Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
ez egy kellemetlen ajándék, még akkor is ha az ajándékozottnak tetszene, pusztán csak ne
Igazad van.Sohasem értettem azokat akik azt ami fontos nekik, kivül hordják..lássa más is.
Csak akkor érdemes ilyet csináltatni, ha egy álszent bigott embernek szánjuk.
Figyu ez tényleg izléstelen! Mondjuk ha Buddha lenne rajta, vagy jing-jang, esetleg sátánista vagy ufós, na de hogy keresztény. Pfujj...
Nem minősítem az ötletet,már előttem megtették.
Plázákban készíttethetsz "egyedi" pólót,viszel egy képet,feliratot,stb.,pár perc alatt rávarázsolják pólóra.A Kálvin-téren a Városkapu üzletházban 4000 forint volt még pár hónapja ez a művelet,a pólót ők adják.
(Lehetőség van ugyanerre bögrével,párnahuzattal,konyharuhával,stb.)
Figyu, EZ nagyon rossz ajandek!
Egyreszt NAGYON provokativ, a viselöjenek rengeteg baja lesz belöle.
MAsreszt: NAGYON intim - kinek mi köze ahhoz, miben hisz az illetö?! A fejem teszem ra, hogy ö NEM SZERETNE kitenni magat az aldozati oltarra...
EZT az ajandekot meg gondold at. TE hordanad?!