Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
24 adventi mese
Sziasztok,
valahol olvastam még régebben arról, hogy van egy 24 részes, folytatásos, egymásra épülö adventi mese, amiböl minden nap egyet az adventi kalendáriumba tennék a kisfiamnak.
Tudtok esetleg segíteni, hol találom? A neten rákerestem, találtam is egy 24 darabból álló mese-sorozatot, de nem igazán tetszettek a mesék, nem is épültek egymásra és némelyik túl hosszú is lenne a kisfiamnak.
Köszönöm elöre is! Szép napot!
Szeretettel kívánom, hogy megkapd a folytatásos mesét!
Köszönöm kedves york. :) Nagyon gyakorlatlan nagyi vagyok. Megtettem, írtam, várom a választ :)
Szép napot!
Kedves Valéria! Nem lenne egyszerűbb, ha a megadott mail címre írnál sunshine06-nak? Vagy már "nem él" az a mail cím?
Kedves sunshine06! Most olvastam, hogy meg van Neked ez a folytatásos mese. Megtennéd hogy elküldöd nekem? Előre is nagyon köszönöm. Vali bezzeg.valeria@chello.hu
Sziasztok!
Nekem megvan az a folytatásos mese, bár lehet már lekéstem vele a mostani adventet. Word-ben van lementve, ha valaki kéri, írjon e-mailt a sunshine06 kukac vipmail.hu címre, tárgy rovatba írja bele: ADVENTI MESE és küldöm szeretettel! Azért írok csak, mert a keresőben még mindig felbukkan az igény erre a mesére :)
Én is itt az egyik fórumon találtam rá, örömmel megosztom, de hangsúlyozom: nem az én szellemi termékem :)
Üdv: sunshine06
Sajnos úgy néz ki, idén se lesz ádventi mese! De ha véletlenül mégis meglenne valakinek aki ide téved, akkor legyen szíves elküldeni. Szép ádventet mindenkinek!
Szia! Írtam neked privát üzenetet!
Szia!
Erre gondoltál:
http://bookline.hu/product/home.action?id=2102316223&type=10&_v=Katharina_von_Krosigk_24_adventi_mese
Ez folytatásos?
Köszi
Sziasztok én tavaly vhonnan letöltöttem és ezt tettem a naptárba minden nap,nekem dokumentumbna megvan,így tudom átküldeni e-mailben.De ha jártok könyvtárban ott is rátaláltam múltkor 24 mese címmel és ahogy néztem abból lett beszkennelve amit én is letöltöttem.
Akkor nem tehetünk mŕst életben tartjuk a topicot hátha
...
Sajnos még nem jelentkezett senki akinek meglenne. Én is keresem!!!
Sziasztok!
Senkinek sem sikerült megszerezni ezt a mesesorozatot? Engem is érdekelne...
Sziasztok!
Nem tudom, érdekel-e még titeket, de ebben a fórumban sok ötlet van: http://www.nlcafe.hu/forum/?fid=441&topicid=168891
Illetve volt egy oldal, ahová folytatásos mese volt feltéve, de most már nincs meg - sajnos.
Szia!
Én is azt keresem! Sikerült megtalálnod?
Sziasztok!
A segítségeteket szeretnem kérni! Néhány évvel ezelőtti bejegyzéseket olvastam és írtátok hogy van ez a 24 részes folytatásos adventi mese! Kerestem mindenhol de sajnos nem találtam sehol ilyet! Esetleg nem tudnátok nekem elküldeni e-mailben??? Nagyon hálás lennék!!***
Köszönöm előre is.
Szia,
Nagyon megköszönném ha nekem is elküldenéd a begépelt adventi mesét :-)
Köszi szépen
Kriszta
Sziasztok!
Hirtelen időmilliomos lettem, és így begépeltem a 24 adventi mesét, amiről itt a topicban beszéltetek, ami csak fénymásolaton van meg, és egymásra épül.
Remélem, sok gyereknek fog örömet szerezni!
Írjatok privit és akkor küldöm szívesen!
én csak az elsö oldalt tudom kinyitni, utána elkezd ugrálni és nem megy tovább :(( szóval megköszönném lkati, ha elküldenéd emilben :)
Hú köszi, azt nagyon megköszönném :))) Megírom majd priviben az emilcimemet, de még csak most regisztráltam és azt irta ki, hogy a regisztráció után 3 órával lehet csak privit írni.... :)))
De köszömöm elöre is!!!