Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Rákóczi Renáta
A kickbox-os női bajnok, aki az exatlonban is szerepelt. Akik ismerik, rendszeresen figyelemmel kísérik, azoktól kérdem pusztán kíváncsiságból:
1. Szerintetek egy teljesen átlagos, hétköznapi nő meg tudná alaposan verni őt úgy, hogy véresen, monoklisan, megszégyenülve zokogjon a földön elterülve?
2. Vagy mondjuk két nő lefogná, egy harmadik pedig ököllel ütné a hasát, abból ki tudna még jól jönni?
A fer play alap a civil életben is. Az ám!
Tudom, hogy fogalmad sincs miről beszélek.
Jó, akkor hülye. De ha már volt bátorságom feltenni, legalább egy-két épkézláb válasszal szánjatok meg a konkrét kérdéseimre, akár te, akár mások.
Nem "brutalis" amit irtal , hanem HULYE
Utólag visszaolvasva elismerem, hogy brutális amit írtam, de hidd el, nem vagyok irigy a Renire. Nem fogod elhinni, de nagy rajongója vagyok, viszont belátom azt is, hogy senki sem legyőzhetetlen és tényleg kiváncsi vagyok, valamelyikőtök el tudja e képzelni, hogy egy teljesen random átlag nő helyben tudná e őt hagyni? Illetve a kettes számú szituációs kérdésem is áll még.
Ha már kérdezed, - szerintem:
1. Nem!
2. Igen!
???????????????? Hany eves vagy angyalka ?
Miert vagy kivancsi ilyen marhasagokra , illetve miert ilyen marhasagokra vagy kivancsi ?
Irigyled ?
Iratkozz be egy sportklubba , edzzel ejjel-nappal es hatalmas erofeszitessel es kitartassal , onfelaldozassal egyszer talan Te is elsportolo leszel... Vigyazat : MUNKAROL van szo