Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
cher-től. 2004 ben járt magyarországon. lent vártunk a barátaimmal a hotel előtt. lejött a menedzsere és megkérdezte ki szeretne autogramot. kb 6-8.an voltunk, odaadtuk a papírunkat, cher-képünket , ő felment aláíratta aztán hozta vissza nekünk. szóval nem taliztunk, de van autogram
George Soltitól, John Eliot Gardinertől, Schiff Andrástól...
És azóta már mindegyiket lovaggá ütötte az angol királynő. Szóval érdemes nekem aláírást kanyarítani :)
Alfölditől. Jó fej volt. :)
Még gyerekként Repka Attilától. De most van egy-egy dedikált könyvem: dr. Schiffer Pétertől és dr. Fülöp Valtertől.
A középiskolás szakrajz tanáromtól.
Életemben először a gyerekemet kísértem autogramot kérni az idei könyvhétre: Böszörményi Gyulától és Szőnyi Gergelytől. :)
hát kébzeljétek az én barátnőm az egyik strandon meg ismerte bartók krisztiánt autógramot kért tőle és nem adott neki 2cicababával volt de olyan bekébzelt nagyképü embert még azt monta sosem látot hát tényleg bekébzelt de nem meleg az tuti ki ő mit kébzel
Fiatal, metálos korszakomban Kalapács Józsitól :D (Vicces visszagondolni arra az időkre :D)
Senkitől.
De, tőlem szoktak kérni.
Már árfolyama van a gyűjtőknél.
Nem sincs senkitől
Kimi Räikkönen-től és Sebastian Vettel-től.
Még általános iskolás koromban, úttörőtáborban: Gyarmati Andreától.
Kérdésedre válaszolva (én, és legjobb barátom, a Gugli): görög eredetű szó az autósz 'saját maga' és a gramma 'írás' szavakból; a magyarba a németből került
Gyerekkoromban Rodolfo-tól. Sajnos nincs már meg :(
Én se
Anyámtól/apámtól. Az ellenőrzőmre.
Főnökömtől. A munkáltatói igazolásra.
Kollégától, hogy legyen tanú a meghatalmazáson.
Székely Éva, Verrasztó Evelyn, Salman Rushdie,
és van dedikált könyvem Gulácsy Iréntől
Jujj,ő Johnny egyik kedvence.
Nagy balettrajongó és sok táncosfiú haverja is van.
Mikhail Baryshnikov
Benedict Cumberbatch
James McAvoy
Toby Stephens
Ralph Fiennes
Jeremy Northam
Rufus Sewell