Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Mar megint eltort a mecses , kototuskem ?
Rajottel , ugye , hogy hazudik ? A nagy szerelmed...
Ki kovette el a Bowling Green-i verengzest ?
szabad a gazda ?
EZO-ss topkikokban folyamatosan trollkodtál, érthetetlen módon
Ebben mi az erthetetlen ?
Van aki szeret citromba harapni, van aki nem. Van aki szeret kutyaszarba lepni, van aki nem. Ennyi.
igen
Es ma is
AZ utóbbi két évben nem nagyon jártam erre, de többen említettek most is, hogy szétvereda topikokat.
A magam részéről az évekkel ezelőtti topikok okán tudok szólni.
EMLÉKSZEM, az EZO-ss topkikokban folyamatosan trollkodtál, érthetetlen módon, csak engem nem érdekelt a "működésed".
MOST csak azért hoztam szóba, mert amint említettem, többen írták mostanság is, hogy szétvered a topikokat.
Rosszul "ismersz".
Valasz az 1.-re: nem
Valasz a 2.-ra : nem tartozik senkire sem .
Itt atfuthatod az utolso ket evben tett hozzaszolasaimat .
Legyszives megmutatni, melyek azok a topikok, amiket szetvertem ?
Mozdonj1
Mozdonj2
Mozdonj3
Mozdonj4
Mozdonj5
Mozdonj6
Mo zdonj7
Mozdonj8
MOZDONJ!
VAN egy kérdésem hozzád!íMIUTÁN már több topikban említtetek téged, s mindahányszor negatív figuraként.
MAGAM is megtapasztaltam ezt anno, csak engem nem érdekelnek az afféle süketelések.
A KÉRDÉS:
1./ AZ nlc-nél dolgozol?
EZ azért abszurd, mert mindenhol rombolni szeretnél.
2./ Ha meg nem ott, akkor miért lógsz folyamatosan az nlc-n?
Hm....?
AMÚGY igaza van!
Clinton tényleg elborzasztó lenne, s valószínűleg lesz is.
Igazandibol nem igen erdekelnek.
Fészen a legtöbbjüket megtalálod.
Szerintem is vissza fog jonni...
...kiszurt vele az IFOP : lefele megy a csillaga szerelmenek, a Trumpnak....
Szerinte a forum a hupik gyulekezete , mert allitolag az extremjobboldali politika a tuti es minket ez nem erdekel...
Itt lakott a Houston
Es itt pottyantotta , Bagolynal , kanadai vandorlelkek, 160 db utolso "politikai" hsz-et , es a vegso nyilatkozatat..
Ja : Bagoly is lelecel
AZÉRT csodálkozom egyébiránt, mert Houston igen-igen régóta fórumozik az nlc-n, s nem jellemző rá, hogy hajigálja a törölközőjét.
Mé?
Houston bedobta a törölkozőt?
Hol?
Hm....?
Igazandibol nagyon orulok, hogy a Houston bedobta a torolkozot...
Jucamucaval hatalmas tarsalgasokat nyomott le...
uncsizol, drága Mozdonj...?