Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
most, hogy bezárják a fórumot, üdvözlöm magu-t, tydekal-t, nurse-t, anikót (már nem emlékszem a nicknevére, de remélem ráismer magáras) és a többi csinos hölgyet akikkel itt ismerkedtem meg
Zsuzsa!
merre vagy? itt is találkozgattunk annakidején!
:-)))
Most találtam. Jopofi.:)
http://www.youtube.com/watch?v=lQlIhraqL7o
Szióka.
Csak nem volt magas lese. A fűből hasalva tüzelt??
Lehet jól csinálni de ahhoz partner is kell ! Ha nincs megfelelő partnered akkor hiába vagy ügyes, nem lesz belőle semmicsak maszatolás.
De ha azonos hullámhosszon vagytok akkor..........
Kedvesem szerint akkor jó mikor szívja, mint egy porszívó, sőt mikor szinte kicsavarja..........az ám az igazi........
Majdnem elájul a gyönyörtől......
Próbáltad már érintőképernyővel is???!!!! :)))))))))))))) Annál még talán a guminő is jobb!! :))))))))))))
Nagyon meg lehetsz szorulva.... :))))))))))))))
Itt lehet mást is? Nem csak beszélni?:)
Erről jut eszembe az érintőképernyő... micsoda csalódás!:DDDDD
A menyországba? Hú ha! Onnét engem kinéznek...:DDDD
Most jut eszembe. A pokolban szabad szexelni? Mert ez egy kijutási lehetőség.:DDDDD
"S ez az egyetlen öröm, ami csak a miénk ......"
Erre írtam, hogy azért nem ez az egyetlen. Ebben nem volt benne, hogy csak a legjobb testi örömről van szó.
Ém is szoktam néha fantáziálgatni is meg masztizni is,
De szerintem egy cumika,jobb mint egy maszti sokkal :))
Talán nem vagyok "igazi" férfi...
Én se más nőre gondolok, a fantáziám nem erről szól. Inkább egyfajta fétis...jellegű dolog. Valamiként személyhez is köthető, de mégsem teljesen.
Lehet, hogy kár, hogy elmondtam, de ez már megtörtént.
Nem is gondoltam, h a férfiaknak is szükségük van ilyen fantáziálgatásokra, h legyen orgazmusuk.......
Én nem "másra " gondolok, úgy h nem csalom meg a barátomat közbe......meg csak vész esetbe használom, ha már másképp nem megy.......
Valóban olyankor azért, kicsit engem is bánt......de megpróbálom, a képzeletembe mostanába Őt is behozni a fantáziámba......és akkor már más......
Kár volt elmondanod neki......
Kösz a tanácsot...de ezen már nagyrészt túl vagyok.
Kitalálni nem nagyon tudok, mert a masztinál használt fantáziám az, amin igazán és nagyonnagyon felizgulok. Azt már "használtam" szeretkezés közben, de most éppen le akarok szokni róla...hiszen akkor nem a társam adja az igazi élvezetet, hanem a saját fantáziám.
Ráadásul a társam tudja, hogy mi az és eléggé bántja a dolog.
Találj ki eggyet a barátnőddel való szeretkezésre is.......
Nekem van 2 is....ha a barátom tudná, lehet elájulna......
Ha nem megy másképpen, mindig "azt" veszem elő az agyamba, akkor tuti a siker.... .....
Attól tartok, nincs olyan. Pontosabban, ha van, akkor a társam is lehetne az a nő. Aki minden szempontból jó társ.
Van partnerem, sőt, társam.
Vele is van elélvezés. De nem orbitális, egetrengető. Már a felizgulás sem az igazi.
Igaz, az utóbbi időben javult ez, de még nem az igazi.
Tudom az okát is: annyira rákattantam a masztis fantáziáimra, hogy nem tudok szabadulni tőlük. És nem is akarok, mert akkor nem lesz az életemben orbitális, eget rengető orgazmus.
Hiábavaló vágyam az, hogy élvezzem a szexet.
Miért nincs partnered, vagy vele nem megy?
Pedig nem tudod miről maradsz le....más egy partnertől elérni.....
A hatalmas, eget rengető orgazmus megvan.
Csak kár, hogy nem szex közben. Hanem maszturbációs fantáziálással.
Nah nem vágysz rá? azért bizti kipróbálnád...
Olyan nagy az jó amikor remeg egész tested...
Egyszerre elmenni, na az nem mindig van, de ha van tényleg a csúúcs ;)
Én nem a sorozatos orgazmusról beszéltem.......nekem nem szokott olyan lenni....nem is vágyom rá......
Csak egy DE az hatalmas, egetrengető......
A szimultán orgazmus, az AZ ha a Kedveseddel "EGYSZERRE" értek a menyországba.......
Na az fergeteges .......
sorozatos orgazmus csak nőknél van úgyhalottam...
Ezt majd köv életemben próbálhatom ki max akkor :))
Testi öröm?
Olyen egetrengető, mint az orgazmus?
Főleg a szimunltán?
Na mesélj........
A világ legjobb dolga......ÍMÁDOM !
S ez az egyetlen öröm, ami csak a miénk ......
Mi az? Hétvégén senki sem szexel??? :)))
Ezt a felelőtlenséget!!!! :))))
Szóval én vagyok a mumus...:)
Na jól van, győzzön a közönség akarata. Nem szólok közbe...
Kicsit irigykedek, mert bennülök irodában :))
De lassan indulok haza
Sziasztok