Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
40 éves pasinak ajándék
2009-11-26 11:101.
Létrehozva: 2009. november 26. 11:10
Ez már a 9. Karácsonyunk lesz a párommal, de még soha nem sikerült határtalan örömet szereznem a Karácsonyi ajándékommal, SŐT dec. 25-én lesz a 40. szülinapja és most nagyon-nagyon szeretném meglepni.
Tudom egyéni paraméterektől függ, de semmi használható nem jut eszembe...
örülök:)
én ma magyek érte, ha gondolod este beszámolok, hogy milyen:)
Erre is gondoltam és egyszer meg is fogom csinálni, de nem ismerek olyan fotóst akivel ilyet bevállalnék (a kis falusi 70 éves fényképészbácsikával ).
Egy Nánási P. féle sorozatot azért bevállalnék
Még egy ajándék eszembe jutott...
Az előző kedvesemnek elég nehéz volt bármit kitalálni, ezért vettem egy kisebb, szép fadobozt, amit megtöltöttem a kedvenc karamellás cukorkájával, és karácsonyi ajándékkísérő kártyákkal. 10 kártya volt benne, mindegyik kuponként használható, és az, hoyg mire váltható be , csak rajtad múlik. A "kuponok" egyik oldalára az volt írva, hoyg beváltható 1 alkalommal 24 órán belül.. ( persze ezt rögtön sérelmezte, mert többször akarta:))) )
a másik oldalon pedig amire beválthatta:
- egy talpmasszázs
- egy aromaterápiás fürdő
- egy somlói
- egy vacsora kettesben
... és persze voltak sikamlósabbak.. :)
Nagy siker volt, gyakorlatilag fillérekből..
Azt meg ugye, tudod, hoyg mit is szeret:)
ez is hasonló cég, amit már többen ajánlottak, a lényeg, hogy az ajándékot végülis ő választhatja ki, így nem lehet nagyot hibázni.
http://www.feldobox.hu/
esetleg: nespresso kávéfőző, ha szeret kávézni
én idénre azt tervezem, hogy egy szép képet kap tőlem karácsonyra. kis ajándék, de tudom, hogy örülni fog neki. van olyan keret, amibe több fotót bele lehet tenni, és családos képeket szeretnék majd jó nagyra kinagyíttatni fekete- fehérben.
szüleimnek is adtam már hasonlót, ahol régi ff képek lettek összeválogatva szintén a családról.
Karácsonyra szerintem ne szervezz meglepetésbulit! Majd szilveszterkor bepótoljátok.
Én nem ismerem a párod és én is bajba vagyok az enyémmel mindig, hogy mit vegyek, de ezoterikus megközelítésben "segítek". :)
Szerintem kcsiket jobban figyelnel ra, egybol tudnad, mivel lepd meg,aminek tenyleg orulne is. ehhez persze kell kis idot szannod ra minden nap, beszelgetni, csak ugy, es figyelni is arra, miket mond, es mikor meghallod, mit is szeretne, mi a vagya, nem elfelejteni egybol, hanem feljegyezni a hosszutavu memoriaba, hogy alaklomadtan(pl. szulinapi ajandekvasarlas kornyeken) elo is lehessen keresni...
Egyebkent irtad, hogy szeret horgaszni, meg diszkozott anno es most ujra kezdene, meg szeret oltozkodni, en speciel ilyen nyomon mar reg talaltma volna szemelyhez illo igazi oromet okozo meglepit-te ůmeg ugye 9 eve elsz vele egyutt, szoval....szoval nem erem, hogy nem sikerul talalnod ajandekot neki.
Jó lenne tudni, h mi az ami érdekli, mi a hobbija.
Az én Párom odavan az autókért - idén szülinapjára titokban megszerveztem, h eljussunk a genfi Autószalonra 2 napra. Örült.
Tavaly meglepetés bulit csináltam Neki, annyira meglepődött, h fél órán keresztül meg sem tudott szólalni Nem "ereszdelahajam" volt, (öregek vunk mér ahhoz) kibéreltem egy kis éttermet : egy vacsora és iszogatás, de teljesen meghatódott h mki eljött az Ő kedvéért (kb 25-en vtunk). Persze ehhez a barátaink is kellettek, nagyon jól "alakítottak" előtte
Tavaly karácsonyra ejtőernyős ugrásra jogosító papírt kapott, áprilisban tudott ugarni, ahogy az idő engedte - állítólag az is felejthetetlen élmény volt (ha nekem fizetnének sem ugarnék).
De ezek csak példák, Neked kell ismerned a Párod. Vmi régi vágy/álom hasonlók?
Szia
Én a negyvenedikre titokban összetoboroztam a(jó) barátokat,egy nagyon klassz borospincébe mentünk,sütöttem egy hatalmas 40-es formatortát és még egy zenészt is sikerült beszervezni.Nagyon nagy meglepi volt,szuper jól érezte magát mindenki...felejthetetlen élmény maradt mindenkinek főleg a férjemnek.
(dj kapuzárási pánik?)--- 40 evesen errol szo sincs
Az igazi meglepik koze tartozik a : edesem! lesz egy uj baba..
Szia!
www.meglepkek.hu
Itt vannak olyan meglepetések, amik különlegesek. Ejtőernyőzés, autóvezetés, tank vezetés... stb... Ők szervezik meg, Neked csak meg kell rendelni.
Egy ismerős srác most volt 30 éves, és neki egy Subaru vezetést adtunk ajándékba. Mivel elég drága, többen adtuk össze a pénzt rá. Azt mondta, hogy felejthetetlen élmény volt.
magas
barna
jóképű
öltözködni nagyon szerető
láncdohányos
nem barkácsol
pecázik
régen diszkózott, a cucca megvan és most újra rákattani látszik (dj kapuzárási pánik?)
a könyveket nem értékeli
nagyon szeretem, van egy 3,5 évesünk
És most valami nagyon tuti ötletet kére!
Fején találtad a szöget
Egerbe megyünk néhány napra, dec 29-től jan2-ig Ott lesz szilveszteri buli, wellness, lazítás, semmittevés, romantika
hatartalan oromot en akkor erzek , amikor hatartalanul vagyok valamire es az teljesul
es ez lehet nagyon kicsi dolog , hatartalanul boldogga tud tenni
A sógorom meglepte magát a 40-en egy Ford Mustanggal..
csak egy tipp, hátha a Te emberednek is bejönne
Az én párom is idén lesz 40 éves, dec. 23-án tölti be
Örülök, hogy indult ilyen topik, mert én is azon törtem/töröm a fejem, hogy mivel is tudnám meglepni, ami nem szokványos, mindennapi....
kicsit tobbet rola , lehetseges ?
szoke
barna
sovany
kover
kicsi
nagy
komoly
komolytalan
barkacsolo
tv-nezos
o lvasni szeret