Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Szoptatás alatt hormonális okok miatt a hüvely nyálkahártyája érzékeny és nem termelôdik a hüvelyváladék sem.
Ez teljesen természetes.
Nekem a nôgyógyász kérdés / kérés nélkül átnyújtott egy síkosító receptet a szülés utáni elsô kontrollvizsgálaton.
Persze, sokszor érzem, hogy unalmas egy kicsit minden, hogy több izgalomra vágyok, ritkábban is kívánom, de...Akkor sem nedvesedek, ha fel vagyok izgulva, úgy, hogy már beleőrülök a vágyba. Régen olyankor már csorgott...
A doki azt mondta, mikor 5-6 hónappal szoptatás után kérdeztem, hogy akkor ez már nemigen fog változni. De ezt képtelen vagyok elfogadni
a dokidat nem kérdezted?
Hát ez az...5 hónapig szoptattam, tehát már 14 hónapja nem. És ugyanaz van most is
Mikor kicsik voltak a gyerekek nem élveztem ennyire a szexet.
Most már önnálók. Több időnk jut a párommal egymásra.
miután már nem szoptattam, visszaállt az eredeti állapot, most a második gyerek után ismét rámköszöntött a szahara