Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Bőrkiütés - melegtől?
2007-06-26 09:251.
Torolt_felhasznalo_500914
Létrehozva: 2007. június 26. 09:25
Sziasztok!
A karom hajlatában 1-2 napja mintha melegtől kiütés keletkezett volna.
Szerintetek mivel kezeljem? Tud valaki valami meleg-kiütés elleni tippet adni? Vagy lehet, hogy csak felhalmozódott a szervezetemben a sok méreganyag és az jött ki?
Köszi előre is a hasznos tippeket!
Valoszinuleg a melegtol vannak, de a fo ok szerintem az, hogy nem "mosod at" megfeleloen a szervezetedet. Probald ki a szaunat (hidegvizes medencevel), nagyon jol "kifacsarja" az emberbol a mereganyagokat. Ha rendszeresen szaunazom, akkor nem jonnek ki rajtam a melegkiutesek (sem).
rajtam is kijöttek ilyen kiütések végig a karomon, a lábamon nagyon sok. azt hittem valami allergia, a melegre nem is gondoltam. remélem nekem is elmúlnak
Én is úgy hallottam, hogy a hintőpor nem jó rá, az általad írt okok miatt is.
Ezt a csodakencét megkérdezem majd a patikában, köszi a segítséget!
szia Ditke!
az én 1 éves pici lánykámnak is az van, mióta ilyen bazi meleg van
mutattam is a gyermekorvosunknak, aki meg pont a hintőport nem ajánlja, mert ha a bőr meggizzad, akkor a hintőpor mégjobban kicsípi a bőrt, és a kis bőrredőkben jól be is pállik
úgyhogy nekünk felírt egy csodakrémet, amit a gyogyitárban kevertek ki, azzal kell fürcsi után este finoman bekenni a kis bőrét, és reggelre hült helye a piros pötyiknek. úgyhogy nálunk bevált, amit a doki néni javasolt! úgyhogy sztem a patikákban ismerik ezt a melegkiütés elleni kencét...
remélem tudtam segíteni!
cic
De a melegtől is van hogy kijön,legutóbb pl. a hátam közepén volt 1 csomó.2napig tartott.
Utálom őket mert csúnya,és nekem kicsit viszketett is.
Szia! A leírásod alapján nagyon valószínű, hogy a melegtől jöttek ki. Én reggel hintőporral beszórom az érintett területeket (kar, has) és ettől elmúlik, vagy ki sem jön, ha rendszeresen használod.
Biztos, hogy nem csípés, mert az máshogy néz ki, a dekoltázsomon nekem is volt már kiütés, de itt a karom hajlatában még sosem.
pedig folyadékot is elég sokat iszok minden nap.
nem lehet h a könyökhajlatban inkább vmi csípés? vagy mindkettőn van???
Viszont ha akarod, és meg akarod előzni a továbbiakat, kicsit bekenheted hintőporral. Az felszívja a nedvességet.
Szerintem mással nem érdemes, főleg nem krémekkel, hiszen azok is plusz réteget képeznek, az egyébként is ilyen melegben alig lélegző bőrön.