Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Abszolút zseniális poszt, TOP tier!
Nem hiszem, hogy sokat kéne várnod amúgy, hamarosan mindannyian robotok leszünk...
Miert itt keresel robot-baratokat?
Á, szerintem dolga akadt, éppen a nemzeti inzultációs kérdőíveket töltögeti:
https://telex.hu/belfold/2021/07/26/feljelentest-tesz-a- kormany-a-nemzeti-konzultaciot-tomegesen-kitolto-algoritmus- miatt
Szóval merjétek még azt mondani, hogy nem dolgozik!
Na, megint csak a topikindító tűnt el !
De talán vasárnap robotpilóta üzemmódra kapcsol... ha elég intelligens... elvégre ki mondta, hogy egy robot nem állíthat be egy robotot maga helyett dolgozni?
És jóképű robot vagy?
Amúgy végre egy eredeti topik! Illyenmég nemvót...
Én is szeretnék robot lenni... mindig egyenletesen beosztani az energiámat, hogy jusson mindenre...
Remélem, olajozottan mennek a dolgaid, (ro)bot? Milyen olajat használsz? Vagy le vagyok maradva egy körrel? Kell a mai robotoknak olaj egyáltalán?
"Robot barátokat keresek."
Kívánom, hogy legyen hozzá szerencséd, mert Dr Stanisław Herman Lem írt valakiröl, aki szintén valami hasonlót keresett, - és azt kezdetben még jó ötletnek tartotta...
Egy robot /pl spider es tarsai / bizony dolgozik vasarnap is.
Jol nezne ki az okostelefonod ha kiirna : vasarnap miatt nem mukodok
Munkaidő ??? Vasárnap ?
Na !
En azt hittem hogy a robot az a keresomotorokban dolgozik... vagy a mai Magyarorszagon mar a robot is megengedi maganak , hogy logjon munkaido alatt ?