Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Sorozatbarát meghívó kéne
2018-03-01 16:211.
Létrehozva: 2018. március 1. 16:21
Sziasztok!
Szeretnék kérni egy meghívót a sorozatbarát oldalra. Kérem szépen aki tud az küldjön nekem.
Gmail: baloghcsenge2@gmail.com
Előre is köszönöm!
Csenge
Üdv hölgyek!
Engem is érdekelne egy meghívó a sorozatbarátokra, gondolom még működik!
Email címem: lisa.bonett96@gmail.com
Sziasztok!
Én is szeretnék kérni egy meghívót a sorozatbarát oldalára!:)
Nagyon sokat segítenél vele, ha nézhetném a kedvenceimet, ezért kérlek, ha Te rendelkezel ilyen lehetőséggel, küldj nekem egy meghívót
email címem: bertok90@gmail.com
Előre is köszönöm,
Nebelstreif
Sziasztok!
Szeretnék kérni egy meghívót a sorozatbarát oldalra. Ha tud valaki segíteni ebben nagyon megköszönném,a fáradozását.
A segítségét előre is köszönöm. Egy leendő tag, ha ti is úgy gondoljátok.
Sziasztok! Szeretnčk meghívót kérni a sorozatbarát oldalra 😊 Köszönöm előre is!
Email: fenyesvivien@icloud.com
Sziasztok! Szeretnék egy meghívót kérni a Sorozatbarát weboldalra. Nagyon megköszönném, fontos lenne.
E-mail címem: jelehenrietta@gmail.com
Előre is köszönöm a segítséget!
Sziasztok!
Szeretnék kérni egy meghívót a Sorozatbarát nevű oldalra email címem:
heredieszter1@gmail.com
Sziasztok! Egy meghívót szeretnék kérni a sorozatbarát oldalra. Előre is köszönöm!
komlosi.aletta@gmail.com
Szeretnék meghívót kérni a sorozatbarát oldalra,aki tud segíteni az légyszi küldjön nekem raska.angela@gmail.com Nagyon szépen köszönöm
Sziasztok!
nCore prémiumért cserébe én szívesen küldök Sorozatbarát meghívót, ha valakit érdekel:)
Email: KeletiPuma@gmail.com
Sziasztok .a nevem Tarr Zoltán,szeretnék kérni egy sorozatbarát meghívót erre az email címre tarrzoltan48@gmail.com Elöre is nagyon szépen köszönöm
Sziasztok! Szeretnék kérni egy meghívót én is az oldalra morarpisti@gmail.com címre. Előre is nagyon szépen köszönöm és boldog új évet kívánok mindenkinek! :)
Sziasztok! Szeretnék kérni meghívót a sorozatbarát.hu-ra.annacska78@citromail.hu.Köszönöm
Sziasztok szeretnék kérni a sorozatbarátra meghivot kérni. bellamira@gmail.com.
Nagyon hálás lennék érte :)
Sziasztok!
Szeretnék kérni egy meghívót a sorozatbarát oldalra. Kérem szépen aki tud az küldjön nekem.
E-mail:marika.58@citromail.hu
Előre is köszönöm!
Marika
Sziasztok!
konyaedina2@gmail.com
Előre is köszönöm!
Sziasztok!
Gmail: gzsedely72@gmail.com
Előre is köszönöm:
Zsédely Gábor
Nem tudom, olvassa-e valaki, remélem igen... Nagyon régóta szeretnék hozzáférni a Sorozatbarát oldalához én is, szóval borzasztóan örülnék és nagyon hálás lennék, ha valaki nekem is tudna küldeni egy meghívót... bbt.konyvek@gmail.com
Sziasztok akinek van sorozatbarát.hu meghívója tudna nekem küldeni? Kislányomnak csak ott vannak fent a mesék amiket szeret. Előre is köszönöm szépen :)
Email: aurora.luna20@gmail.com
Sziasztok!
Valaki nekem is tudna küldeni egy sorozatbarát meghívót?
Email címem: bartusinez@citromail.hu
Előre isköszönöm a segítséget!
Inez
Sziasztok! Valaki lenne olyan kedves, hogy küld egy sorozatbarát meghívót? d4000@citromail.hu
Sziasztok!! Sorozatbarát meghívó kéne!😊 Emali: @riverdale23@citromail.hu
Sziasztok! Valaki tudna nekemis küldeni? Megkoszonnem!
inezporkolab@gmail.com
Sziasztok🙂! Valaki tudna esetleg nekem is küldeni egy meghívót? Email: dackat79@gmail.com
Köszönöm🙂
Sziasztok. Valaki tudna nekem sorozatbarát meghívót küldeni
renibalogh98@citromail.hu
Előre is köszönöm szépen annak aki tud! 😊
Sziasztok!
Szeretnék kérni a Sorozatbarát oldalra egy meghívót!
Erre az e-mail címre küldjétek: kriszkutasi@freemail.hu
Előre is köszönöm!
Kriszti
Kedves Sorozatbarátok!
Szeretnék egy meghívót kérni, első sorban a gyerekeimnek, A kis Amadeus megtekintéséhez.
Címem: lovrekkaroly@t-online.hu
Köszönettel: Karesz
Sziasztok!
Nagyon örülnék én is egy Sorozatbarát meghívónak!
Kérem akinek módjában áll,segítsen ebben!
Köszönöm előre is,szép napot mindenkinek! :)
Ferenc
email: imszfer@gmail.com
Sziasztok!
Nagyon hálás lennék, ha valaki tudna nekem is küldeni meghívót, sajnos nem ismerek senkit, akit megkérhetnék...
Nagyon köszönöm!
baucyssz@gmail.com
Sorozatbarát meghívót szeretnék kérni. Lécci valaki!
rika1962@freemail.hu
Nagyon szépen köszönöm.
Sziasztok!
scsc@gmail.hu
Előre is köszönöm!
Sziasztok valaki tud nekem egy sorozatbarát megívót küldeni a vajdos88@gmail.com ra előre is nagyon köszönöm.
Üdv Judit
Sziasztok!
Egy sorozatbarát meghívót szeretnék kérni több sorozat miatt amit máshol nem tudok megnézni.
Gmail:lecsopista11@gmail.com
Előre is köszönöm annak aki küld!🙂
Gmail: bancsire@gmail.com
Előre is köszönöm!!
Szeretnék én is egy meghívót a sorozatbarát oldalra!
Email címem: biroszantina20050519@gmail.com
az email címem: ricsikata78@gmail.com
Sziasztok!
Sorozatbarát oldalára szeretnék meghívót!
Facén nem vagyok fent, ezért itt ajánlok fel cserébe torrent meghívót.
Messengerem az van, ott meg tudjuk beszélni a részleteket.
Nem tudom hogy itt ki szabad e írnom az email címem, még csak most regisztráltam.
Csengebaba
Létrehozva: 2018. március 1. 16:21
Sziasztok!
Gmail: s.tomi@gmail.hu
Előre is köszönöm!
Tamás
Sziasztok!
Szeretnék kérni egy meghívót a sorozatbarát oldalra.
E-mail cím:bemonkk@gmail.com
Előre is köszönöm!
Móni
Sziasztok!
Én is szeretnék egy meghívót kérni!
Email: racz.bencze.judit@gmail.com
És email: horvathxenia@yahoo.com
Helo!
Én is kérek szépen egy meghívót ha lehet..
Köszi!
Sziasztok!
Nekem is nagy szükségem lenne egy SorozatBarát meghívóra! Tudna esetleg küldeni valaki?
E-mail: htsr.sara@gmail.com
Nagyon megköszönném!
Charlie
Sziasztok szeretnék kérni egy meghívót . Aki tud légyszi küldjön egyett a lordne.angel@gmail.com -ra ! Köszike
Sziasztok szeretnék kérni egy meghívót ,aki tud kérlek küldjön egyett.
szekacs.gabi@citromail.hu
Vagy a szekacs.gabi@indamail.hu -ra.
Elöre is köszönöm .