Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
lehet hogy itt az ideje lecsekkoltatni a protkót? haha
Szóval azt álmodtam, hogy egy gyönyörű, vörös hajú hölgy, aki macska (Cat) képében megjelent, csábosan és kedvesen mosolygott rám, s messziről integetett felém, hívott, de hogy hova? No ez mit jelent?
1) Vén kecske is megnyalná a sót, de nem bírja a nyelve?
2) Éhes disznó makkal álmodik?
3) Nem az a legény aki adja, hanem aki állja?
4) Lásd a szép virágot, de ne nyúlj, mert eltörik kezedben?
5) Látod te marha, minek ittál híg és sok fröccsöt az este, most nem győzöl vesződni a pisilőddel?
Barátsággal Gyuriur
veszekedés:ösztönzés megbékélésre:az első lépést azonban nekünk kell megtennünk, mert mi voltunk igazságtalanok valakivel szemben.
Halál:többnyire egy-egy életszakasz végét illetve azt jelzi, hogy új tervekkel szándékokkal és reményekkel vágunk neki egy új időszaknak, amelyben építenünk kell addigi tapasztalatainkra is.Régi indiai álomfejtők az egészség és az életöröm szimbólumeként értelmezték.
Jaj de hülye vagyok nem másoltam be
KUTYA - Hűség, de átvitt értelemben hűség, kitartás egy rossz elképzelés mellett; nehezen felejtesz, és hajlasz a rosszra inkább visszaemlékezni, mint a jóra. Kutyaharapás: ha téged harap - tartasz egy ellenséges lépéstől; ha mást harap meg szemed láttára egy kutya bosszút forralsz. Ismeretlen kutya, ha az öledbe telepszik vagy melléd szegődik: kéretlen szívesség. Régi kutyád, ha álmodban visszatér: szégyelled magad, hogy valaki után még mindig vágyakozol, nem tudod elfelejteni. Saját kutyád, ha ellenségesen viselkedik: igazságtalan voltál valakivel, aki nálad gyengébb, vagy neked kiszolgáltatott. Farkaskutya: nem egyértelmű érzések.
Szóval? Mit álmodtál legutóbb, kedves gyuriur?
Bizony igazad van, csakhogy legtöbben véletlenül lettünk "hallgatók"! Mivel - lám visszajöttem (igaz a hsz ed miatt) most már le sem tagadhatom! Azért én az álmaimat nem mesélem el....az lenne még csak szép!?
Gyuriur
A foghúzásról a kihúzni a méregfogat jutott először eszembe.
Biztos vagyok benne, hogy ez ellent mond minden álmoskönyvnek, de hát én már csak ilyen vagyok.
Szia!
Álmoskönyvből írom ki neked:
Akinek a fogát húzzák álmában:pénzügyi nehézségei lesznek,vagy nem válnak be a számításai.
Rossz, lyukas vagy kihulló fogak:kudarcokra és veszteségekre figyelmeztetnek.
Fog=halál.
Van még valaki körülötted? :-)
Egy régi közmondás:
Bolond aki az álmát elmeséli! Mégbolondabb, aki meghallgatja!
Én december közepén álmodtam foghúzással, de nem fájt, kb. két hét múlva meghalt az egyik szomszéd bácsi, akit kisgyerekkorom óra ismertem és szerettem.
Foghuzas-mas baja közelröl erint.
Ez all az almoskönyvemben...szerintem meg közeleg a fogorvoshoz menes idöpontja vagy felsz töle....