Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Szia!
Biorezonanciával is próbálkozhatnál! Hallottam nem egy helyről, hogy tök jól kezeli az ízületi gyulladást. www.biorezonancia.lap.hu Ajánlom a Mora Intézetet!
Jó lenne egy "sorstárssal" tartani a kapcsolatot, ha van kedved, írj, bár egy másfél éves + heti 2 nap meló mellett nincs sok időm fórumozni. Üdv: D
Szia.
Többen járnak hozzám a fórumról, hátha tudok segiteni, nézz rá az oldalra.
http://krisztinails.uw.hu/aku.htm
üdv: Kriszta
Ha aggódsz még rosszabb .Igazából nekem se nagyon tudtak segíteni a mágnes ideig óráig bár én nem tudtam piheni...Kérdezd meg a weborvost/ lap.hu /megtalálod Szerintem ott tudnak tanácsot adni.
Ne aggódjak? Dehát neked is kiújul!Te hol szedted össze? Vagy ezt egyáltalán össze lehet szedni?
Híztam kb 3 kg-ót, úgyhogy most 59 vagyok, persze én is holnaptól fogyókúrázom. De ha ezen múlik...
Nem szeretnélek elkeseríteni de ,ha csak Mesulidot szedel az nem
elég. Reumatológián vagy Neurológián voltál már? Nekem is volt és sajna mikor hideg van kiújul .Én többféle gyógyszert kaptam
mint pl Tramadol,Tegretol ,Mesulid ,használt a meleg, a masszás
stb .Ha híztál akkor ajánlatos pár kg fogyni mert terhelődnek az izületeid is.... . Ne aggódj előbb utóbb minden elmúlik.
szia!
Én már 97 óta szenvedek tőle. Volt, hogy nem is tudtam lábra állni. Mindenféle orvosnál voltam, senki nem tudja mitől van. Én nem tudok megszabadulni tőle, sokszor előjön. Én megtanultam vele együtt élni. Remélhetőleg neked nem lesz visszatérő.