Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Visszaolvastam a ket evvel ezelotti hsz.-t,akkor meg nem sokat tudtam a szallasrol,nos ha erdekel. Ez egy appartmanhaz,ha jol emlekszem 3 emeletes,egy idos nei es a fia a tulajok,ok a szomszedos epuletben laknak.
A haz egy nagy kertben terul el,ingyen hasznalhatok a kertben a napozoagyak,kerti jatekok,go-karts,akkumulatoros kisautok,kerti haziko,homokozo,ingyenes biciklihasznalat.
A szallas egyszeru de mindennel felszerelt,mi az 5 szemelyes appartmanban laktunk. Ez allt egy kulon 3 agyas halobol,egy nappalibol 2 kanapeval,TV,konyha mikroval,kavefozovel,kulon WC es furdoszoba. A foldszinto appartmanokhoz terasz,az emeletiekhez balkon tartozik,asztallal,szekekkel,szaritoval.
A to kb. bo 5 perc seta. A falura jellemzo,hogy teljesen elkulonul a lakott resz a turistaresztol,igy a "mi" oldalunkon csak nyaralok,hotelek,kiado hazak,ettermek voltak,egy kulon falut alkotva,maga Krumpendorf,az igazi falu 1-2 km-rel odebb kezdodott. Remelem ertheto voltam.
Uzlet tobb is volt a kozelben,de azok inkabb autoval voltak elerhetoek,Spar,Aldi...
Igy hirtelen ennyi jut eszembe,ha erdekel meg vmi,termeszetesen valaszolok.
Szia!
A szallas cime: www.ferienkinderparadies.com.
Szerintem nem fogjatok megbanni a Worthi-to melletti nyaralast,mert csodalatos,egyik legszebb nyarunk volt.
Ha vmi kerdesed van,kerdezz nyugodtan,esetleg ha kuldesz priviben e-mail cimet,kuldok at kepeket,ha erdekel.
Helló!
Meg tudnád adni a szállás pontos nevét?
Köszi
Helló!
Nagyon tetszik ez a lin, a szállás. Idén mi is a Wörthi tóhoz készülünk 2 gyerekel. Voltatok ezen a szálláson? Vagy esetleg valahol a környéken?
Köszi
http://www.tiscover.at/woerthersee
Ha az a lényeg, hogy tiszta, rendezett, meleg vízű tó mellett legyen a nyaralás, tudom ajánlani a Klopeinersee-t, ami kisebb, talán nem annyira festői, de barátságos és kellemes környék. Nincs messze a Wörthersee-től.
Köszi szépen ,megnéztem az oldalt, kértem ajánlatot, meglátjuk!
hali! én a wortherseerose nevű hotelben találtam szállást. valaki ismeri??
Szia!
Én pár napja kezdtem nézelődni, mi is ide szeretnénk menni nyáron. Találtam egy szép apartmannt:
http://www.tourism-db.co.at/detail.html?bnr=71&spr=hu