Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Manapság már biztos sokan dolgoztok otthonról, a vírushelyzet miatt is, és mert egyre elterjedtebb már itthon is a home office. Viszont sokaknak nem működik ideálisan az otthoni munka, emiatt fontos szerintem, hogy megfelelő környzetben dolgozzunk. Ez a cikk sok tanácsot ad, hogy hatékonyabban működjön a munka otthon is.
Forrás: Home Office For You https://www.homeofficeforyou.hu/hasznos-tanacsok-javasl atok-az-otthoni-munkaallomas-home-office-kialakitasara-62
Van távmunka, csak nem mindenhol alakítják jól ki a kommunikációt. És szerintem ez a legfontosabb. Én mostanában ezeket a blogokat szoktam olvasni, sok minden kiderül belőlük: https://www.opennet.hu/tavmunka-megoldasunk
Hol elsz hogy ez neked bejott kategoriaba tartozik.
120ft/ora ?
1000 szó 0,5 dollárért?
Ha csak 3 másodpercet számolok egy szó begépelésére, az 3000 másodperc, az majdnem 1 óra (50 perc)! Mindezt 120 Forintért?!
Hát, ehhez nagyon elkeseredettnek kell lenni.
Sziasztok!
Már nagyon rég óta kerestem otthon végezhető valós és természetesen fizető távmunkát. Kb. 3 hete sikerrel jártam. Ez egy angol oldal, ahol képről kell a szavakat begépelni 15 mp alatt. Változó tarifák vannak, este fizet a legjobban. Természetesen meggazdagodni ezzel sem lehet, viszont ha van időd és tényleg kitartó vagy akkor a havi 5-20.000.- Ft-ot meg lehet keresni. Minden hétfőn automatikus utal a Paypal számlára ha a 3 dollárt elérted. Nekem bejött és ami a legfontosabb, hogy tényleg kifizet.
www.megatypers.com
A regisztráláshoz szükséges kód: 3U56
Sok sikert!
Szia!
Van olyan, de az nem kerül meghirdetésre, mert betöltik ismerősök által.
Több félét is láttam, hallottam ismeretségi körben, a gépi (póló és bébiholmi) hímzéstől a tervezésig, gépi fémmegmunkálástól a számítógépes adatrögzítésig, stb.
Ilyen valós otthoni munkához szerintem kizárólag személyes kapcsolat által jutsz. Érdeklődj úton, útfélen, ismerősöktől.
Én eddig normálissal sajnos nem találkoztam. :(
Mindig előre kell fizetni kisebb-nagyobb összeget...ezekre pedig nem vagyok vevő.
Ezért is kérdeztem rá, hogy mi az általános tapasztalat másoknál.
http://www.jobinfo.hu/munka/Egyeb-szolgaltatasok/Tavmunka -Alkalmi-munka-Diakmunka/Tavmunka/Tolmacsolas-forditas
95%-ban folyékony angol nyelvtudás szükséges hozzájuk. Ha megvan, akkor hajrá:)
én próbáltam múltkor egy olyat,hogy fa játékokat kellett volna kivágni,csiszolni,dobozolni..satöbbi
részleteket még nem kaptam..mert az volt hogy adjak fel 8-9 ezret és majd cserébe megkapom mit kell tenni
na innentől nem is érdekelt..
ha komoly lett volna ,telefonos megbeszélés a minimum majd személyes gondolom címre kihozása a terméknek,majd bemutatása röviden hogy pontosan mit kell csinálnom ezekkel a kockákkal..ez lett volna korrekt