Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Visszér elleni krém
2011-03-28 15:041.
Torolt_felhasznalo_879362
Létrehozva: 2011. március 28. 15:04
Légyszi adjatok tippet, hogy melyik a leghatásosabb visszér elleni krém. A terhességem alatt előjöttek a combomon a lila hajszálerek és ott is maradtak a szülés után. Hát nem egy szép látvány. Nyáron nem akarom ezt mutogatni majd a strandon. Szóval, szerintetek melyik a leghatásosabb visszér elleni krém? Próbáltam a Plerudin forte krémet, bagót ért. Aztán kipróbáltam a Dr. Theiss Venen gélt. Ez utóbbi legalább nem volt büdös.
A lazer kezeles, sajnos, nagyon fajdalmas................elvegre elegetik a borodet.
Meg is maradhat a nyoma, ami sokszor csunyabb mint az eredeti viszerek voltak....VIGYAZZ!
Allitolag ha szepen lesulsz ( NEM e'gsz!!) a nyaron, akkor majd alig latszanak a viszereid a barna bor alatt.
igazad van!!!
az erek a bor alatt vannak, hiaba kenegetnek ra barmit is, kivulrol.
Erdekes dolog, hogy a magyar parasztnep, tejbe aztatott lapu-levelet hasznalt ilyesmikre.
Köszi a válaszokat!
Jaj, dehogy nem érdekel a lézeres megoldás, csak be vagyok rezelve hogy fájni fog. Tudom, tudom, aki már szült, az ne legyen betojva egy kis lézerkezeléssel járó fájdalom miatt. De ha lehetne krémmel halványítani a problémámat, kihagynám a lézeres kezelés kínjait.
Itt már értekeztünk róla, nem sok, olvasd át:
http://www.nlcafe.hu/forum/?fid=441&topicid=269466
Szia!
Nekem is előjött egy jó nagy a lábamon,így a terhesség alatt.Nekem a Lioton gélt mondta a bőrgyógyász,azzal kenegetem...ha fáj,feszül,felfrissít...
DE! Eltüntetni egyik krémmel sem tudod,ezek már megmaradnak sajna,nincs semmilyen csodakence erre! Sokan azt hiszik a krémek eltüntetik,halványítják. Nem,csak a kellemetlen tüneteket enyhítik.
Ha nagyon zavar,marad az injekciós kezelés,vagy más beavatkozás.....
Szia,
Én a Naturland - Vadgesztenyés krémet ajánlanám.
Nekem, és a páromnak, illetve é.anyámnak is bevált.