Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Autóvezetés újrakezdése
Sziasztok,
A segítségeteket szeretném kérni, hogy tudtok-e Budapesten olyan autósiskolát ajánlani nekem, akik foglalkoznak olyanokkal, akiknek ugyan van jogsijuk, de (már) nem tudnak vezetni
17 évesen megcsináltam a jogsit, aztán betettem a fiókba körülbelül, a szüleim nem akarták a családi autót odaadni, aztán pedig teltek múltak az évek Most a férjem vezet, ha megyünk valahová, de lassan babát tervezünk és úgy gondolom, hogy újra kéne kezdenem a vezetést, hogy majd ketten is ki tudjunk mozdulni. A férjem már próbált tanítgatni, de mindig veszekedés/sértődés lett a vége, így gondoltam, hogy inkább profi segítséget kellene kérnem
Jár valaki hasonló cipőben közületek?
Bocs, ezt eltévesztettem.Mármint a 17 éves kihagyást.
De, akárhány év is az amit kihagytál a többi javaslatom szerintem pont passzolna neked, a családi béke is megmaradna.
Talán nem is volna baj,hogy ha szakember segítene neked egy kicsit visszazükkeni a vezetésbe-
Annyi, de annyi változás lett 17 év alatt, ezt vezetés és beszélgetés során egyből meg is tudodha néhány órát vezetsz vele.
Sok sikert hozzá.
Örülök, hogy tudtak neked segíteni....nekem is rémes oktatóm volt...azért ez a para....
Kb két hét múlva kezdhettem is, nem volt vészes várakozási idő
Köszi az ajánlást, szimpatikusnak tűnnek. Miután felhívtad őket mikor kezdhettél vezetni?
Köszönöm, már nézegettem őket, de gondoltam valakinek van tapasztalata és úgy tud ajánlani, hogy már kipróbálta
De persze, sokan vezetnek jól a környezetemben. A gondom az, hogy én nagyon félek a forgalomban és azért szeretnék oktatót, mert úgy bele tud nyúlni a pedálokkal, ha valami hülységet csinálok
Manapság szinte minden nagyobb autósiskola kínál ilyen lehetőséget..
https://www.google.com/search?source=hp&ei=RcWQXPq2Iq6HrwTnqYKIBg&q=gyakorl%C3%B3+vezet%C3%A9s+jogos%C3%ADtv%C3%A1nnyal+rendelkez%C5%91knek+budapest&oq=gyakorl%C3%B3+vezet%C3%A9s+jogos%C3%ADtv%C3%A1nnyal&gs_l=psy-ab.1.1.0l2j0i22i30.2042.7837..10306...2.0..0.118.3344.13j20......0....1..gws-wiz.....0..0i131j0i10.iSjWFv2J3Ik
Nekem az Oktatókról sincs túl jó véleményem....nekem civil mutatta meg a legjobb dolgokat....Nincs egy jól vezető barátnőd????