Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Hajós András a fórumon!
2011-04-06 10:301.
Létrehozva: 2011. Április 6. 10:30
Kedves fórumozók!
Április 11-n hétfőn, 12 órától a Fórum vendége Hajós András szociológus, énekes, dalszerző, humorista, tévés- és rádiós személyiség.
Azt hiszem, vendégünket senkinek sem kell bemutatni - akár az Emil.RuleZ! együttes tagjaként, akár tévészereplőként, de szinte mindenki ismeri!
Most hát várjuk a kérdéseiteket, Hajós András legalább egy órán keresztül válaszol majd rájuk.
Április 11-n hétfőn, 12 órától a Fórum vendége Hajós András szociológus, énekes, dalszerző, humorista, tévés- és rádiós személyiség.
Azt hiszem, vendégünket senkinek sem kell bemutatni - akár az Emil.RuleZ! együttes tagjaként, akár tévészereplőként, de szinte mindenki ismeri!
Most hát várjuk a kérdéseiteket, Hajós András legalább egy órán keresztül válaszol majd rájuk.
Sziasztok!
Parancsoljatok, feltöltök pár képet, amin megnézhetitek Hajós Andrást: így válaszolt a kérdéseitekre!
Üdv:
Adrián
Kedves András!
Csak azért nincs több kérdés, mert a jól bevált tapasztalat azt mutatja, hogy a vendégek jó része átlagosan 5-10 kérdésre képes válaszolni a feltettek közül. Tehát, olyan lassan gépelnek, hogy a csiga gyorsabban lép át az egyik billentyűről a másikra, mint az éppen válaszoló személy keze átér a következő karaktere! Ezért lehet az, hogy egy idő után már ha lenne kérdés akkor sem tennék fel, mert úgy vannak vele, hogy úgysem kapnak választ!
Adriánt már kértük, hogy a vendégek mellé adjanak valakit , aki gépelni is tud, de soha nem hallgat ránk
Gratulálok, eddig ön az első, aki még gépelni is tudott és nem 10 kérdést válaszolt meg 1 óra alatt
Nahát, én jöhetek?
Ugyanis szeretteimet szeretem csupán, az idegeneket elismerem, tisztelem, értékelem. Önt is, kedves Hajós András, Szily Nórával készített interjúja nyomán, bár tudom, hogy az őszinteség inkább szerep a médiában, de lagalább jó szerep!
További szép tavaszt, kívánok!
Ez tetszik. Pármilliónknak.
Neked bődült komoly a reklámértéked.
A nagy magyar háziasszonyok és anyák a szívükbe zártak, és hozzád hasonlóan szép, magas, házias, szükség esetén még gondolkodni is képes fiúgyermekekre vágyakoznak.
Szóval András Rulez!
Köszönöm a választ, élmény Téged olvasni :))
Szorítok a politikai/beszélgetős műsorért, csak tartsd meg a szókimondóságodat légyszi! Még az sem baj, ha nem leszel közben jófej, csak korrekt és profi!
Tuti lenne rá kereslet, mert ma nincs olyan csatorna,a melyik ne húzna valahova...
Megkérdezhetem még, szereti a Tibi csokit? :-))
Úgy látom nem nagyon jön több kérdés, köszönöm az eddigieket, az érdeklődést és a kedves szavakat.
Minden jót, szép napot.
És ne feledjék: aki igazán szeret engem, az nem jön oda hozzám:)
Hajós András
Nagyon szépen köszönöm, az intézmény lakóinak nevében is! Vagyis főleg az övékben...
Szoktam főzni, és szeretek is. De nem csinálok faxnit meg sznobhobbyt belőle. Én általában a családomnak főzök ételeket, amiket a boltban kapható alapanyagokból készítek el, konyhában, és leginkább azzal a céllal, hogy megegyék őket.
Egyszerű HTB vagyok...
A Szikrában minden második szerdán van egy estünk, zene, standup, hülyéskedés, közös dalírás, ilyesmi.
Amúgy, én még így is soknak érzem a jelenlétemet.
Ha időm, ügynökségem és ízlésem engede, részt szoktam venni ilyen eseményeken.
meghagyom az emailem a szerkben.
vagyis mindegy, majd legföljebb többet törlök
hajos.andras@emilrulez.hu
Zavar, de nem tudpok mit tenni ellene. Belenyugodtunk, hogy ez ma a trend. Lehetne ezt promociónak tekinteni, de akkor voszont azt nem értem, hogy miért nem hajlandóak a T. fogyasztók versenyképes jegyárakat kifizetni. Valahol a zenész-szakmának is meg kell kapnia a bevételt. Jogdíjból nem jön( A Petőfi pl. elérte, hogy nem fizet, no comment), koncertjegyár alacsony, CDeladás nincs, akkor???
Nem lehetmindenki tévés:)
Sokszor kérdezik még a saját műsort.
Azt hiszem már nem igazán akarom. Legalábbis, ami a szórakoztató kereskedelmi shpwt illeti. Persze ez a munkám közben, és az sem normális, hogy az ember nem akarja a szakmájában a "csúcsot". MOndjuk én pont azzal kezdtem. Már megvolt és ezért kevésbé izgat.
De egy politikai/közéleti beszélgetős műsort szívesen vezetnék. E tekintetben Kálmán Olga minta számomra.
Végzett szociológusként, rádiósként is sokat foglalkoztam ezzel a témával, sok rendezvényen, akcióban vettem már részt. Ezzel együtt nem tudok választ adni, nem is hiszem, hogy értenék hozzá, vagy az én dolgom lenne. Egyszer sikerült munkát találnunk élő adásban valakinek, meg néhányszor megnevetettem nem túl vidám sorsú embereket, én boldog vagyok, ha ennyit is tudok tenni. Írtam már dalt (erkölcsi fogyatékosok) azokról, akik elfoglalják pl a mozgássérült helyeket. De ezeknek nem sok hatása van, mi, művészek, csak arra vagyunk jók, hogy kicsit enyhítsük az elkeseredést néha, és talán felhívjuk a figyelmet. Egyébként meg le a kalappal Ön előtt és mindenki előtt, aki nehéz sorsa ellenére keményen dolgozik, és nem veszti el a hitét. Nem is tudja, hányszor merítünk mi, a többiek, ebből erőt.
"politikailag független- és egyben gazdaságilag életképes médium"
Gondolja van erre valódi, széleskörű igény? Sajnos, én azt tapasztalom a környezetemben, hogy nem igazán...
Üdvözletem!
A Heti hetes műsoron kívül hol lehet még Önnel találkozni? Van olyan hely, ahol többször fellép? Egy "beszélgetős" műsorral nem akar előrukkolni?
Jó lenne többször látni, akár a tv-ben, akár "személyesen"!
Szeretnék elmozdulni a közéleti, politikai újságírás felé (ahogy azt annak idelyén Friderikusz is megtette). A nemrégiben végetért Bolhacirkusz c. rádióműsorunk nagyon sok pozitív tapasztalatot hozott. Ez egy olyan terület, ahol szívesen dolgoznék, akér a háttérben is. Sajnos jelenleg kevés a politikailag független- és egyben gazdaságilag életképes médium (nem véletlen az összefüggés). Közszolgálati televíziónk részben jelenleg vajúdik. részben "fekszik". Nem nagyon látom a helyemet, de majd várok, abban jó vagyok.
Az emberek jó hangulatért az emberek felelősek. Olyan berendezést nem lehet felelőssé tenni, amelyiken van nyilvánosan hozzáférhető, password nélküli OFF gomb.
Én is csak virtuális ölelést adok!és imádom a heti hetest!!!mostanában nem tudom nézni,mert abban az időben a gyerekek alszanak,de bizti most is nagyon jó.
Vasárnap én csak akkor szoktam nézni a tv-t.
na bocsi a fogalamzásért,de itt ül a 6hónapos kislányom is az ölömben,még jó hogy nem ő gépel :-)
valaha szerepelt a terveim között, hogy majd egyszer. Azóta megváltozott a politika, sokkal mocskosabb lett, mint azokban az időkben, amikor mondjuk én a politika közelében dolgoztam.
Ma úgy gondolom, hogy a véleményemet így is ki tudom fejte, a hatalomra sosem gerjedtem, és szeretek szabadon élni, úgyhogy még várok...:)