Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
a
Sziasztok!
Egy ismerősöm rábeszélt, hogy kísérjem el angyaltanfolyamra. Semmit nem tapasztaltam, viszont megismerhettem néhány zizzent fanatikust.
Komolyra fordítva a szót: nem mondom, hogy kamu az egész, csak nekem valahogy nem jött be.
szió! voltál tanfolyamon?valaki esetleg?
köszönöm!
Mosoly
Én a tanfolyamot javaslom, mert igazán könyvből nem lehet rendesen eljasátítani, mert ha elakad az Ember, csak totózhat:))!
Én is az Eckard írt változatokat végeztem:))!
KELLEMES ESTÉT:))! Üdv: Attila
míg ha egyedül hívod az angyalokat talán több időbe telik kitapasztalni mit hogyan csinálj. .
Az is kiderült, hogy ki az őrangyalod? Vagy az nem olyan akit ismertél?
Nem teljesen értek veled egyet, mert szerintem a legtöbb embernek szüksége van útmutatásra, csak nagyon keveseknek adatott meg, hogy tisztán lássák azt az utat amin haladni akarnak. Bár a sok jelentkező útmutató közül kiválasztani azt, hogy kinek a tanácsát fogadod meg és kiét veted el, már az sem könnyű.
:-)
Tegnap beszélgettem ismerőssel, aki összejárt ilyen társasággal. Az ő véleménye: itt is lényeges a mértéktartás. Közülük néhányan annyira "elszálltak", hogy nemsokára összetörnek. Fájdalmas földet érés lesz.
Üdv: Macis
Ha további dolgok, nevek, stb. érdekelnek, priviben megbeszéljük. . .
hogyan lebegtessük a szárnyainkat?
lant- és líraórák haladóknak?
trombitakurzusok apokalipszis-PhD hallgatóknak?
a hírhozás és érintés pszichokinetikája spec. koll. ?
:)))))
mi az az angyaltanfolyam???