Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Arról nem beszélve, pusztán fizimiska alapján valakit jónak kikiáltani: felelőtlenség.
Szamtunder Fia!
Meg nem találkoztam jó magyar pasival,de ki tudja..?A legtöbb színész is csapnivaló ,mármint kinézetre .
Most szintén egy társa problémákkal küzd.
Hallod en megneztem a tarsat aki problemakkal kuzd.
Nem tudom milyen alapon lett kivalasztva expedicovezetesre, de enm megvizsgaltattam volna az AQjat , mert elso blikkre biztosan nem vettem volna be semmire
Egy társa, Várkonyi László már meghalt mellette.
Most szintén egy társa problémákkal küzd.
Ez egy jó pasi?
Nem hiszem.
Ha a külsőségeket nézzük, akkor izlések és pofonok.....
Klein David
2014-04-11 13:00utazás
Egy nappal a tervezettnél később, de a SPAR Everest Expedíció csapata végre átkelt a nepáli-kínai határon.
http://www.sparexpedicio.hu/
Átlépte a nepáli-kínai határt a Mount Everest oxigénpalack nélküli megmászására készülő Klein Dávid, aki a kötelező akklimatizációs szünetek után várhatóan 4 nap múlva éri el az 5200 méteres magasságban fekvő alaptábort
http://www.telesport.hu/2014/04/11/megerke zett-tibetbe-klein-david/
Sziasztok! Új jelöltem van, a TV2 új realityjének magánnyomozója, Ádám (Csizmadia Gergely). Sármos, szexi, kellemes férfias a hangja, nekem nagyon bejön.
Darvas Ivan.
Utana nen lattam jo magyar pasit.
Kovács Áron
Király Gábor
, lehet nem jól írta
De a legeslegjobb nem magyar: Kenan ImirzilaougluŐ a tökéletes,annak ellenére h nem feltétlen kell h egy pasi magas legyen.
Cicám, neked protekciód lehet, alig van egy-két hozzászólás, mégis itt van az általad indított téma. Nem bánom, de legyen már dumcsi.
Régebben, ha összefutottunk a csajokkal, az volt a téma, hogy ki-kivel-mikor-mekkorát, mostanában az, hogy "és te erre mit szedsz"? De ha kidumáltuk a gyógyszereket, akkor jönnek a pasik.
Mi van a mai fiatalokkal? Bezzeg az én időmben...
Sziasztok!
Kár, hogy kihalófélben ez a topik. Furcsa, de Rákócziban és Kulkában is valóban van valami szexi, férfias kisugárzás, sőt szerintem Gundel Takács Gáborban is. Amúgy nálam még Kucsera Gábor (kajakos) jöhet szóba, mint jó pasi. Ha mindenképpen magyar kell. Külföldit inkább tudnék mondani, nálam az első számú pasi kedvenc Ezel (Kenan Imirzalioglu), vagy mondjuk Ben Affleck, illetve színesbőrű kedvenceim is akadnak szép számmal.
O, itt meg le sem irtam a velemenyem. Szoval, csodalkozom, hogy meg senki sem emlitette:
- Kulka Janost (Ahogy öregszik, egyre szexibb! )
Aztan nekem bejön meg:
-Rakoczi Ferenc, a radios musorvezeto
Mas pasi nem jut most eszembe!
Igen rakerestem. Fontossag es kultura kulonbseg is a nemtudas oka.
Nalunk a spot hobbi nagyon senkit nem erdekel a sportolok olymervu sztarolasa mivel ervenyesulesnek van mas terulete is , ahol valodi hirnevre lehet szert tenni . Most komolyan mi tisztelet kell ahhoz hogy valaki par masodperccel hamarabb befutott, vagy sulyt lokott vagy netan celba talalt ?
Nekem is a párom.
És rá hasonlított nagyon fiatalabb korában. Most már azért vannak különbségek.
Milyen kedves tudsz maradni, mikor azt irjak a fiadrol, hogy "ez"!
En szerintem nem tudnek! TEnyleg, eszembejutott egy kerdes! Felteszem a masik topicban!
Szellővel mi a bajod?
Normális kinézettel képes normálisan, nem bakizva, nem beszédhibásan, elmondani a híreket.
És nincs tele naponta vele a bulvár.
Nem az volt a krdés, hogy ki volt régen jó pasi, hanem hogy most ki az. :-D
Szóval olyan 30-45 évesre gondoltam.
Alatta még kisfiú, fölötte meg már azért nem a topon vannak a férfiak.
Semmi bajom vele,sőt!Szerintem az egyik legjobb színész.Még a kora sem zavarna.Csak az a furcsa,nekem mint férfi sosem jutott volna eszembe.
Amúgy szerintem igencsak kortól függő,kinek éppen ki az ideálja:egész másra vágyik egy huszas éveiben járó,mint egy idősebb nő.Fiatal korban többet nyom a latba a külcsín,mint a későbbiekben.
Csodálatos tehetség, fantasztikus hangja van, ezer arca, mi a hiba vele? Biztosan te is kedveled, de én egyenesen imádom.
Többekkel egyetértve nálam is a férjem a befutó. Nem véletlen, hogy több mint harminc éve használom, és még ki sincs fordítva.
A túl szépfiúkat nem kedvelem, sajnos nagyon sok nevet nem ismerek, akikről írtatok. Lehet, hogy lemaradtam sok mindenről?