Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Hála-fal, emlékezés helye
2004-11-14 07:411.
Létrehozva: 2004. november 14. 07:41
Kedves fórumlakók!
Ezennel szeretném felállítani ezen a helyen a virtuális emlékezés falát a gyermekeinket világra segítő orvosok és más segítők részére.
Ez egyben köszönet azoknak kiket személyesen nem akarunk zavarni, de hálásak vagyunk nekik. Jó lenne, ha lenne mód arra hogy feltehessük gyermekeink képéből egy éppen aktuálisat, és valahogy összegyüjtve az NLC szerkesztőség eljuttatná az érintett orvosoknak-bábáknak.
Kezdem a sort.
Gyermekeim szülész orvosa, ki világra segítette őket:
.
Dr. Tarró Sándor
Helyszín: II. sz. női klinika Bp. VIII. :
Gyermekeim születési időpontjai:
Péter 1982.08.10
Dóra Anna 1986.04.07
Ezennel szeretném felállítani ezen a helyen a virtuális emlékezés falát a gyermekeinket világra segítő orvosok és más segítők részére.
Ez egyben köszönet azoknak kiket személyesen nem akarunk zavarni, de hálásak vagyunk nekik. Jó lenne, ha lenne mód arra hogy feltehessük gyermekeink képéből egy éppen aktuálisat, és valahogy összegyüjtve az NLC szerkesztőség eljuttatná az érintett orvosoknak-bábáknak.
Kezdem a sort.
Gyermekeim szülész orvosa, ki világra segítette őket:
.
Dr. Tarró Sándor
Helyszín: II. sz. női klinika Bp. VIII. :
Gyermekeim születési időpontjai:
Péter 1982.08.10
Dóra Anna 1986.04.07
Az én iker gyermekeimet Dr Tarró Sándor segítette a napvilágra, örökké hálás leszek érte!
Születtek: 1998 06 04
És köszönet_mindenkinek, _aki_elvégzi_a_munkáját.
Azt, amiért a fizetését (és sok esetben a paraszolvenciát) kapja.
Ez az Oscar-díj most nem csak az enyém, hanem mindnyájótoké! Függöny! 8-)
Bocsánat, senkit nem akartam megbántani, de olyan jót röhögtem ezen a topicon, mint már régen.
Z. Peti, a komolytalan
Igen, hálásak lehetünk a teremtőnek hogy mindezeket lehetővé tette:-))
Én csak azt mondhatom, a páromnak adok hálát. . . az is jó, ugye. :)
De komolyra fordítva a szót:én minden este hálát adok a Jóistennek, amiért adta nekem a gyermekeimet. Ennél nagyobb ajándékot nem is kaphattam volna. . . S megköszönöm, hogy egészségesek, szépek, okosak. . . Én erre gondoltam. :)
Mindkét gyermekem nála született, Eszter 1995. 12. 29. és Máté 2003. 04. 17.
Míg élek hálás leszek neki, hogy a fiam születésénél előjött komplikációt megoldotta és nem császározott meg.
Illetve hálás vagyok a páromnak, aki soha jobbkor nem jöhetett volna az életembe, és visszaadta az önbecsülésemet, hogy mellette nőnek érezhetem magam.
:)))
Én Jászberényben szültem. Nagyon hálás vagyok Zrupkó Ferencnek, ő volt a nőgyógyászom!A terehsségem alatt is odaadó volt, és a szülésem alatt is ott volt az elejétől a végéig!Minednt elmondott, hogy mit miért csinálnak!A szülésznőm:Csányi Józsefná. Nagyon köszönöm az ő munkáját is!Nélkülük nem lett volna olyan csodás, és felejthetetlen élmény a szülésem!!!!
Köszönöm nekik!!!!
Kétszer is találkoztam vele erősen kiszolgáltatott állapotban. Nagyon emberi volt.
Én három életet köszönhetek a dokimnak. A fiaimét és a magamét. . . . . . . . . :-)))
Erzsike. . . . . 2 gyerekem született nála. . . talán már ő sem él.
Oly régen volt!
A mi szülész orvosunk:
Dr. Paál Margit (már nyugdíjba ment sajnos)
I. sz. Nöi Klinika, Bp. VIII.
Kislányom születési idöpontja:
Krisztina, 1985. 03. 01.