Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Azbeszt szigetelés
2008-02-12 16:561.
Létrehozva: 2008. február 12. 16:56
Sziasztok!
Van köztetek olyan, aki felismer egy azbeszt szigetelést?
Most álltunk neki az egyik szoba felújításának, (30-35éves panelházról van szó és a parketta alatt ezt találtuk. Még sosem láttunk azbesztet, a neten sem találtam róla használható képet.
Annyit olvastam, hogy hangszigetelésként is használták a hőszigetelés mellett, ezért is tartanám lehetségesnek a parketta alatt beépítve.
Mit gondoltok?
Előre is köszönöm!
Van köztetek olyan, aki felismer egy azbeszt szigetelést?
Most álltunk neki az egyik szoba felújításának, (30-35éves panelházról van szó és a parketta alatt ezt találtuk. Még sosem láttunk azbesztet, a neten sem találtam róla használható képet.
Annyit olvastam, hogy hangszigetelésként is használták a hőszigetelés mellett, ezért is tartanám lehetségesnek a parketta alatt beépítve.
Mit gondoltok?
Előre is köszönöm!
Sziasztok!
Azbesztmentesítéssel kapcsolatban őket tudom ajánlani:
azbesztmentesítés
Sajnos így van
de égett és ez a lényeg . meg lehet hogy éppen ráért
ha te is 30évvel idősebb lennél te sem kapkodnád el a dolgot Jó ez csak vicc volt .
csak óvatosan mert ugy ég mint a benzin , legalább is olyan villám gyorsan !!!!!!!
ne hogy kigyujtsd a lakást
Bocs ha kicsit off lesz, merthogy nem tudok ehhez hozzászólni, de engem az háborít fel, hogy a metró-motorkocsik alján is azbeszt borítás van, ai azért érdekes lehet egy metróvezető számára.
Mi utasok sokat nem érzünk meg ebből, de akik ott ülnek napi 7 órákat, azok igen, sajnos
Persze, hogy hiszek Neked, azért is tettem fel ide a kérdést. Köszönöm a segítséget! Megyek gyújtogatni
fogsz egy gyufát és meggyujtod . ha ég szerves anyag
eredetileg az Afrik az afrikai len páma rostjaiból készült , de csináltak lószőrből is persze az is ég csak szaru szaga van.
Nincs valami próba, amivel ellenőrizni lehetne, hogy tényleg szerves anyag-e?
szia !
nyugodj meg ez egyszerü AFRIK . teljesen ártalmatlan mert kizárólag szerves anyag PL fa vagy nád esetleg len az alkotó leme .
Szerintem ez nem azbeszt.
Nálunk a lépcsőház alagsorában az volt a plafonon,de az nem így nézett ki.
Az szürke,egybefüggő valami volt,nem lógtak ki belőle ilyen szálak.