Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Kedves Klara!
Orulok,hogy eletben maradt ez a topick.
Szebb napot kivánok! Nem tudom hogy kapok e választ mert látom nem egy mai darab a poszt de hogyha még gyógyít ez az orvos én is elkérném az elérhetőségét mert már egyre kilátástalanabb a helyzetem..
Szia, engem érdekelne a pszichoterapeuta elérhetősége, nagyon hálás lennék, ha megtudnád nekem adni!
Sokan idetévednek, aztán vagy megtalálnak az információért, vagy nem. Azoknak írom ezt, akik szeretik, ha a terapeuta egyúttal pszichiáter.
Akiről írtam, dr Balatoni Krisztián. Elérhetősége a neten megtalálható. Örülnék, ha átadnátok neki Klára üdvözletét az nlc-ről. Már aligha fogok vele találkozni, de mindig hálával, sőt szeretettel emlékezem rá.
Szép estét!
Elnézést kedves Mozdonj, én is a hozzászólásában említett terapeuta elérhetőségét szeretném csak elkérni ha lehetséges.
Előre is köszönöm szépen!
Kedves Klára,
Szeretném elkérni ennek a csodálatosan hangzó szakembernek az elérhetőségeit!
Nagyon sürgős lenne!
Vagy esetleg aki már megkapta Klárától,segítségemre lenne?
Köszönöm:
tmaliz
Kedves Klára,
A hozzászólásodban említett pszichiáter elérhetőségét szeretném elkérni. Előre is köszönöm!
üdv: kriszta
A lelki gyógyítás bizalmi dolog. Más valaki csupán a terapauta emberségességét tudja közvetíteni, de a terápiás kapcsolatot mindenkinek személyesen kell megtapasztalni. Ami az egyiknek jó, lehet a másiknak működésképtelen.
Lehet, hogy nem elsőre találod meg az igazit. A tapasztalat az, hogy jobb, ha a pszichiáter más, mint a pszichoterapeuta.
Sziasztok
Tudnátok ajánlani pszichiátert Budapesten? Rengetegen hirdetik magukat a neten, de személyes tapasztalat sokat segítene a választásban. Nagyon erős szorongás miatt keresnék szakorvost, úgy érzem gyógyszer és pszichoterápia kombóra lenne szükség :S
Köszönöm.
Sziasztok!
Nekem is tudna valaki ajánlani pszichiátert Budapesten (ha lehet tarifával együtt)
Előre is köszönöm!
Miért csodálkozol?
A pszichoterápia a pszichoterapeuta feladata, aki lehet pszichiáter IS, ha arra kiképzést kapott, de kiképzés nélkül nem is végezhet pszichoterápiát.
Nem az óradíj rettentett el...
voltam már 18 ezerért is egy beszélgetésen, bár nem pszichiáternél.
megszűnt a fojtó érzés, kinyílt a szemem, s végre látom, amit a többiek, a közvetlen környezetemben már fél éve mondtak nekem, csak én nem akartam elhinni...
Ismerősöm járt nála, elmondta, hogy Csernus 25 000-ért kiabálta le a fejét.
Több éve volt, azóta ennek dupláját hallottam, de, gondolom, az azért rémhír. Bár ki tudja? Sztárügyvédek is ennyit kérnek óránként, vagy jóval többet.