Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Található olyan terapeuta aki Kecskeméten foglalkozik NES terápiával? Ha nem akkor hol, ami Kecskemétről könnyen megközelíthető?
Kedves Szamócakata!
Dr. Nyirati ildikóról hallottam, a MÁv rendelőben rendel, nőgyógyász, azt hallottam róla, hogy a természetes gyógymódokat pártolja. Viszont szülést nem vezet(het) le, sajnos, én is hozzá mennék.
Hirtelen őt tudom ajánlani, bocsánat a késői válaszért, remélem tudtam segíteni.
Kedves Alexa 1818!
Én olyan szegedi szülész-nőgyógyászt keresnék, aki természetgyógyászattal, homeopátiával is foglalkozik esetleg. Tehát nem a gyógyszert gyógyszerrel adó orvost keresem, aki a "modern nyugati orvoslás" szellemében "gyógyít" és kezel. Esetleg ismersz ilyet?
Kumutyi (NyT)
Bocsánat, de ha valakinek műtéti úton eltávolították egy szervét, annak az energiája éppen hogy ott marad/lásd: "fantom fájdalom"/.
Tehát pótlásra ilyen módon semmiképp nincs szükség.
Energetikai tisztításra, kezelésre viszont szüksége lehet.
A prána gyógyítás módszere, /amit korábban már említettem/ erre tökéletesen megfelel.
Szia Alexa!
engem most leginkább az foglalkoztat, hogy ha valakinek hiányzik egy szerve, mert műtéti úton eltávolították, az energetikailag hogyan pótolható.A barátnőm méhét távolítottál el, és szerintem a hiány energetikailag felborítja a szervezetet. Van-e erre módszer?
Halihó!
szeretnék olyan történeteket megtudni, ahol alternatív módon sikerült egy fizikai problémát leküzdeni.Főleg, ha mindezt szegedi alternatív gyógyítóval történt... kineziológia, pszí-sebészet, reiki vagy ilyesmi.
ha valaki megosztja, előre is köszönöm!
Én ismerek Szegedieket, akik a híres Fülöp-szigeteki természertgyógyász prána gyógyító módszerével kezelnek.
Ezt a módszert külföldön nagyon sok természetgyógyász, vagy orvos is alkalmazza.
neve: Pranic HealingŽ
Hello!
Én szegedi vagyok, de most Kecskeméten élek. A párom belgyógyász és természetgyógyász, de foglalkozik más írányzatokkal, de én is. GNM, NES terápia, stb. Ha gondolod, érdeklődhetek, elég nagy a körünk, de jó lenne tudni, mire gondoltál pontosan, vagy milyen ügyben...
Szia!
Látom nem sok hozzászólást kaptál, pedig biztos,h Szegeden is vannak jó alternatív gyógyítok. Talán ha pontosabban meghatároztad volna mi érdekel... Nekünk Pesten van egy kutatócsoportunk, a lélekgyógyítását kutatjuk, ezoterikus nézőpontból. Természetesen már aktívan gyakoroljuk is a felismerteket mint lélekgyógyászok. Szegeden él és praktizál az egyik társunk, akinek a civil foglalkozása belgyógyász dr. Ő a homeopátiát kapcsolta össze a lélekgyógyászattal, ami nagy hatékonyságot mutat. Ha esetleg kérdésed van, szívesen válaszolok.
Az lemaradt, hogy jobban érdekelnek a jó szakemberek akár névvel is, mint a kóklerek.Szóval ne arra használjuk szerintem ezt a topokot, hogy szidjunk embereket, hanem hogy megosszuk a jó tapasztalatokat.
Mit szóltok?