egy meghivot!!!
Nekem is nagyon kellene egy sorozatbarat meghivo mivel nagyon sok sorozat csak ott talalhato meg nagyon megkoszonnem ha valaki kuldene a deacrob2@gmail.com emailra egy meghivot!!!
En is szeretnek meghivot kerni a sorozatbarat oldalra, nagyon halas lennek :)
kutyicam@gmail.com