Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
szóval tegnap egész nap hüppögtem tesómnak...
Fogalmazzunk úgy, hogy a vízöntő makacs...én meg túl kommunikatív vagyok és nem tudok egy helyben maradni...állandóan mászkálhatnékom van...ő pedig munkamániás..és mindenen megsértődik...
..hát nem borult a bili...tegnap egész nap lelkiztem tesómnak..szegényke..már ki lehet tőlem...
..úgy érzem nem én voltam a hibás..
Sajnálom :-(((
Remélem a vízöntőddel minden rendben van, az nagyon fontos!
..hát ha a héten lesz időpont..azaz kapok..
..nagyon padllós időszakom van..
ojjjajjjajjj! Nem tudsz kérni valakitől gyógyszert? Én sem vagyok még rendben, a náthám megmaradt.
Jobbulást neked, és teljen el minél hamarabb a nap, hogy otthon tudjál regenerálódni.
Melyik nap mész a lézeres témára?
..természetesen csillapító sincsen nálam..tuti nem az én napom ez ma..
Jó reggelt! Nekem nagyon rossz hétvégém volt..nem úgy alakultak a dolgaim, ahogy szerettem volna..
Nem aludtam jól, reggel pedig beütött a fejfájás...azt hiszem ez nem az én hetem lesz..
Jóóóóóó reggelt csajok!!!!!! Hogy vagytok? Hogy telt a hétvége? Nekem jó gyorsan... áááááá.... suliban voltam, meg pihiztünk... aztán már jöhettem is dolgozni Nálatok mi a helyzet?
Neked is szép hétvégét..én ma korábban végzek...így lesz egy hosszabb délutánom..
..hétfőn biztosan leszek itten..
Szép jó reggelt!
Ma korábban értem be, őrültek háza volt..egyfolytában jöttek hozzám, így nem tudtam kapcsolódni..
..tegnap pedig akkorát aludtam, hogy ma nagyon friss vagyok..
Sziasztok, jó reggelt mindenkinek!
Hogy vagytok?
Én ma nagyon el vagyok havazva, de azért majd bekukkerolok, ha lesz egy kis szusszanás
Én is ikrek...szűz aszcendenssel-elég kegyetlen egy párosítás.
Nem volt türelmem a négyszázakárhány hozzászólást mind végigolvasni, nem tudom mire jutottatok, csak gondoltam leírom a tapasztalataimat: volt oroszlán, az ok volt, bár akkor még fiatalka voltam nagyon. Aztán volt egy kos sokáig, az egyszerre borított ki és emelt fel, ettől a kettősségtől nagyon szenvedtem ugyanakkor inspirált is...de egyszercsak belefáradtam a küzdelembe. Ezenkívül bika és mérleg...rajongok értük, de nem volt rá időm hogy kiderüljön vajon hosszú távon működőképes-e
Ezek eddig mind beválltak, barátok között van mindenféle, de úgy általánosságban a nyilasokkal, halakkal, mérlegekkel, skorpiókkal jövök ki a legjobban.
Tehát ti már rájöttetek hogy ki illik hozzánk?
Ohh kár, pedig én most jöttem pont vissza, teli poccal Akkor majd holnap, PÉNTEEEEEEEEK YEAHHHHH
További szép napot Neked is ebben a tavaszi időben, lehet attól vagyok ennyire felpörögve ma
Le kell kapcsoldónom..ma már nem hiszem, hogy visszatérek..
Skyland holnap leszek..legyen szép napod!
Neked is..hááááááát ma kicsit tovább alukáltam a kelleténél..elég gyűrötten keltem, de amúgy süt a nap nálam is..
Hello csajok! Jó ebédhez szóljon a nóta elhúzok ebédelni, jó étvágyat nektek is!
Ma különösen jó kedvemben vagyok, Ti?
na majd megkeresem a könyvet és ide felrakom nektek.
hát igen.. ..néha túlzásokba esnek.