Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Kattogas nyeleskor
Sziasztok, tegnap ejszaka ota nyeleskor ugy erzem, mintha valami kattanna a garatomban. Eveskor nem, csak ugy egyaltalan. Neha a fulemben erzem a kattanast, neha a torkomban. Meg vagyok fazva nagyon es erzem, hogy valadek is van a torkomon, egyelore hurutoldot szedek es holnap ful-orr gegesz.
De addig is, volt ez mar massal is? Elmult? Vagy mi volt a terapia? Sokszor voltam mar megfazva, de ilyen kattogassal, ami raadasul fajdalommentes meg nem talalkoztam...
Elore is koszi a valaszokat!
Szia! Meg lett a megoldás a problémádra?
nekem pontosan ugyanezek a tüneteim
és pontosan ugyanígy senki sem tudja hogy mi ez
köszi előre is!!!!
Sziasztok,
nekem nagyobb ásításkor szokott néha kijönni egy kisebb, mondjuk mogyoró nagyságú gumó a garatomban, kézzel kitapintható, aztán visszahúzódik, de elég ijesztő, pár másodpercig tart, olyan, mintha megfulladnék, de már kezdem megszokni....
én is voltam x dokinál, minden negatív, senki sem tudja, mi ez, én sem...
Sziasztok, na a doki se tudja az okot... azt mondta, van, akinek az allkapcsa kattog, de olyat is latott mar, akinek a garataban valami... de konret okot nem tud. Azt mondta, tiszta a torkom, a fulemmel is minden okes, csak hat nathas vagyok rendesen.
Regen kattogott az allkapcsom egy darabig harapasi rendellenesseg miatt, kaptam ra harapasemelot es meggyogyitotta, most mar egy fel eve nem hasznalom (elhagytam), es pont a heten fogok ujat csinaltatni (ejjel remesen csikorgattam a fogaimat es ez okozta a bajt annak idejen).
Szoval nem tudom, mi lehet... neten olvastam par ember orvoshoz intezett kerdes-valaszat, mert ugy latszik, meg sem allok egyedul a vilagon ezzel a furcsasaggal, de persze senki nem irt utolag, hogy hova fejlodott neki ez a dolog...
Remenykedve varom, hatha akad sorstars, aki ugyanigy jart, mint en... marmint ezzel a garat feloli kattogo hanggal nyeleskor.
Nem az állkapcsod kattog, csak most a megfázás miatt garatban érzed, hallod?
Úgy hallottam bölcsességfog is tud ilyen tünetet produkálni.
"olyankor halál félelmem van,hogy meg fogok fulladni!" - ezt írtad >>> ez is utalhat egyfajta pánikbetegségre ~ Ördögi kör !!!
Vérszegénységre vizsgáltak már ? - annak is van olyan tünete, hogy félrenyelés, fulladás -
Szurkolok neked, hogy sikerüljön kideríteni az okát !
Jobbulást !
azért kérdzz már rá vmikor..csak úgy kíváncsiságból...!
Igaz én háziorvosnak mondtam,az meg 1 !
Na ez is hasonló,de én a gégémnél érzem...!Vagy nem tom...
Olyankor te tudsz nyelni?
Nekem olyan szokott lenni,hogy néha mikor nyelek mintha ki akarna ugrani a gégém!Ráadásul fáj,szúr,olyankor nem tudok levegőt venni és nyelni sem!:( Úgy érzem olyankor,mintha meg akarnék fulladni!:( Dokinak emlitettem már,az meg kiröhögött,hogy ilyet még nem hallott!
a mai napig nem tom mi lehet az...