Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Én is hozzá járok, engem is megnyugtat a környezet, pedig parás vagyok az intim témákkal kapcsolatban.
Tényleg kínos, de szerintem a bőrgyógyász abszult tapintatos lesz. Nekem egy bőrgyógyászom van, dr. Bálint Ágnes, aki nagyon tapintatos. Szerintem mindegyik ilyen lesz, ne izguljál.
Kaptam szárító kenőcsöt a popómra. . . Kicsit ciki volt a popsimat mutogatni. . . de túléltem,
Köszi a válaszokat mindenkinek! Szerintem megpróbálok a természetesebb módszereknél maradni, és bőrgyógyász ajánlata nélkül azért inkább nem kenegetem magam be csak úgy krémekkel. Viszont ezek a bőrradírok nem hangzanak rosszul, majd körbenézek, hogy milyeneket lehet kapni, mert őszintén megmondom én még olyat nem is használtam soha!
Azt hiszem azt is kipróbálom, hogy nem ülök be a kádba, hátha az is segít. Higgyétek el, már hónapok óta nem hordok más gatyát sem, csak pamutot, már erre is nagyon figyelek! És mégis van patti. NEm borzasztó mert kbl max 2-3 db van, de azok általában nagyok, és fájdalmasak is, ahogy szi_moni is írta. és van egy olyan is, aminek lila lett a helye, pedig soha nem nyomtam ki.
egyedül a tangabugyimról nem tudok lemondani, nem szeretnék másfajta bugyit hordani.
Olyan borzasztó, mert jön a nyár, kimennék strandra tanga fürdőbugyiban, de nem lehet, mert a pattanások ott virítanak a popómon!
Na köszi mégegyszer, kezdem a próbákat!
sziasztok
volt olyan ismerösöm aki szintén szenvedett a pattanásaitól:-(
elég furcsa. . . de egy doki mondta neki, hogy ne üljön be a kádba, hogy ne érintkezzen a popsija az aljával hanem csak zuhanyozzon és elmúlt neki:-)
Én hasonló problémákkal küszködöm mint te.
Nekem is a fenekem és a combom van tele hatalmas piros (2-3cm) pattanásokkal, melyeknek a közepe fehér gennyes. Bizony néha elég fájdalmasak is. Én már közel 10 éve szenvedek tőlük. Január óta bőrgyógyász által felírt Roaccutan-t szedem. Áprilisban olyan szép lett, hogy meg is örültem vége a pattanásos kornak, de sajnos most megint nagyon sok van. Az hogy, bugyitól vagy nadrágtól lenne, szerintem hülyeség.
És látod, neked is felírták. Nem azért írtam, mert elírtad a nevét :), hanem mert megfontolandó bőrgyógyász nélkül erős hatású szert alkalmazni, szerintem. De igazad van, természetesen elég sok mindent kiadnak a patikában. Ez sem támogatott. .
Ha úgy gondolod uie, hogy kipróbálod, de előtte érdekel az alkalmazása, mellékhatása, nagyon szívesen elküldöm.
Figyelni kéne, milyen étel erősíti (ált. nem szeretik a patik a csokit, olajos magvakat). Segít a napfény - akár a szoli is, de elméletileg nyár van - meg nem volna rossz egy méregtelenítés sem (nem muszáj drasztikusan).
Próbálj meg pamut bugyit és nadrágot hordani.
Sajnos nekem is van hasonló problémám, de nekem azért, mert vitorlázom, és vagy vízhatlan gatyában rohadunk, vagy benne ülünk a vízben a műanyag decken, és hát egyik sem kedvez. Ezért gondolom, hogy a természetes anyagok nem igazán hozhatják ki, illetve kezeld mindeközben ugyanúgy, mint egy pattanást az arcodon. (lemosó, szárító-krém, stb. . . )
Milyen butyit hordasz? Mert ha nem pamut, akkor cseréld le!