Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Az, hogy többen vannak bent...hát az idő hiánya miatt. Valószínűleg sietett a kolléga/kollegina.
Zokni? Nem minden esetben lehet zokniban a bokasüllyedést/ lúdtalpat észrevenni.
Üdv!
Meghallgatta őket, hasat nyomkodott, gerincen ujját húzta végig. Majd az alsó levetése után a fitymát felhúzta, a herét tapogatta. És így körbe kellett fordulni. A fiam megalázónak gondolta.
A dolog, amit nem értek, miért többen voltak? Miért kellett a zoknit levenniük?
Az én lányomnak is valami hasonló volt, igaz ők ketten mentek be, de egymás előtt melltartó le, igaz a bugyi maradhatott. Elég kellemetlen dolog, és hatalmas probléma, hogy az iskolaorvos nem foglalkozik ezzel.
Szia. Én már ezen a fórumon egy hasonló kérdésre válaszoltam... Azt hiszem ott lány volt a gyermek... Nem nem normális, ha többen mennek be. A vetkőzés mértéke viszont teljesen rendben van.
Milyen vizsgálatok voltak?
Szerintem nem normális.
Nem is jogos, mert egyszerre hárman vannak.
Persze az egészségügyben hozzá kellett szokni furcsa dolgokhoz.
Régebbi történetem van egy prosztatavizsgálatról. A vizsgálószoba ablaka a szemközti panelházra nézett, és a teljes falfelület üvegből volt. A nadrág letolása előtt megkérdeztem a Szakorvost, hogy nem zavarja-e, hogy a szemközti házakból remek belátás nyílik a vizsgálatra. A válasz: "aki szégyenlős, ne menjen orvoshoz"
No comment.
A hetvenes évek végén, élve a lehetöséggel, szakmásított gepjármüvezetöi jogosítványt szereztem a Magyar Honvédelmi Szövetségnél. (Náluk került a legkevesebb pénzbe). A pályaalkalmassági vizsgára Kecskemétre utaztunk vagy harmincan egy teherautón Makóról. Már nem emlékszem minden tesztre, de volt orvosi vizsgálat is, amit egy idösebb doktornö "tartott", - tízes csoportokban. Én mindjárt az elsö csoporttal mentem be hozzá, - mindannyian alsónadrágra vetközve. A vizsgálat közben érdeklödött, honnan jövünk?. Mondtuk, honnan. Akkor biztosan jártak Szegedn is és látták a Dankó szobrot, - ugye milyen szép? Az,- mondtuk. Az egyik srác nyakában aranylánc, rajta a függö egy kis arany ökölbeszorított kéz. Kit fenyeget ez az ököl? - kérdezte töle a vérnyomásmérésnél. Hááát, senkit, csak nekem megtetszett és megvettem...Miután mindegyikünket megvizsgált egyenként, így szólt hozzánk,
- És most álljanak körbe!
Körülálltuk, úgy kartávolságra egymástól.
- Most hunyják be a szemüket és tolják le a nadrágjukat!
Vagy negyven másodperc után megengedte, hogy már felhúzott alsónadrággal távozhassunk. Kérdeztük a második és a harmadik csoportot, amikor végeztek, hogy részük volt-e nekik is a "szemlélésben", - de nekik az már kimaradt. Ezek szerint nem volt normális dolog,......jókat röhögtünk rajta, hazafelé tartva a teherautó "platóján"...