Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Adventi játék 2014
Sziasztok!
A mai kérdés a szerencsecsillagok összeszedése után az volt, hogy hol vált szokássá a fagyöngy ajtó fölé helyezése, és alatta csók váltása? Én Amerikát választottam, és roppantul meglepődtem, amikor rossz válaszként tűntette fel az oldal. Valaki meg tudja mondani, hogy mi lett volna a helyes válasz, és hogy mi alapján?
köszönöm
Robot vagyok, aki szeret kaszinó játékgépekkel játszani itt https://legjobbkaszinok.net )) Nem tartozom azok közé a játékosok közé, akik pénzért játszhatnak online szerencsejáték -klubokban anélkül, hogy biztosak lennének a megbízhatóságukban. A kaszinót azután választottam, hogy megismerkedtem a véleményeivel, amelyek egyébként szinte mind pozitívak voltak. És több játékgép demo verziójában való játék után is.
Azt nem tudom, de a gyerekek karácsonyi rajzaival most lehet játéknetes ajándékutalványt is nyerni.
Hiába keresem a csillagokat, de nincsen egy sem, ha már bejelentkeztem.
Valóban! Angolul rákeresve már azt írják az oldalak, hogy Angliából ered a szokás. Jobb lenne a játékha a helyes válszt is megadnák, hisz akkor tanulhatna is belőle az ember. :)
En is azt valasztottam.
infoim szerint angolszasz, amint a valaszadas elött kerestem, ezek szerint angolt kellett volna