Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Mágusok
2004-02-15 18:061.
Létrehozva: 2004. február 15. 18:06
Sziasztok!
Tudna valaki ajánlani nekem olyan mágust, aki tutira létre tud hozni szerelmi kötést, és esetleg azt is megmondja, ha nem fog menni a dolog, tehát nem csak a pénzemet akarja leszedni?
Főleg olyan emberek érdekelnének, akik nem hirdetik magikat Interneten, médiákban, újságokban stb, hanem "rejve, csendeben" dolgoznak.
Ha esetleg tud valaki ilyet, kérem írjon privátban nyugodtan, nagyon hálás lennék a segítségért...
Szerelmi kötéssel kapcsolatos tapasztalatok is érdekelnének.
Várom a hozzászólásokat:
Barbi
Tudna valaki ajánlani nekem olyan mágust, aki tutira létre tud hozni szerelmi kötést, és esetleg azt is megmondja, ha nem fog menni a dolog, tehát nem csak a pénzemet akarja leszedni?
Főleg olyan emberek érdekelnének, akik nem hirdetik magikat Interneten, médiákban, újságokban stb, hanem "rejve, csendeben" dolgoznak.
Ha esetleg tud valaki ilyet, kérem írjon privátban nyugodtan, nagyon hálás lennék a segítségért...
Szerelmi kötéssel kapcsolatos tapasztalatok is érdekelnének.
Várom a hozzászólásokat:
Barbi
Csak olyan mágussal szabad foglalkozni, akinél el lehet menni személyesen is, vagy ha nem akkor tud fotókat és számlát is adni a munkájáról! Ahol nem igy van az maradjunk annyiban, hogy nem szakember.. Ha nincs se fotó,se számla akkor az valószinüleg nem valós. Ez a tapasztalatom.
Most találtam rá erre a topicra és ahogy látom ez még tavaszil evelezés.
Az lenne a kérdésem hogy tudsz valamit bővebben erről alányról, pont egy fejvadászt keresek.
Előre is köszönöm, ha válaszolsz.
Most készülök hozzá elmenni, nagyon jól jönne néhány friss információ, tapasztalat róla.
Én speciel arra is kíváncsi lennék, honnan jött, hogyan él stb. (olykor hasznosak lehetnek ezek az infók). Ismeri valaki közületek személyesen is?
Köszönöm, ha megosztjátok.
Akkor ennél a lánynál nics semmi esélyem. :((
Azt véletlenül nem tudjátok, hogy hol dolgozik, melyik cégnél?
Köszi:
Ati
Én ismerem Frabato barátnőjét.
Babac! Az a csaj aki a Frabinál a vendégeket fogadja, Ő a titikárnője.
Sheff! A Frabi barátnője nem boszi és nem is mágus.
Ha jól tudom, Fejvadász!
Egyébként nagyon kedves és inteligens lány.
Szóval ez a Te pech-ed!
Remélem, jól vagy. :) A múltkor említetted, hogy pénteken találkozol a te mágusoddal. Mi történt? Van-e valami változás? Roppant kíváncsi lennék, de ha nem akarsz válaszoni, azt is elfogadom. Bye! :)
köszi szépen a könyvajánlásokat, amint lehet, utánnuk nézek. Bár Halévi Kabbaláját ismerem ;))
Jó, hogy ide találtam a fórumotokba. :)
Tegnap, volt Szigetszentmiklóson az Oázis centrumba egy rendezvény, és itt volt az egyik vendég Frabato a Nagy Ősi mágus. ( lehetet nála jósoltatni)
A haverommal filóztunk, hogy kipróbálnánk mit tud, de bevallom, nem volt merszünk hozzá, ezért a haverom barátnőjét küldtök el, hogy jósoltasson. Még szerencse, hogy kapott helyet mert fullra be volt írva.
A mi varázslónk jósolt is a lánynak, és állítólag pontosan bele talált mindenbe.
Engem már nem is annyira a Frabato érdekel, hanem a barátnője, legalább is ott volt vele egy nagyon szép kecses fekete hajú lány, akinek gyönyörű szép szemei vannak.
Gondoltam ha már így beszéltek a mágusról, talán tudjátok ki ez a csaj?
Nagyon úgy nézett ki, hogy együtt vannak!
Lehet, hogy a lány is boszorkány vagy ne adj isten mágus?
Tudtok róla valamit?
Kértem a haverom barátnőjét, hogy beszélgessen a lánnyal, de amire Ő sorra került volna a lány elment valahová.
Ismeritek?
Köszi!
Ati
Musan, nem tudom mennyit, segítek vele, de azért leírom, hogy érdekelnek téged a vallásfilozófiai, történeti, elméleti írások, hogy érdemes elolvasni Schleiermacher: A vallásról, Durkheim könyvét a vallásos világképről és ennek társadalmi vetületeiről(noha kezdetben a Marxista filozófia bűvöletében alkotott, később megváltozott a véleménye, és egyre inkább érdekelte a mágikus világfölfogás), meg Vermes Géza könyveit Jézusról. (Az is lehet, hogy már ismered őket, akkor bocs. :)) A legutóbbi könyv, amit a kabaláról olvastam Z'Ev Ben Shimon Halévi: A kabala útja is tanulságos volt, és egy másik úgyszintén, Karl-Heinz Menke: Krisztus a létezés értelme. Krisztológia a relativizmus korában. :)
AVKF: Apor Vilmos Katolikus Főiskola.
Azt hiszem a pszichológia ismeri a "cím- és rangkórság"-ot. . . mert hogy ez az (fűszerezve az abszolút hibás önismerettel ;)
*Frabato mit ert azon, hogy "ŐSI mágus"*
óóó, ezen már eleget köszörültük a nyelvünket egy másik fórumon, ott azt sütöttük ki, hogy van téli, tavasi nyári és ősi mágus, és Frabató biztos a september hónapot kedveli a legjobban és ezért ősi mágus :0DD
Na, komolyabban: ha jól tudom azért, mert a mágia ősi tradícióit kutatja, és nem pedig a moderneket.
Hogy mindenkiről azt hallom, hogy ez nem nem, jó, ehhez nem tanácsos fordulni stb. . . *
Akkor talán érdemes volna elgondolkodni, miért is mondjuk/mondják ezt oly sokan ;))
*
Te kihez fordulál?*
Semmiképpen nem azokhoz, akik hirdetik magukat, vagy pénzért dolgoznak ;)
Musan, egy korábbi hozzászólásomban kérdeztem, bizonyára elkerülte a figyelmedet, hogy mi az az ÁVKF? Milyen egyetem/szak ez?
További szép vasárnapot mindenkinek! :)
Hogy mindenkiről azt hallom, hogy ez nem nem, jó, ehhez nem tanácsos fordulni stb. . .
Dear Musan!
Te kihez fordulál?
(Lili egyébként, ha jól tudom ki akar lépni a MBSZ-ből :) )
Etimológiailag a 'mágus' szó a méd papi törzs tagjait jelöli és jelentése 'bölcs' (ezért találhatod a Károli féle Bibliában "napkeleti bölcsek"-nek fordítva az eredeti "napkeleti mágusok"-at).
A 'boszorkány' pedig a török 'basurkan' "parázna, ártó szellem"-et jelent.
Modern világunkban a mágus a "magasszintű" varázslót jelenti, aki már túllépett az emberi gyengeségeken, meglelte saját magát és saját önvalója akarata szerint él.
A boszorkány pedig azon pogány varázshasználókat jelöli, akik főként a természeti vallások valamelyikét követik és emellett varázslatokat használnak.
mágikus szempontból a mágusra több meghatározás is létezik, szerintem a mágus pap is egyben (mint ahogy az igazi pap mágus is), egy személyben egyesíti a varázslót, a harcost, a papot, a művészt és a tudóst. Számára a mágia maag az élet, annaks zerves része és attól elválaszthatatlan. Saját önvalója, Isten-maga akarata szerint él.
a boszorkány pedig az a női varázshasználó, akit nem érdekel igazán mélységében a mágia, csupán felhasználója annak, elsősorban a természethez szorosan kapcsolódó részében mozog otthonosan.
Ebben a topicban már annyi mindenről volt szó. . . .
Szerintem épp az a jó, hogy itt mindenféle okkultizmussal kapcsolatos, vagy azt éppen csak súroló témát ki tudunk vesézni. . .
Meg aztán már megszoktuk, hogy erre a topicra (is) kattintunk. . . :)
Most éppen Lillith van soron. . .
Szerintem egyébként nem lenne rossz róla írogatni tapasztalatokat, infokat, benyomásokat.
Szerintem megér Őis egy "misét". . . .
Ezt majd csak bizonyos idő múlva fogom tudni megmondani, de szerintem most is azon munkálkodik. . . :)
Én mint embert kedvelem Őt, el tudunk beszélgetni sokmindenről.
Okos, értelmes nőnek tartom. . .
Valamiben igazad van: tőle "várom" hogy segítsen egy probléma zökkenőmentesebb megoldásában. . .
Ugye nem kell taglalnom, hogy mi az? :))
bocs. . . . :-)
Lehet, hogy túlmisztifikálom, lényeg, hogy semmi pozitívat nem látok rajat, a saját világában biztosan nagyon segítőkész, és odaadó.
Angyalos képekre gondoltam, ott az arcok tiszták, a szeretet sugárzik belőlük.
Ő maga egyrészről elfogadott számodra, ettől lehet neked akár jó is az energiája.
szerintem hagyjuk őt. . . . . . . . .
:-)
Lili karikái semmik azokhoz képest, amit az én szememet szokták betámadni néha. . . :)
Én nem éreztem kínosan, vagy rosszul magam a
közelében, pedig általában fogékony vagyok a felém küldött hullámokra. . .
Angyalarcot meg még nem láttam sohasem, legközelebb pedig a Túlvilágon szándékozom talizni velük :))))
Amerika hogy jön a képbe?
Bye all
Vihetik Amerikába, a hasonló vonzza a hasonlót. . . .
szia :-)
Iszonyatosan szuggesztívek azok a szemek, szinte beléd látnak. . .
Ha lahet szemmel verni, Ő tud. . . :)
Mi annak idején tanultunk kelta mitológiát, nagyon érdekes volt. Kovács Gábor tartotta (lehet hallottál róla), aki az egyik híres magyar ír zenét játszó zenekar tagja (Nem a M. É. Z. , a másik, aminek most nem jut eszembe a neve).
És akkor milyen szemináriumon tartasz az egyetemen mágikus világképből előadást? Csak nem nem az info-matek szakon?
Eliaderól én is ezt gondolom. :)
Egészségnap a Pesújhelyi Közösségi Házban
az alternatív gyógyászat jegyében
2004. március 28. vasárnap, 10-18 óráig
"Tét a Lét" Betegségmegelőző Alapítvány szervezésében
Cím: 1158 Budapest, Szúűcs István u. 45.
Egész napos előadássorozat, kezelések, szolgáltatások, vásár.
Időpont Előadó Előadás témája
10, 40 Voczelka Éva A gyermekkori gerinc-
ferdülés meggyógyítható
11, 20 Majoros János Bioenergetikai és
radiesztéziai állapotfelmé-
rések és kezelések
12, 00 Tandi Aura Szóma, a speciális
színgyógyászat
12, 40 Füzesi Gina A Szellemvilág jelene,
múltja, jövője. (hogyan
élj, hogy ne gyere vissza!
13, 20 Lukasikné
Ádám Zsuzsanna Mit rejt a kézírásunk?
14, 00 Garami Hajnalka Szakrális táncbemutató
14, 20 Gáspár Gabriella Beszélgetés a szenve-
délybetegségekről
15, 00 Uza Gitta,
Irénke médium A Szellemvilág üzenete
15, 40 Koródi Judit Asztrológus. A csillag-
jegyek jelentése
16, 20 A Vital Center Golden Yacca , Kristal képviselői
a táplálék kiegészítőkről
17, 00 Garamszegi Gábor Ezotéria és tudomány-
történet.
17, 40 Stark Melinda és a Pestújhelyi Közösségi Ház
Hastánc csoport bemutatója
Szolgáltatások
----------------
Testmasszázs, talpmasszázs, kártyajóslás, Reiki kezelés, gerincferdülés mérés és korrekcióüra javaslat, bioenergetikai- radiesztéziai állapotfelmérés és kezelés, Uza G. Metódussal való kezelés, grafológus, Aura- szóma, asztrológus, Nelson-féle számítógépes állapotfelmérés és kezelés.
Különböző kiegészítők vására, büfé egész nap.
A rendezvényekre a beléső 500, - Ft/fő, mely magában foglalja az előadásokon való részvételt.
A kezelések, szolgáltatások kedvezményesen, ill. adomány jelleggel vehetők igénybe.
Ha sikerül a felvételi, akkor AVKF-re megyek, vallástudomány szakra.
Ha nem sikerül, akkor nyártól kezdve dolgozok (mert hogy ezt a szakot nem fogom végigcsinálni, az fix ;))
Eliade szerintem klasszisokkal jobb, mint Frazer. Egyrészt, mert nem ítélkezik, másrészt pedig amennyire tud, objektív marad (ami egyébként meglehetősen nehéz, főként ha a kedvenc területedről van szó ;))
Én nem mondtam, hogy a rossz oldalon állnak. Szerintem Frabato kókler és többet ad a szemfényvesztésre, mint a mágiára. Lillyt személyesen nem ismerem, de annyit tudok róla, hogy a sötét (hülye szó tudom, de pillanatnyilag nem tudok jobbat) is segítségül hívja, őket is megidézi, ha tetszik; avagy másképp, az erőt nem mindig tiszta, szent céllal használja. De ez csak az én igen szerény véleményem. Lehet, hogy van itt olyan emberke is, aki úgy érzi, hogy neki segített Lilly.
A többivel is egyetértek! Musan, milyen szakra jársz? Kult. antropológia? Néprajz? Értesz a germán mitológiához is?
a frabi & k. lily most akkor SVINDLER, vagy "csak" a rossz oldalon áll?