Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Na, akármit is gondoltok erről a vállfáról, tegnap mégis fogtam magam és elmentem, vettem...
Átrendeztem a szekrényem és gyönyörű lett. Így külön-külön látom a blúzokat, nem ötösével vannak egy vállfán. Nekem a látvány miatt is megérte. Köszönöm a segítséget!
De most újabb kérdésem lenne. A nadrágokat olyan csipeszes vállfára - nadrágtartóra - szeretném rakosgatni. Ilyet merre találok? Ikea katalógusban láttam, de 140 Ft.
piaci rés!! Hajrá betti! megvan az első vevőd is!
amúgy én is szeretem, de külön nem veszek, csak ha kerül a tisztítóból...
Csupán azért gondoltam erre, mert kis helyet foglal. Vékony kis blúzokat szeretnék ráaggatni.
A tisztítóban próbálkoztam, külföldről szerzik be, nem tudják hol lehetne kapni. Amúgy a 20 Ft-ot én is sokallom...
20 ft ??? Nna akkor megyek és veszek egy darab drótot és eladom 15 ft.-ért. Ki kér?? Végre egy zsíros biznisz
Tényleg miért kell a drótvállfa? Kiváncsivá tettél. Én valami performance kiállításra kondoltam...
Szia!
Bp-en a József körút 44-ben van egy tisztító Harmat Textiltisztító Kft, és ott lehet. 20 Ft darabja.