Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
jAVITAS:
jOHNNY w e i rD---
DDDDDDD.................
Kate jobban fest.
Gwyneth-ben nem értem, hogy ha nincsenek mellei, akkor miért vesz fel olyan ruhákat, amik ezt még jobban kihangsúlyozzák.
Erre tudok egy jó módszert: ha nem tetszik a topik témája, vidd el más irányba!
PL.
http://wonderwall.msn.com/tv/emmy-noms-f ace-off-gwyneth-paltrow-vs-kate-winslet-14939.gallery
T i kire szavaztok, Kate-re, vagy Gwyneth-re?
Á,azt nem bírják ki.
Johnny-t egyébként megvislete í har,ha azt is mutatja,hogy áá,nem törődik vele.
Neki nagyon fontos,hogy mindig csinosnak lássák.
Könyörgöm, próbáljuk már ki, hogy senki sem szól hozzá.
Egyszer csak ráun elsi és akkor nem kell naponta az x-edik köcsögtopikot olvasnunk.
először én is nevettem, de mostmár igazából felbasz, hogy megnyitok egy igéretesnek induló topikot, erre csak az ő idiótaságaival szembesülök.
de ezt kár volt mondani, mert egyébként szerintem erre épít ez a hülye.
Bocsi, de melyik nemnél? Mert számomra még mindig nem világos, hogy melyik nemet képviseli. Vagy úgy űberállesz mindkét nemnél vitte a pálmát?
A zsenialitásához nem fér kétség, amit csinál, abban profi. Innentől kezdve szerintem lesz.rhatja az ilyen véleményeket.Ne keseredj el!
Én meg azokat nem tartom túl sokra, akik agyonéheztetett nőkre rongydarabokat aggatnak, mint a vásárban szemlére küldik őket, aki néha úgy néznek ki a trendi ruhákban, mintha most szabadultak volna a diliházból, ráadásul nem Napóleonnak képzelik magukat, hanem divatdiktátornak.
Nem telhet el nap Johnny nélkül
engem nem zavar amúgy, megmosolyogtat a sok hsz.
És ki a legjobban öltözött?
Lady Gágá?
Rakerestem.
Hat, nagyon noies....
Nem tudod, ki az a Johnny?!
Hiszen nemsokára az NLC ikonja lesz itt belőle, ha elsi így folytatja...
(J. Weir, korcsolyázóról van szó)
Hát csodálod? Biztos még az ABC-be is korcsolyaszerkóban szalad le...
De jól kezeli a szitut, ahogy nézem őt nem érdekli a People magazin...
Hat igy jart...
Ki a fene az a Johnny amugy?