Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Sorozatbarát meghívó??
2018-03-15 17:051.
Létrehozva: 2018. március 15. 17:05
Sziasztok.Szükségem lenne egy www.sorozat-barat.club meghívó. Akinek lenne meghívója,és küldene az a fodor.martin98@citromail.hu emailcímre küldheti.Köszönöm előre is! :)
Sziasztok!
Én is kérnék egy meghívót :
alkacica@gmail.com
Nagyon szépen köszönöm!!!
Érdekel az új Sisi sorozat.
Sziasztok!
Légyszi, valaki nekem is tudna küldeni sorozatbarát meghívót?
Email: szginucci@gmail.com
Előre is köszönöm!
Érdekes javaslat! Adj hozzá engem is tytasa@gmail.com . Apropó, minden érdeklődő küldhet egy letöltött filmválogatást a https://www.webnyeremeny.hu/kaszinos-filmek címre. Szeretem a filmeket, és a barátaim gyakran kérik, hogy készítsek filmértékelést. Tehát bízhatsz a véleményemben.
Sziasztok küldenétek nekem egy meghívott a következő e-mail címre evelinhamza@seznam.cz előre is nagyon szépen köszönöm. Szép napot mindenkinek
Sziasztok!
Légyszi, valaki nekem is tudna küldeni sorozatbarát meghívót?
Email: bertok90@gmail.com
Előre is köszönöm!
Sziasztok nekem is tudna valaki ere a email címre sorozat barát meghívott küldeni nagyon meg köszöntem renatokiss170@gmail.com előre is köszönöm szépen
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni, egy számomra szörnyű problémában. Ha valaki küldene nekem sorozatbarát meghívót nagyon hálás lennék.
E-mail cím: beatrix9629@freemail.hu
Szeretném ha az illető felvenné velem a kapcsolatot, hisz a mai világban semmi se puszira megy, természetesen ezzel egyet is értek . :)🥰
Sziasztok!
Ha valakinek lenne egy meghívója a sorozatbarát oldalra,és eltudná küldeni a szilvuska6421@gmail.com címre,nagyon hálás lennék.Köszönöm.
sziasztok! valaki tudna nekem küldeni egy sorozatbarát meghívót? nagyon hálás lennék😘köszönöm szépen előre is annak aki küld :) vanessza9250@gmail.com
Sziasztok!
nCore prémiumért cserébe én szívesen küldök Sorozatbarát meghívót, ha valakit érdekel:)
Email: KeletiPuma@gmail.com
Sziasztok ! Szeretnék kérni a SorozatBarŕtra egy meghívót ! gitta240@citromail.hu
Sziasztok! Szeretnék kérni egy meghívót én is az oldalra morarpisti@gmail.com címre. Előre is nagyon szépen köszönöm és boldog új évet kívánok mindenkinek! :)
Valaki tudna nekem egy sorozat barát meghívót küldeni? Előre is köszönöm!
Az alábbi gmail fiókra kérem ha lehet:
jenojankovics@gmail.com
Sziasztok! Valaki lenne olyan kedves, hogy küld egy sorozatbarát meghívót? d4000@citromail.hu
Sziasztok valaki tudna meghívót küldeni sorozatbarátra?????????????köszönöm
Sziasztok nagyok megjoszonnem ha valaki valaki megtudni szanni egy sorozatbarat meghivoval fannidanika@gmail.com
Sziasztok. Még mindig jól jönne egy meghívó. köszi. :)
Sziasztok, sorozatbarátra szetetnék egy meghívót. Köszi sagica78@citromail.hu
sziasztok. egy sorozatbarát meghivót nem tudtok küldeni nekem? egy sorozat miatt kellene... köszi .
ikiss5800@gmail.com
Sziasztok!
Ha valakinek lenne még egy felesleges meghívója, legyen szíves küldeni.
Előre is köszönöm.
s.adri06@gmail.com
Sziasztok! Szeretnék kérni én is meghívót a Sorozat Barát oldalra.Előre is köszönöm.jancsika1960@citromail.hu
Sziasztok! Szeretnék kérni én is meghívót kérni a Sorozat Barát oldalra. jancsika1960@citromail.hu
Sziasztok! Szeretnék kérni én is meghívót a Sorozat Barát oldalra.Előre is köszönöm.
Sziasztok! :)
Valaki akinek van felesleges meghívója a sorozatbarát-ra, küldene nekem egyet a kerezsiadrienn97@gmail.com email-re?
Előre is nagyon szépen köszönöm :)
Ez egy nagyon jó hozzászólás is, amit igazán élveztem. Nem mindennapi, hogy lehetőségem van arra, hogy ilyesmit látjak.
Potty Racers 3
Szervusztok! Nagy szükségem lenne egy www.sorozat-barat.club meghívóra. Akinek lenne meghívója,és küldene a gulyaszsolt03@gmail.com emailcímre, azt nagyon szépen megköszönném! A Doc Martin sorozat miatt lenne nagyon fontos.
Sziasztok! Szeretnék kérni én is meghívót kérni a Sorozat Barát oldalra. E-mail címem: vacka17@gmail.com . Előre is köszönöm
Sziasztok!
Sorozatbarát meghívót szeretnék kérni erre az email címre: ayatogray13@gmail.com
Ha valaki tud küldeni annak nagyon köszönöm!😊
Sziasztok! Szeretnék kérni egy Sorozatbarát meghívót a következő címre: martonzsuka@citromail.hu. Előre is köszönöm.
Sziasztok tudnatok nekem küldeni a sorozatbaratra egy meghivot elöre is küszönöm
erre az email:vnmeth6@gmail.com Köszönöm
Üdv!
Valaki tudna küldeni egy meghěvňt a sorozatbarát oldalra?
Lengyel256@gmail.com!
Előre is köszönöm!
Üdv!
Lengyel256@gmail.com!
Előre is köszönöm!
Üdv!
Lengyel256@gmail.com!
Előre is köszönöm!
Sziasztok! Szeretnék kérni én is egy meghívót a sorozatbarátra. Email címem tamasnikolett84@gmail.com. Előre is köszönöm szépen! 😊
Sziasztok! Szeretnék kérni én is egy meghívót a sorozatbarátra. Email címem tamasnikolett84@gmail.com. Előre is köszönöm szépen! 😊
Sziasztok!
Sorozatbaráthoz szeretnék kérni egy meghívót az alábbi e-mail címre
doorci967@gmail.com
Előre is köszönöm ☺️