Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Franciaágy..... .
2006-06-10 21:361.

Létrehozva: 2006. június 10. 21:36
Sziasztok !Azt szeretném megtudni, hogy egy 2*2 m-es franciaágyat mennyiért húznak át szerintetek? Érdemes megcsináltatni? Kinek mi a tapasztalata !!!!Félek, hogy sokba kerülne a bútorhuzat meg plusz a kárpitosmunka . Mivel ezt ma találtuk ki a párommal, nem volt még időm körülnézni, de nagyon izgat a dolog, ezért várom atapasztalataitokat ! Köszi: bambi13
Sziasztok! szerintetek egy 2*2m-es francia ágyat mennyiét húzatnak át? És hol? Kérlek válaszoljatok!
Ja, mielőtt elérhetőséget kérnél, nagyon vidéken élünk, nem hiszem, hogy a nevelőapám ezért elbumszlizna a fővárosba....
Ja, mielőtt elérhetőséget kérnél, nagyon vidéken élünk, nem hiszem, hogy a nevelőapám ezért elbumszlizna a fővárosba....
Hello Bamb!
Franciaágyat még nem, de kinyitható, 2 személyes kanapét már húzattam át, szerintem csillagászati összegért, anyaggal együtt volt 52.000 Ft volt 2 éve. Ebben venne volt az oda-vissza szállítás is, de még így is sokallom, bár nagyon szép lett. Ez újpesti ár, nem tudom mekkor a szórás.
Sziasztok!
Holnap lesz a tv-ben Az ajtó!!! színházi előadás, 20:00, Dunna tv!
aham
az Abigélt én is szeretem, nem rég olvastam Az ajtót Szabó Magdától, nem volt rossz az sem
szted?
Szia!
Én nem nézem a focit.
én az ülőgarnituránk szerettem volna, de édesapám lebeszélt róla, mert nagyon drága, és értelemetlen lett volna, mert belül kikoptak a rúgók, már nem volt olyan kényelmes. ideglenesen vettem rá szép kék lepelt, színes párnákat, míg nem lesz pénzem normális ülőgarnítúrára.
szerintem érdemes szétnézned az üzletekben, hátha valami jó ksi akciót is kifogsz!
vhogy nem az én világom a foci, kedvesem viszont bent kocsmázik
szal ha van kedved beszélgetni, itt vagyok...
szia!
válaszd ki Te az anyagot, akkor biztos nem lesz annyira drága, biztos szivesen segítenek melyik alkalmas kárpitnak és melyik nem
nálunk a szülők szponzorálták, szal pontos adatot nem tudok, nem francia ágyam van, hanem kettő ugyanolyan régire ruháztunk be, de jobban megérte újrahuzatni, mintha vettünk volna, ez biztos
de vmi szép anyagot válassz
sok sikert
üdv: Lea