Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Szia nagyon tetszett a hozzá szólásod ,meg az is ahogy írtál rólam.Halak jegyű vagyok.
igazad van, én is ez tettem.de az igazsághoz hozzá tartozik,hogy 'oka' volt rá,és azért nem akart nekem esni, ha ilyen esetleg történt volna,nem hogy ide nem írnék, de még azt is elfelejteném,hogy skorpió
Szia!
Miért gondolod, hogy annyira büszke, hogy nem áll oda eléd? Volt valami előzménye?
Ha engem valaki leorditana, nem 20 percen, meg ket percen keresztul is, ugy otthagynam mint a huzat. Akar skorpio, akar rak akar vizilo...
'sajnos' ő abba a kategóriába tartózik,akiben az átlagosnál erősebb a nemi ösztön, ill. nagyon domináns személyiség Nem vagyunk most egy pár(sajnos) de mégis itt van a 'közelemben', csak tudom ,hogy ő annyira büszke ,hogy nem állna ide elém és mondaná,hogy én kellek neki azért tartok is tőle, mert bár nem vagyok annyira elveszett lélek, de mikor veszekedtünk,úgy leorditott kb. 20percen keresztül, hogy köpni nyelni nem tudtam
Szia!
Én is Halak vagyok, és eddig még mindig mindenhol azt olvastam, és kaptam, hogy a Halak és a Skorpió ideális pár, és mindkettőnek a másik a nagy szerelem Szóval hajrá!
Szia!
Nálunk ez a párosítás áll fenn közel 5 éve. Nagyon jól működik! Sztem jobb nem is lehetne. Skorpió jegyű emberből is kétféle létezik, az egyik nagyon domináns személyiség, és a normálisnál erősebb benne a nemi ösztön. Valamint a másik, amelyik kicsivel nyugodtabb. A párom ebbe a másodikba tartozik, és abszolút harmonikus ember. Nagyon megértő, de ha kell, akkor tud erőteljes is lenni. Egy nagyon határozott egyéniség. És ez nagyon vonzó tud lenni. Ami még fontos, a Skorpió férfi nagyon tud szeretni! És sztem ez nagyon meghatározó a kapcsolatban. Szóval nekem semmi negatív tapasztalatom nincs. Pedig én igazán nehéz természet vagyok. Szóval maximális tolerancia kell hozzám.
Vágj bele bele a kapcsolatba, sztem a csillagjegy nem akadály. Persze mindig van pro és kontra.
Szia. Én is Halak vagyok, a párom pedig Skorpió, bár saját elmondása szerint nem tipikus Skorpió. Mi 9 hónapja vagyunk együtt, 2 hónap után költözünk össze. Nem tudom, ehhez mennyi köze van a csillagjegyeknek, de tökéletesen működik. Néha kicsit kibújik belőle a skorpió-természet, pl. ha valami fontos dolgot kell elintézni, neki "erőszakosabb" a stílusa, mint nekem. Nálam az ilyesmi nehezebben megy. Korábbi kapcsolataiban Oroszlán és Bika jegyűekkel volt dolga, hát, már alig várta, hogy nyugalma legyen. Ezt tőlem meg is kapja.
Állítólag az egynemű jegyek (víz-víz, föld-föld,stb.) jól kijönnek egymással. Nálunk még a Rák tartozik ide.
Remélem, tudtam segíteni. Sok boldogságot!
Nálunk is fordítva van, én vagyok a skorpió (ráadásul duplán, még az aszcendensem is az!), a párom a hal, és szept-ben lesz 3 éve, h nagyon boldogok vagyunk együtt! Mielőtt megismertem, akkor inkább voltak skorpiós dolgaim , de Ő talán lecsillapított, és nagyon együtt jár az eszünk csomó dologban.
igen igen azt vettem észre,hogy nehezen ismeri el, ha pl. igazam van .. skorpióhoz még nem volt szerencsém, ezért vagyok kiváncsi ki mit gondol, köszi a segítségeket
Szia!
Mi pont fordítva vagyunk. A párom hal, én skorpió. Mi már több éve együtt élünk, boldogan. Szerintem az egyik legjobb párosítás. A hal letudja csillapítani a skorpió erejét. kiegyenlítik egymást. Kívánom, hogy Neked is így legyen.