Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Nagypapi-ajándék
2014-12-01 10:111.
Torolt_felhasznalo_302972
Létrehozva: 2014. december 1. 10:11
Sziasztok!
Már annyiszor volt téma, hogy férfiaknak nehéz ajándékot adni.Én most csak néhány ötletet várnék, teljesen egyszerű apróságra, amit egy 3 éves jelképesen adhat a nagyapjának karácsonyra.
Köszi!
Még valakinek ötlet?
Ha nagyon tudni akarod, férjem szokott vele rajzolgatni, mert ő tud.
A fiam csak és kizárólag buszt meg villamost akar rajzolni, abban én nme tudok sokat segíteni, bár sokszor megpróbálom. Viszont ő inkább nézni szereti ahogy mi rajzolunk neki.
Ez tényleg ennyire fontos?
Nem a te férjed valami tetováló "művész" ...????
Pfff....
Miért lenne kioktatás...?
Ha valamiről nem is tudsz, akkor nem jobb, ha figyelsz rá....???
NEM neked kell rajzolni, hanem a gyereknek. Az meg nem érv, hogy te sem tudsz. Az ő szintjén - pálcikaember, pont-pont-vesszőcske - nyilván még te is képes lennél.....
Már ne is haragudj, de egy alig háromévesnél "ott van egy halom zsírkréta" , háááát.......
Le kell ülni mellé, és instruálni.
Na jó, abbahagyom, mert látom, hogy teljesen hiábavaló. :(
Szerintem vágj ki papírból egy kis fenyőfát, ragaszgassatok rá színes pöttyöket, fűzd fel egy szép zsinegre és a nagypapa felakaszthatja a karácsonyfára.
Most kioktatást kapok vagy ötletet?
Én nem tudok rajzolni. Pont.
Van egy kisasztal a szobájában, le van ragasztva papírral, mellétéve egy halom zsírkréta, ott bármikor firkálgathatna, de nem a kedvenc elfoglaltsága. Evvan. (én soha nem rajzolgattam csakúgy)
De bölcsiben szoktak kreatívkodni.Szóval nincs elhanyagolva a fiúka.
És miért nem ülsz le vele, miért nem adsz a kezébe színes ceruzát, vagy zsírkrétát, vagy bármi rajzeszközt...??
A finommotoros mozgásokra való előkészítést nem lehet elég korán kezdeni!
Előző hsz-em nem látszik.
Naszóval: janauárban lesz csak 3 éves. És fiú. Mágnestáblán nagyritkán rajzolgat, amúgy nem igazán ül le firkálgatni.
3 éves nem tud rajzolni...?????
Öööö...hát..izé..nemhiszem, hogy ez annyira találó lenne.
Rajzolni még nem tud.
Kezét lábát rajzoljátok le, fessétek ki és keretbe :)
Valami kedves rajz, bekeretezve.