Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Cseke Katinka primitív ?
2013-02-22 14:101.
Létrehozva: 2013. február 22. 14:10
Családi és munkahelyi körben amikor egy műsor kapcsán felmerül cseke Katinka neve mindenki fújjong meg mondja mekkora primitív és közönséges. Én erre mondtam, hogy szerintem csak belevaló nő. Ti hogy látjátok ezt az ismert embert? szimpatikus?
Jól írtad kisbetűvel a nevét! Egy buta, üresfejű celeb, akit a média időnként bedob a köztudatba a hasonszőrűek szórakoztatására.
Megnéztem Szily Nóra müsorában - atya ég! Szerintem valami nincs rendben a fejében
A 105-ös autóbuszon hasonló élményekben volt részem általa. Rengetegszer utaztam vele és a kislányával, mindig megjátszotta magát, hangoskodott, elég alpári módon viselkedett, volt olyan, hogy úgy ették a buszon a péksüteményt, hogy egy csapat madár is jóllakott volna utánuk. Mindezt úgy, hogy általában 1 vagy maximum 2 megállót jöttek. Sokszor az utasoknak sem volt túl szimpatikus a viselkedése.
Annak idején a reklámban nagyon aranyos és szimpatikus volt, de a sorozatban nyújtott játéka illetve az éneklése sem jön be. Mióta többször találkoztam vele személyesen, végképp más lett a véleményem róla. Valahogy a szakma iránti alázat, szerénység hiányzik belőle. Nem is nagy színésznő kirobbanó tehetséggel. Bár azt sem értettem soha, hogy ha valaki tehetséges, miért kell úgy éreznie, hogy neki már bármit lehet, és beszél illetve viselkedik úgy másokkal, ahogyan.
Nekem nem szimpatikus, tulzásba viszi a dolgait, és meg akarja mutatni, hogy mennyire nem érdekli, hogy mennyit eszik és mit.
Talán, mert nem tud lefogyni, ahogyan szeretne és igy akarja reklámozni magát, és még a bemondásaival is cikkeznek róla,amely egy jó reklám.
A Hssen meg csak játszik vele, semmi értelme rá várnia, még akkor sem, ha azt nyilatkozta, hogy "mosogatni is elmenne" Fr.országba miatta!
Volt szerencsém a "művésznőt" a 78-as buszon egyszer látni, sőt, hallani. Egy időben néztem a Jóban-rosszbant, és nagyon megtetszett a karaktere, rendkívül jó sínésznőnek tartottam, amiért ezt a karaktert el tudta játszani.
Egészen az ominózus "nagy találkozásig". Egy barátnőjével beszélt telefonon, olyan trágár mocskos módon beszélt, hogy az emberek felhördültek. Akkor jötem rá, hogy ő nem "eljátssza" a karaktert, ő ilyen primitív. Magát adja. Ehhez nem kell kommentár.
Úgy tűnik még fekve sem kívánják!
Most őszintén,egy nő így viselkedik?
Nem így a szajhák (sem) viselkednek.
Egy ember így viselkedik?
Nem,így az állatok (sem) viselkednek.
Honnan pottyantották?
http://supertv2.hu/musoraink/a_nagy_duett/2485_igy_bulizik _foldon_fekve_cseke_katinka.html
A kérdező pszichológus végzettségű és egy nagyon szimpatikus, helyes nő.
Mekkora a kontraszt közöttük....
Én ezt nem bírtam végignézni, még Szily Nóra miatt sem.
Akkor ezert tudta rezzenestelen arccal hallgatni es ezert tudott olyan jo kerdest feltenni pl az konyv lapjai hol tartanak most.
Szerintem szamara nyitott konyv volt az a no
Csöppet sem szimpatikus.
Láttam azt a beszélgetős műsort, amit Szili Nórá készített vele.
Bután viselkedett, alapvető normákat figyelmen kívűl hagyva.
Nem kell szerepet játszania a tv-ben, ő alapvetően ilyen buta. Sajnos
Megneztem ezt a not .
Varom semiramist .
Nagyon jol remekul szerepelt a kerdezoje .
Szerepekben nem nagyon láttam még.
A kevés alapján viszonylag jópofa csajnak tartom.
Viszont nagyon buta abban, hogy elég egyszerűcske/kövérecske kinézete ellenére azt gondolja, hogy azzal a jóképű, nálánál sokkal fiatalabb férfival távszerelmet folytat. Szerintem max. ő tartja annak és a férfi nem.
Először azt gondoltam, a pacáknak az állampolgárság miatt kell esetleg.
De az sem.
egyszerű lélek, az biztos
számomra is primitív és közönséges
néha úgy látom, hogy nem tud viselkedni
már csak az érdekelne, hogy ki az aki ennyire favorizálja és nyomják mindenütt
és a szerelméről beszél, akivel alig tud találkozni ... milyen szerelem ez? ... ettől még Kiszel Tünde szerelme és a sok hódolja rosszabb
A te okoskodásod:
"Nem láttad viszont véleményed van róla ráadásul tenyeres-talpasnak titulálod."
Az én hozzászólásom:
"Néhány napja láttam, egy reggeli műsorban."
" Lehet, hogy komikaként jó... még nem láttam szerepben."
Valami probléma van a szövegértéseddel? Vagy elevenedbe talált a kritikám?
Hehe...
Nagyon régóta tornázik van egy saját bevált módszere.
Rengetegszer elmondta. Ez engem nem hoz lázba, inkább hallgatok olyan embert akinek van humora és hoz egy kis vidámságot .
Nem láttad viszont véleményed van róla ráadásul tenyeres-talpasnak titulálod.
Amit én nem szeretek ha valaki mindíg többnek akar látszani mint aki...
Természetesen nick nevek mögött mindenki tökéletes .DDDDDDDD
Hát akkor úgy látom, hogy nem kedvelik őt máshol sem.
Itt ez a Szily Nóra féle video: http://www.youtube.com/watch?v=XUCYpnST4NA
Néhány napja láttam, egy reggeli műsorban.
Hááát szegény. Olyan kis tenyeres-talpas, mint egy tehenészlány a tszcs-ből.
De biztos megvan rá az igény, mert tolják az emberek arcába.
Lehet, hogy komikaként jó... még nem láttam szerepben.
Annyi gyönyörű és intelligens színésznőnk van, akiket alig látni, csak színházban.
Engem például az is nagyon érdekelne, hogy Esztergályos Cecília mivel tartja magát olyan remek formában, hogy két éve a színpadon fejen állt!
De ezzel senki nem foglalkozik.
Egy butus kislány, aki sem a vágyainak sem az érzéseinek nem tud korlátokat szabni. Hisztis, és nem való a médiába, színésznek meg végképp.
Ez az, amit én látok, de a valódi énjét nem ismerem.