Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Szerintem azok nem ők voltak. Két fiatal srác a tulajdonos, és csak online lehet vásárolni tőlük!
Nagyon szép, egészséges növényeket küldenek mindig! Rengeteg különlegesség van náluk. Csak tőlük rendelünk mindent!
En meg nem vettem toluk semmit .. mert messze vannak es posta koltsegert nem fizetek .Szeretem megnezni a vasarolt novenyeket.
DE !az
index
kerteszforum
fagyturo deligyumolcsokc topik
ITT nagyon szoktak dicserni oket .
Ó jaj, pedig olyan profiknak tűnnek
És tök olcsón adnak most bambuszt, ami a férjem nagy kedvence, de elbizonytalanítottatok.
Aki vásárolt tőlük, de nem volt szép a növénye, nem reklamált? Elvilg garanciát vállalnak a termékeikre. Vagy ez csak mese habbal?
Hát nem örülök, mert nagyon megtetszett egy csomagjuk.
Azért még várom a hozzászólásokat...
Szia!
Kb. 2 éve rendeltem tőlük növényeket. Lehet, hogy csak pech, és nem ez a szokásos eljárásuk, de az én növényeim egy műanyag zöld zsákban érkeztek, össze-vissza dobálva. Azt hittem, rosszul látok. A weboldalukon olvasottak alapján hozzáértő, lelkiismeretes növénybarátnak tűntek, ezért különösen megdöbbentő volt a barbár módra összehajigált növénykupac.
A növények egy része sajnos elpusztult (trombita folyondár, pünkösdi rózsa).
Nos, ennyi.
szia Mongúz
ugyan postán még nem rendeltem tőlük, viszont vásároltam már a kertészetükben ( a szomszéd faluban vannak), én nagyon szeretem, sztem szép árujuk van, én bátran ajánlom...bár a posta kicsit húzós
Én még nem rendeltem innen, kicsit drágának találom az árakat. Ha ennyit szánok egy növényre, inkább személyesen veszem meg, így biztosabb.
Én jobban szeretek magról vetni növényeket, elég sokféle egzotikus növény magjához hozzá lehet jutni, akár webáruházból is. Ha mégsem kel ki, akkor sem vesztesz vele annyit, mintha egy ilyen drága növény szállítás közben megsérül.
Kertészkedők, növénykedvelők!
Valaki csak ismeri ezt a kertészetet!