Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Nagy Húsvéti Nyúl Fórum
2005-03-29 21:291.
Torolt_felhasznalo_799831
Létrehozva: 2005. március 29. 21:29
Üdvözöllek, a Nagy Húsvéti Nyúl közvélemény kutató fórumában!
Néhány nagyon fontos kérdést kell itt megvitatnunk, amelyek mind az én jövőmet, sőt mindenki jövőjét meghatározhatják!!!
Biztosíthatlak, hogy válaszaidat titkosan és bizalmasan kezeljük!/ Csak én fogom elolvasni a Nagy Húsvéti Nyúl…..höhö, na meg esetleg azok, akik ide betévednek!!!
Tudod, a mancsom teljesen meggémberedett a sok hímestojás festésétől, a hátam meggebedt a sok tojgli és ajándék cepelésétől, a tappancsom pedig térdig kopott a nagy lótás-futástól. Na és szegény füleim! Majd letépték őket! Úgyhogy szörnyen kidöglöttem… sőt… majdhogynem beledöglöttem!!!
Nos, most hogy vége a Húsvétnak, felmerült bennem a sorsdöntő nagy kérdés. Hogy kell ez nekem, hiányzik ez nekem? Megéri, hogy folytassam tovább, vagy hagyjam az egészet a francba???
Néhány nagyon fontos kérdést kell itt megvitatnunk, amelyek mind az én jövőmet, sőt mindenki jövőjét meghatározhatják!!!
Biztosíthatlak, hogy válaszaidat titkosan és bizalmasan kezeljük!/ Csak én fogom elolvasni a Nagy Húsvéti Nyúl…..höhö, na meg esetleg azok, akik ide betévednek!!!
Tudod, a mancsom teljesen meggémberedett a sok hímestojás festésétől, a hátam meggebedt a sok tojgli és ajándék cepelésétől, a tappancsom pedig térdig kopott a nagy lótás-futástól. Na és szegény füleim! Majd letépték őket! Úgyhogy szörnyen kidöglöttem… sőt… majdhogynem beledöglöttem!!!
Nos, most hogy vége a Húsvétnak, felmerült bennem a sorsdöntő nagy kérdés. Hogy kell ez nekem, hiányzik ez nekem? Megéri, hogy folytassam tovább, vagy hagyjam az egészet a francba???
Ez meg a csibéké
és a párkopcsalatoké
http://www.rebelvirals.com/138 75298.html?
Happy easter!
Hahóóóó itt a Naaagy Húsvéti Nyúúúl!l
Mindenkinek aki ide benéz, és annak is aki nem...
Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok! ....És csakazértis a lányoknak sok locsolót, a fiúknak meg sok hímestojást, na meg csokinyulat is.
Szia Cirmi..)))
REméltem..hogy a Nyúúúl-ünnep alkalmából...újra találkozunk..)))
Most már kétszeresen is szidom, mert mikor döglik be az a fránya hűtőgép???? Húsvét előtt!!! Ami a legborzasztobb hogy pontosan 1 azaz egy hónappal ezelőtt vettük
Helló kedves Elysa! itt nyugodtan szidhatod ám a Nagy Húsvéti Nyulat, feltéve ha nem rajtam ugrálsz
Szia, örülök, hogy a régi kedves ismerősök még nem feledtek el. Cirmike jól van, de vadabb mint valaha. És te hogy vagy, mi újság veled és a cicókkal?
Csatlakozhatok akkor is ha csak szidni-hordani tudom azt a lüke nyulat aki miatt megint lapos lesz a buksztárcám?
Helló, halló!
Itt a Naaagy Húúsvéti Nyúúúl Hiradó!
Ide írjatok mindent ami a Nagy Húsvéti Nyulat érinthet. Pl. mit tojjon Neked a nyuszi? Mit fogsz csinálni Húsvétkor? Mit jót fogsz főzni, ami még nem unalmas és megszokott? Miért szereted a Húsvétot, vagy éppen miért utálod az egész cécót?
Nekem személy szerint terhes ez az egész Húsvéti ünneplés. Na de jobb ha megadom magam, mert Húsvét akkor is lesz, ha nem akarom. Úgyhogy hajrá!
Luluka most összegömbölyödve alszik azon kedvenc szőnyegén, amit a múltkori tüzelés alkalmával le is pisilt.
Viszont van valahol egy kismacsek, de még nem tudtam rátalálni. Cirmi jól eldugta. Vajon hová? Pedig jó lenne megtalálni, és magamhoz szoktatni. . . akkor talán Cirmi is engedne a vadmacskaságából.
Már olyan régen találkoztunk! Nagyon sajnálom, hogy nem jött össze az állás! :-(((
Nem szeretném ha kihalna a Fórumom!
Nagyon szomorú vagyok, az idő meg egyenesen pocsék. Az álláslehetőségemnek meg lőttek. Úgy hogy most minek örüljek? :(