Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
EÜ tanár mester képzés
Szaisztok! Tudom hogy nem a legmegfelelőbb helyet kerestem meg de nagyon szeretnék valakivel beszélni aki elvégezte az Egészségügyi Tanár mesterképzést az ETK-n mert erősen gondolkodom a jelentkezésen de a felvi.hu-s általános leírások kívül semmit sem tudok róla. Érdekelne milyen nehéz meg ilyne általános dolgok.
köszönöm,
Bogi
Hát volt egyáltalán ilyen képzés már korábban is? Csak mert manapság van egy pár újfajta szak, szóval lehet az is, hogy ez is új...
Másrészt kinek mi a nehéz... Gyengébb képességekkel mindig többet kell gürizni, mint kiemelkedővel - szerintem indulj ki abból, hogy az alapdiplomád megszerzéséhez mennyire kellett magadat megerőltetned! Mindazonáltal ha valakit valahová felvesznek, akkor azért bízhat benne, hogy megvan rá a képessége, hogy el is végezze - persze lehetnek sajnálatos esetek, pár százalék mindig kiesik, de azért ez leginkább rajtad múlik, és nem tilos segítséget kérni, ha valamiben elakadsz a tanulás folyamán. Bár ezt diplomás emberként valószínűleg tudod...