Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Orr csont????
Holnap megyek orrászhoz, de addig is, hátha valaki már találkozott ilyesmivel:
Pénteken, ha fújtam az orrom, enyhe fájdalmat éreztem az orrnyereg alatt egy picivel. Szombaton már érintésre fájt ez az orrnyereg alatti rész. Ma már nagyon picit piros is kívülről, enyhén duzzadt és állandó, tompa fájdalmat érzek (fájdalomcsillapításra nincs szükség, tényleg csak enyhén fáj), viszont nem tudom rendesen kifújni az orrom, mert fájdalmas, fáj ilyenkor az egész orrom. Olyan, mintha az egész orrcsontom (vagy porc, vagy mi) fájna ..... Mi lehet ez?
Szia Mosómedve,
Kérlek írd meg mit mondott a doki ha még emlékszel. Pontosan ugyan ez a problémám és nem igen van rá találat a neten. (Kicsit be vagyok tojva.)😇
Köszönöm szépen előre is.