Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Angyali érintés
2005-01-03 18:031.
Torolt_felhasznalo_716629
Létrehozva: 2005. január 3. 18:03
Sziasztok!
Arra lennék kíváncsi, hogy volt e valakinek szerencséje megtapasztalni az angyalok közelségét, jelenlétét.
Találkozott-e már valaki angyalokkal? Kérte e a segítségüket?
Mik a tapasztalatok?
Előre is köszi Mindenkinek!
Arra lennék kíváncsi, hogy volt e valakinek szerencséje megtapasztalni az angyalok közelségét, jelenlétét.
Találkozott-e már valaki angyalokkal? Kérte e a segítségüket?
Mik a tapasztalatok?
Előre is köszi Mindenkinek!
Az ismét teljes egészében megjelenő, «Mallász Gitta: Az angyal vàlaszol » Könyvbemutatója alkalmàból szeretettel vàrjuk Önt és Baràtait:
2005. december 13-án, kedden, 19 órára, a Magyar Ràdio -Budapest 1800, Bródy Sàndor u. 5-7- Màrvànytermébe.
Bővebb ismertetés:http://www.angyaltan.tar.hu
Szia!
Igen volt szerencsém Hozzájuk, bár a harmadik szemem még nem elég nyitott, hogy láthassam õket, de az Õrangyalom jelenlétét minden nap érzem! Mihály arkangyal is megmentette az életem egyszer, nem is olyan régen, talán 2 hónapja történt, hogy egy hatalmas juhászkutya majdnem leszedett a biciklimrõl, ha nem kérem Mihály segítségét, biztos csúnya vége lett volna! Minden utam elõtt elmondom a Mihályhoz szóló védelmi imát és biztonságban érzem magam!
De nehogy elkezdj kepeket kuldeni magadrol, mert a fenykep altalaban nem alkalmas ilyesmire. (illetve az olyan kepeket szivesen fogadom, amiken maximum bikinit viselsz ) ... Remelem nem ragsz be a csipkelodestol
- Szetcsuszhattal attol is, hogy talalkoztal egy felebredettel es a kontaktus "kiutotte" az egodat.
- Lehetett attol is, hogy valaki (ember) amator modon turt bele a tudatodba.
- Tortenhetett egy megszallasi kiserlettol (esetleg ideiglenes megszallastol) is.
- Biztos lehetnek biologiai okai is, de en nem vagyok orvos.
- Talalkozhattal valamilyen halluciogen anyaggal is a tudtodon kivul
Amugy a valoban nyitott szivtol/lelektol, altalaban meghatralnak a sunyi "kuldottek", de meg a nagy "fehermagus-gyogyitok" is. De ezen a "szinten" mar nem jatszik szerepet a bekepzeltseg es elbizakodottsag. Ha ezeket tapasztalod magadban, akkor jobb ha meg nem probalkozol ilyesmivel.
Amugy az a hatas, amit leirtal, az tobb dologtol is lehetett...
példának hozhatok egy olyan esetet, amikor tárgyalnom kellett egy hölggyel, akirõl köztudott volt, hogy "gyógyító", és "küldött". Hát én csak ennyit tudtam róla, s gondoltam, nyitott szívvel, lélekkel, aurával mehetek hozzá. A legnagyobb hibát ott követtem el, hogy elbíztam magam. Kíváncsi voltam, látja-e azt, hogy ki vagyok, vagy kókler. (én beképzelt voltam ebben az esetben) Mikor már elmerültünk az aktuális témában, és tulkép. el is feledkeztem a tesztelésrõl, no akkor jött a hideg zuhany. Szétestem. Mint akit szétlõttek ezer apró darabra. Nem tudtam hol vagyok, ki vagyok, csak néztem ki a fejembõl. Még térben sem tudtam meghatározni magam. Egy lehetõségem volt: imádkozni, de nagyon erõsen. Olyan segélykérés volt, amit sztem azóta sem engedtem útjára. Egyedül ez segített. Utána elmeséltem néhány barátomnak de csak legyintettek, mosolyogtak. Úgyhogy én is gyorsan "elfelejtettem". Ez 200-ben történt. A sztorit ez a topic juttatta eszembe Egyébként, hogy mi történt, azóta sem tudtam megfejteni. Ha valaki tudja, írja meg, légyszi!
Most jönnek az õsi iratok - miután már tudom, hogy mirõl szól a történet. Kíváncsi vagyok, mennyi hiteles alapja van a sztorinak.
Mindezt persze nem azért írtam le, mert leteszem a garasomat bármelyik oldalon. Már csak azért sem, mert a démonok és más negatív erõk létezõ dolgok - magam is megéltem néhány dolgot velük. Valós a veszély a "fogadjuk magunkba az angyalokat" címû játék.
A filmet ajánlom mindenkinek - már csak az eltérõ szemléletmód miatt is. Tanulságos
Üdv:abelardus
Tüdőgyuszit még nem kaptam a Drakh. -féle hidegvíztől, de mindenképpen elgondolkodtatott. Megemésztem és kész. Vagy igazat adok Neki, vagy utánajárok magamban vagy könyvekben, vagy elvetem azzal, hogy hülyeség. Így értettem a felelősséget. Hisz az utamat én járom, , s ráadásul egyedül.
Valamint szabad akaratodnál fogva te "döntöd" el hogy ágynak dőlsz-é ezzel a tüdőgyuszival és kifekszed a megpróbáltatásaid , vagy emészted magad lábon és kihordod amíg el nem múlik .
:-)