Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Sziasztok.
Én is most vizsgáztam az EFEB-nél és nekünk nagyon kedves vizsgabizottságun volt. Az efebesek azt mondták, hogy valamikor ki lehet fogni nagyon szigorú bizottságot is, ezt ők sem tudják előre, mert a minisztériumból és a kamartól jönnek a kérdezők. A feleségem egy másik helyen járt suliba, ott őket is nagyon megizzasztották.
Sziasztok!Én most vizsgáztam vendéglátó eladó szakon.A felkészítő tanárunk egy tündér volt!Okos és segítőkész!De a vizsgabiztos úriember akkora bunkó volt,H hasonlót sem láttam!Igazából teljes mértékben pofára osztályozott!Olyan lekezelő,bunkó stílusban beszélt velem mint egy tizenéves taknyossal!Pedig 34 éves anya vagyok!De ő úgy érezte bármit megtehet!Borzalmasan megalázott!Leminősítette ami főztem,és amikor kimentem megette az egészet!És már nagyon bánom,H nem küldtem el a fenébe!De a többi dolog rendben volt!Csak ez az egy rosszindulatú fa.. nem kellett volna!Mert miatta nem kaptam meg az ötöst.Pedig megérdemeltem volna!
Sziasztok,
Én most fogok októberben vizsgázni, kulturális rendezvényszervező tanfolyamra jártam. Van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata?
Az órák nagyon élvezetesek voltak, mert szuper tanárokat kaptunk. Így nem volt nehéz felkészülni, de azért tartok a vizsgától.
Mivel rengetegen járnak hozzájuk, szombatonként az ügyfélszolgálaton mindig van egy kis sor, de miután szóltak, hogy online is tudom fizetni a tanfolyami díjat, így ez a problémám is megoldódott.
Kitti
:)
Koszi a válaszod :)
Én az EFEB kozmetikus képzéséről hallottam csak eddig és arról csak jót. Szerintem jó hely lehet!
Gemike!
Koszonom valaszod!Irok privit.
szia !
oktató is volt de volt kirendelt vizsgabiztos is.
üdv
gémi
Szia!
Raktarvezetoire jelentkeztem es szinten a ceg fizeti.Remelem most nem lesznek problemak az átutalásokkal.Ezt nagyon jó hallani hogy jók a tanarok .Maguk az oktatok voltak a vizsgabizottsag tagjai is? Mrgnyugtató lenne olyan helyen vizsgazni ahol ismeros emberekkel talalkozik az ember :)
szia!
Milyen tanfolyamra jelentkeztél ??
Én tavaly végeztem bérügyintéző szakon, nagyon jók az oktatók. Bár nekem a cég fizette, ebben fizetésben nem nagyon voltak a helyzet
magaslatán. Gondolom ha te fizeted akkor egyszerű az egész.
üdv
gémi
:)
Sziasztok!
Egy hete jelentkeztem az Efeb oktatási kozpontba es nagyon kivancsi lennék a vélemenyekre.Főleg olyanoktól várok hozzaszolast ,akik mostanaban ill. 1-2 evvel ezelott vegeztek.De minden erdekel. :)