Féltékenyek ide!

monibonbon
Létrehozva: 2006. szeptember 25. 12:06

Sziasztok,

azoknak nyitom ezt a topicot, akik OK NÉLKÜL féltékenykednek (hülye komplexusok, régi sérelmek, stb miatt), és azon küzdenek, hogy ezt legyőzzék. A Wellness Caféban is van "ÉPP MOST..."  topic, ahová abban a pillanatban kell írni, amikor JÓTETTET (pl.épp most sportoltam) tudunk elújságolni, és nem csak ígérgetünk, hogy "majd holnap". Hasonlót szeretnék, pl.: "épp most győztem le magamban a hisztit, pedig a párom egy lánnyal emailezik, na és akkor mi van?"

Segitsünk rádöbbenteni egymást, hogy nem éri meg apró-cseprő ügyeken rágódni, és rossz érzéseikkel mérgezni a kapcsolatot,  az ezt követő lelkiismeretfurdalásról nem is beszélve.

Biztos ti is megbánjátok, amikor bizalmatlankodva hülyeségeket kérdeztek a párotoktól egy sms vagy telefonhivás kapcsán.

Próbáljuk fejleszteni az önuralmunkat és szép dolgokkal ápolni a szerelmünket  

Írjatok olyasmiket, hogy milyen jó megbízni a barátotokban, férjetekben...és milyen jó ez a férfinak. Milyen jó neki a szabadság, ha póráz nélkül is nagyon jól tudja, hol a helye.

Ilyesmiket osszunk meg egymással 

M.

19281 hozzászólás
 1. 2014. október 29. 00:2519281.

  Látott már valaki olyan filmet, amiben a szerelmi háromszög boldogan élt együtt és megértésben? Persze hogy nem, mivel ez ugyamúgy kötelezően TILOS mint például cigarettázni vagy pipázni bármely amerikai (magyar) filmben. MIÉRT? mert az állam és az egyházak erősíteni szándékoznak a féltékenységet a társadalomban, és ez előírás a média számára is.

  előzmény:
  monibonbon (1)
  2006-09-25  12:06
 2. Torolt_felhasznalo_283555
  Torolt_felhasznalo_283555
  2012. március 1. 15:2319280.

  Hali ho!

   

  Jáűr még valami ide?

  előzmény:
  Torolt_felhasznalo_635120 (0)
   
 3. Torolt_felhasznalo_283555
  Torolt_felhasznalo_283555
  2012. január 26. 12:2019279.

  Sziasztok! Jó rég jártam erre! Nem tudom emlékesztek rám!

   

  Röviden:Volt pasimra féltékeny voltam,mert találkozgatott a volt bnőjével.És mindig sunyizott.Arra fogta,hogy ott volt egy kis gyerek akik 3 honapos kora uta nevelt.

   

  Akkor sajnos alaptalanul vándoltam,de szerintem igy vissza gondolva igazam volt.

   

  A szori hogy értsétek:2010 novemberébe történt szüinapom elött.Ennyik éjszaka jött egy sms az ő számáról.Hogy legyen ennek vége,mert van barátnőm és szeretem.Na én totál be gőzöltem hivogattam ő ki nyomott.Mentek az sms-csatták.

  Másnap beszéltünk,én persze totál kialvatlanul kiabáltam vele.Mire ő ott hagyta a dj.pultba a teloját és a pultos csajt csinálta,mert nem szexelt vele.Elég gyanus volt ez nekem kételkedtem benne ő meg azt mondta,ha nem bizok benne szakitsunk.Jó taktika mi?

  És elég keveset találkoztunk mindig volt valami dolga.

  Pár napra rá csörög a telefonom este 8 körül tiltott szám nem szoktam felvenni,de most valamiért még is!

  Egy női hang,kérdések Én ki vagyok S-ak?Mondom a barátnője.Erre ő ők 4 honapja vannak együtt én meg mondom 4 éve.

  Mondanom se kell ismét nem aludtam semmit.

  Másnap nem beszéltünk csak sms-t küldtam neki.

  Próbáltam hivni,délután akkor már a nőnél volt.Mindent tagatod a csajnak az meg bevette,még én voltam gyerekes.

  Aztán 1 hétig nem beszéltünk ő jelentkezett jöttek a szép szavak meg ami kell.

  Én hülye megbocsájtottam.De szerintem ez már nem olyan volt ragaszkodás lehetett ez.

   

  Aztán végleg lezártam.Most együtt vannak állitolag eljegyezte együtt élnek.

  A légyeg szerintem velem is és az elözövel is igy szakitott.

   

  Most 1 éve együtt élek egy sráccal aki tavaly decemberbe megkérte a kezemet.Boldog vagyokSzerettem nagyon!

   

  előzmény:
  Torolt_felhasznalo_635120 (0)
   
 4. Torolt_felhasznalo_962352
  Torolt_felhasznalo_962352
  2011. Április 28. 22:3119278.

  Sziasztok lányok:) de rég is jártam erre.. csapat volt itt ha jól emlékszem... olvasgatok vissza, nagyon tanulságos... bocsánat mindenkitől, h 2 éve szó nélkül tűntem el... nagyon durva dolgok történtek velem, idegösszeomlásom volt, miután szétmentünk az exemmel. Ezt ide most nem írnám ki.. de ami fontos tanulság utólag: kiderült h nem én voltam a feleslegesen féltékeny, hanem a pasi, aki miatt idejártam, na ő járt félre, szinte végig a kapcsolatunk alatt...utólag vicces visszaolvasgatnom, hogyan nyugtatgattam magam... Na de beszéljünk a jó dolgokról: aztán végre kihevertem és exet hagytam visszamenni Nikikhez. És jó sokáig nem bíztam senkiben. csak mostanában, vagyis 8 hónapja  már valakiben és családot tervezünk és nagyon love
  Olvasgatok vissza, de még mindent nem tudok. Dottyka, gratula a babákhoz, mostmár gondolom megvan a 2. is. Lettike, örülök h férjhez mész... Rózsival, Titával mi lett, tudtok róluk valamit? Dina, te még mindig írországban?
  Majd még benézek.. hátha erre jártok... hiányoztok..

  puszi Napsi

  előzmény:
  leuchtturm (19277)
  2011-04-15  14:16
 5. 2011. Április 15. 14:1619277.

  Sziasztok!

   

  Hát libabőrös vagyok, ahogy olvaslak Titeket! Olyan jó kis társaság voltunk! És úgy hiányoztok Mindannyian!!

   

   

  Nekem a régi párom van és szeptember 17-én lesz az esküvőnk! Nagyon várom, bár az esküvőszervezéstől néha igazi menyaszörny vált belőlem :-) Most, hogy a nagyobb dolgok megvannak, már nyugodtabb vagyok, legalábbis egyelőre :-)

   

   

  Dotty! Gratulálok a 2. Babócához!! Nem is írtad! Folyamatosan követem a blogodat, nézem a videókat és képeket! Csodaszép kis család vagytok!

   

  BonBon is férjhez megy? De jó! Úgy leveleznék vele a témában! :-) Esetleg megmondod neki, hogy ha van kedve akkor írjon az e-mail címemre amit te is tudsz? :-)

   

  Tita! Én annyit de annyit kerestelek! Írtam e-mailt, sms-t egy időben többször is. Örülök,hogy rendeződtek a dolgaitok!

   

  Csajok! Ne tűnjetek el megint!!!!

   

  Puszi Nektek!!!

  előzmény:
  Torolt_felhasznalo_110265 (19276)
  2011-04-14  13:36
 6. 2011. Április 14. 13:3619276.

  Sziasztok!

  Dotty vagyok, csak az a nickem valamiért nem akar működni :(

   

  Tita, de örülök, a tiétek igazi love story, úgy örülök, hogy észhez tért a férjed! 

   

  Tudok Lettikéről, hogy eljegyezték...és Bonbon esküvője is mindjárt lesz (ő persze nem a régi pasival)

  Én is még a régivel vagyok, "vadházasságban" ahogy a nagymamim mondaná, most várjuk a második gyerkőcöt, Sára 1,5 éves a második kiscsajjal pedig augusztus 20-ra vagyok kiírva :)

  Pasim folyton el akar venni, de nem hagyom, hogy ennyivel megússza, megmondtam neki, hogy az a szöveg, hogy "már a második gyerekünket várjuk, igazán hozzám jöhetnél", nálam nem jön be :) Szedje össze magát, keressen romantikus helyszínt és oldja meg a többit, akkor majd eldöntöm, mit válaszolok :))

  a mi kapcsolatunkat is megrázta/megerősítette a gyerek, ez óhatatlan, de örülök, hogy pozitívan jöttünk ki belőle.

   

  szóval itt is sunshine, happiness :)

  örülök, hogy nálatok is

   

   

   

   

  előzmény:
  Titalány (19275)
  2011-03-09  12:02
 7. 2011. március 9. 12:0219275.

  Sziasztok Csajok!

   

  Ez aztán a megérzés: hosszú-hosszú idő után végre sikerült előkerülnöm, és úgy gondoltam benézek ide, vannak e még régi motorosok. J És lám még ráadásul gondolnak is rám. Én is sokszor gondoltam ám rátok…..  Velem igazából elég sok minden történt az elmúlt időszakban. De azt hiszem sikerült elűznöm a zöldszemű szörnyet az életemből, vagy legalábbis kalitkába zárnom. De ehhez sok mindennek kellett történnie. Biztos emlékeztek, illetve ismerős is lehet: párommal néha nehézkes volt, mert nem a kommunikáció nagy mestere, sőt… Probléma akadt, azt ugye mindig a nő generálja, szerinte a nem létező problémán problémázok…stb. és inkább aludjunk, nincs miről beszélni. Szóval x idő után már magammal is folytathattam volna a vitatkozást, hisz úgyis tudtam mi a válasz rá. No én mind ezt meguntam, persze azután, miután azt hallottam vissza, hogy a férjem szeretőzik. Mivel próbáltam volna vele erről beszélni, de a szokásos duma jött, hogy de dilis vagy, meg ő olyanról nem akar beszélni, ami nem történt meg, és vegyem tudomásul…. És ekkor valami megtört bennem, és szép csendben összepakoltam és haza költöztem a szülőkhöz (másik város) Ő azt hitte szerintem, hogy hülyéskedek, nem vett komolyan, de közben beadtam a válópert, és amikor kézhez kapta, addig semmiféle kommunikáció nem volt köztünk, nem akartam, hogy keressen,  gondoltam így egyszerűbb lesz mindkettőnknek, és ő ezt tiszteletbe tartotta. De miután megkapta a hivatalos iratot megkeresett és kérte üljünk le és beszéljünk, mert ő nem érti ezt az egészet, nem tudja mi váltotta ki belőlem. Akkor átbeszéltük, és még párszor, és végül kiderült, hogy ezt az egészet egy 17 éves csajszi kezdte terjesztgetni, mert a párom kikosarazta többször is, hisz neki van egy csodálatos felesége. A mi városunk kicsi és naon fogékony a pletykákra, és innentől kezdve terjedt róla ez a hír, mint a koleraJ Persze, mint minden pletykának a végére ennek is több változata lett, és kiderült, hogy a párom buzi is. DE az esemény óta minden megváltozott:  kibékültünk, visszaköltöztem, és tényleg rájött mennyire fontos  a komunikáció. még akkor is, ha az egyik fél számára, az pitiáner dolog. Na azóta, mindent kiakar beszélni, sokszor már én mondom, hogy de hülyeség nincs, mit megbeszélni J

  Szóval tök jó érzés!

   

  És veletek mi a helyzet, ti is már „meggyógyultatok”? Mindenkinek a párja maradt, vagy…?

  Megpróbálok visszaolvasgatni, hogy azért képbe legyek.  Pusszantalak Benneteket: Tita

  előzmény:
  Gongola18 (19175)
  2009-02-10  21:47
 8. Torolt_felhasznalo_283555
  Torolt_felhasznalo_283555
  2011. február 19. 11:4519274.

  Szia!

   

  Nem tudom emlékszel még rá,de én rád igen beszélgettünk jó párszor.mi van veled?

  előzmény:
  leuchtturm (19270)
  2009-05-25  10:01
 9. Torolt_felhasznalo_283555
  Torolt_felhasznalo_283555
  2011. február 18. 10:4519273.
  Valaki??????
  előzmény:
  Torolt_felhasznalo_588037 (0)
   
 10. 2010. Április 12. 09:1019272.

  Én most először írok  ilyen helyre... ne értsétek félre nem azért mert gáz, hanem félek az egész világgal megosztani az érzéseimet. Én régen iszonyú naiv voltam. Még ha meg is aláztak vagy elhagytak én utána is minden kedves hangsúlyú szóra ugrottam, hogy "szeret, biztos hogy szeret". Mára ott tartok, hogy el akarja terelni a figyelmem ha kedves velem stb. Ő az első fiú akivel 9 hónapja vagyok együtt előtte a kapcsolataimat napokban számoltam.

  Az előző barátnőjével 3 évig volt együtt, a lány drogozott, megcsalta dealer-ével, meglopta, és állandóan öngyilkos volt. Begyógyszerezte magát , felvágta a kezét (nem az ereit). Nekem is volt egy öngyilkossági kísérletem és ezt a lányt a pszichiátrián ismertem meg. Mindig őket néztem, sírni tudtam voltna "mégis mit ad ez a lány, hogy ennyi törődést kap???" A fiú szakított a lánnyal, én kijöttem a kórházból és felhívott. Összejöttünk. Vele vagyok 9 hónapja.Aztmondja már nem szerette... de minden áldott napott volt vele kb 5-10 órát. Ha engem sem szeret akkor honnan tudnám? Nekem az ő kapcsolatuk annyira...undorító, hogy ha belegondolok elkezdek undorodni tőle. Popper Péter azt mondja: "ha valakit szeretsz és sokszor rosszat gondolsz róla azt el kell nyomni" de én nem tudom hogy rosszat gondolok róla csak néha vonzalmat érzek ,vagy szeretem csak néha idegesít. Visszatérve a sztorira, eldöntöttem: nem fogom ezért rosszul érezni magam! Gyönyörű vagyok és szeret engem. Nem fog bántani. És másnap reggel felhívta a lány(8 hónapig  semmi, egyszer írta neki e-mailen, h "hiányzol, nem találkozunk?" és ennyi. most hívogatja... hogy menjen be hozzá a kórházba, meg sír neki a telefonban. Én nem tudom miért, de olyan akarok lenni mint az a lány. Annyira fontos volt a barátomnak. Egyszerűen útban érzem magam, úgy érzem soha nem fogunk olyan párt alkotni mint ők. Nem ért meg engem, csak annyit mond mindig, hogy"pedig nem" vagy ilyesmi. A zenék amik nekem olyano,hogy a számból veszik ki a szót azok neki nem tetszenek. Az anyja is a volt barátnője nevén szólított, mindenhol ő van én csak nyűg vagyok, púp a hátukon és rettentően magányos.

   Köszönöm,hogy elolvastátok. Üdvözlök mindenkit!

  előzmény:
  Torolt_felhasznalo_875504 (19264)
  2009-04-21  10:38
 11. Torolt_felhasznalo_775050
  Torolt_felhasznalo_775050
  2009. június 6. 07:0219271.

  Helló ott is kisasszonyok!!! :)

   

  bocsi, de hát az új hobbim nagyon leköt :)) meg aztán most jöttünk haza nyaralásból. (ja, Handrus, köszi az úti könyvet :))) - totál elfeledkeztem róla, ne haragudj :( )

  szóval topicolni már annyira nincsen időm, de egy taliban bárhol bármikor szívesen benne vagyok, remélem nem alakul minden annyira szerencsétlenül, mint a múltkor! :S

   

  csak inkább dobjunk össze egy e-mail listát, mert azt sűrűbben nézem. 

  Lettike, nyomod még a sulit?

  és még új az új meló??

  jézusom, tényleg nagyon rég jártam erre :(

  előzmény:
  leuchtturm (19270)
  2009-05-25  10:01
 12. 2009. május 25. 10:0119270.

  Helló Lánykák!

   

  Annyira de annyira el van tűnve Mindenki!! Na ne mááár....

   

  Hiányoztok!!!!!

   

  Dotty, Róz, Bonbon!! Mi van Veletek????????

   

  (Handrus, Gongi, Emesn Rólatok tudok:-)) 

   

   

  Adjatok életjelet!!!

   

   

  Cupppi

  előzmény:
  Torolt_felhasznalo_603598 (0)
   
 13. 2009. május 22. 22:0019269.

  beszélgettünk de választ nem kaptam csak a nincs és nem volt köztünk semmi mondatot.

   

  én meg nem tudom elhinni. és ha felhozom mindig veszekedés van

  előzmény:
  dinamiqs (19268)
  2009-05-22  21:56
 14. 2009. május 22. 21:5619268.

  Emlekszem rad...

  Gondolom, akkor nemigen beszeltetek at, hogy mi is tortent tulajdonkeppen. Pedig egy kiados beszelgetes nem artana, tisztazni mindent, amire eddig nem kaptal valaszt, o meg elmondhatna a dolgok miertjet. Amig csak bokoditek egymast, nem fog javulni a helyzet. Ha egyutt vagytok, annak oka lehet, jo lenne, de nem lenne folyton veszekedes, mert igy nincs sok ertelme egyutt elni, elobb-utobb valamelyikotok raun a sok vitara.

  A "Megcsaltak! megbocsajtas?! c. topikban sok olyan feleseg van, aki adhatna neked otleteket. Inkabb het elejen erdemes oda is irnod, hetvegen kevesebben jonnek.

  előzmény:
  egyvalaki2 (19267)
  2009-05-22  21:46
 15. 2009. május 22. 21:4619267.

  Sziasztok kb fél éve irtam nektek, akkor jól el túntem egy időre.

   

  Megígértem hát megírom hogy a csaj elköltözött, a férj még megvan de a hangulat ket tönk közt nevezhetni rózsás elég sok a tüske

   

  Szerintetek el lehet felejteni egy ilyet vagy ez mindig megmarad?

  Mert valahogy változtatnom kell mert ez igy nem jó csak nem tudok hogy nekiállni meg egyik pillanatban feladok mindent a másikban meg ..........

   

  Nagyon sokat veszekszünk amiket eddig toleráletam apró dolgok arra most ugrok.

   

  Köszönöm ha válaszoltok

  előzmény:
  Torolt_felhasznalo_603598 (0)
   
 16. 2009. május 21. 12:2719266.

  Kedves Lányok!

   

   

  Érdeklődnék, hogy mi van veletek! Kérlek írjatok hogy vagytok mostanában. Mi Lettikével mindenkit cuppantunk, igaz Lettike?

   

  Cupp

  előzmény:
  Torolt_felhasznalo_603598 (0)
   
 17. 2009. Április 23. 12:0219265.

  Szerintem nem vagy hülye!

  Az én Pasim ugyan ilyen. Néha én is felhúzom magam azon, hogy Ő nem féltékeny. És én sem tudom eldönteni, hogy tényleg ennyire nem jelent Neki semmit, ha pl. azt mesélem, hogy mehgívtak vacsorázni, vagy hogy az egyik ex-emmel dumcsiztam stb., vagy egyszerűen zavarja de nem vesz ezekről tudomást és ezzel is bizonyítja magának, hogy Ő férfi.

  Azt hiszem ez örök kérdés marad számomra.

  előzmény:
  Torolt_felhasznalo_875504 (19264)
  2009-04-21  10:38
 18. Torolt_felhasznalo_875504
  Torolt_felhasznalo_875504
  2009. Április 21. 10:3819264.

  Sziasztok!

  Én a kapcsolatunk elején borzalmasan féltékeny voltam a páromra, aztán lassan, de biztosan leküzdöttem ezt. Na nem mondom, hogy néha még nem bújik elő a szörnyeteg, de alapvetően már maximálisan bízom benne, és ebben nagy szerepe volt neki is, és a türelmének, amivel ezt a problémát kezelte. Tény, hogy én sem törtem soha tányért, higgadtan osztottam meg vele a démonjaimat.

  Nálunk kicsit faramuci most a helyzet, talán ki is nevettek ezért, na menjek már valahova, de engem néha az zavar, hogy ő nem féltékeny annyira, mint elvárnám :-) Mindig szerettem tetszeni, de ennyi, és nem több. Mégis, vannak szituációk, amikor szemmel láthatóan udvarolnak a pasik, nekem pedig ez nagyon is imponál, és mivel a kapcsolatunkat az őszinteségre alapozzuk, ezt nem is titkolom el a Kedves elől...ő pedig egy picit megharagszik, de viccel elüti, és nem tulajdonít ezeknek jelentőséget. Azt mondja, megbízik bennem, ennyi. Talán épp az őszinteségem miatt? Egyébként is csodálom azt a fajta toleranciát, amivel az emberek gyarlóságaihoz hozzá áll...és ez nem keverendő össze a baleksággal. Hülye vagyok, hogy ilyenkor elvárnék egy kis "hisztit"? Néha nem tudom eldönteni, hogy homokba dugja a fejét, vagy övé a bölcsek köve?

  előzmény:
  monibonbon (1)
  2006-09-25  12:06
 19. 2009. Április 20. 08:0619263.

  Jó reggelt Lettike!

   

  Mizujs hogy vagy ma? Nem adtál jelet tegnap magadról így remélem minden jól alakult.  Azért majd írj hogy mi van veled.

  Izgulok.....

   

   

  Puszi

   

  előzmény:
  Torolt_felhasznalo_603598 (0)
   
 20. 2009. Április 17. 10:5319262.

  Kedves Letti!

   

  Először is nem lennék a helyedben..... nem is tudok okosat mondani, hiszen valszínű én is sík ideg lennék. Viszont annyit azért már tudom hogy ne gondolj bele hogy mi történhet. Meg próbálj inkább arra gondolni hogy nem történi semmi.

   

  Tudom nehéz, de valahogy túl kell élni, ha mégis nagyon nagyon ideges vagy akkor hívj fel nyugodtan és akkor majd dumálunk. Csörgess meg és visszahívlak. Privibe elküldöm az új számom. .

   

  De azért alapból próbáld jól érezni magad a leány búcsún. :-)

   

  Amúgy valami lehet a levegőben mert nálam is kicsit visszajött a Zöldszemű farkasszörny. 

   

  ja meg még annyi hogy általában az ilyen lányok csak a vőlegénynek hagyják magukat  megfogni, iletve aki fizet érte. vagy senkinek.

   

  előzmény:
  leuchtturm (19261)
  2009-04-17  10:33
 21. 2009. Április 17. 10:3319261.
  Hát én legszívesebben átaludnám az egészet. Féltékeny vagyok na. Tudom-tudom,nem kéne, meg úgyse lesz semmi stb....de az én Pasim akkor se csorgassa a nyálát ilyen táncosok után. Meg mi van ha megfogja vagy mittomén
  előzmény:
  Torolt_felhasznalo_761447 (19259)
  2009-04-16  22:23
 22. 2009. Április 17. 10:0219260.

  Hát így részletezve, tényleg elég fura a dolog!  Amúgy mióta volt a barátnőd? Meg a párod, hogy reagálta le ezt az egész szitut?

   

  Amúgy ismerem ezt a helyzetet. Nekem a gimis barátnőmmel történt ez meg...Ő összejött az én akkori pasim haverjával, így állandóan együtt lógtunk. Aztán ők ketten kicsit furán kezdtek viselkedni egymással... a barátságunknak vége lett, de azt hogy valóban megtörtént köztük a dolog, teljes bizonyossággal csak akkor tudtam meg amikor már szakítottunk az ex pasimmal, és évek múltán rákérdeztem, hogy mi volt és akkor elmondta. Persze azóta az exem és a barátja sem barátok.

  előzmény:
  Torolt_felhasznalo_761447 (19258)
  2009-04-16  22:02
 23. Torolt_felhasznalo_761447
  Torolt_felhasznalo_761447
  2009. Április 16. 22:2319259.

  leuchtturm-nak  más...

   

  Hát egyáltalán nem lennék a helyedben, nem csodálom, hogy ki vagy...

  Sajna mi már túl vagyunk ezen.

  A lényeg, hogy úgysem történhet semmi, ez a buli a nyálcsorgatásról szól.

  A lánybúcsún táncoló fiú tényleg vicc kategória.

  (Ezt onnan tudom, hogy megtaláltam a legénybúcsúról készült videot.)

   

  Minden csoda 3 napig tart. Mi is túl éltük. Nekem nehezebben ment, de én túl érzékeny vagyok, nálam biztosan csak erősebb lehetsz.

  Kitartás, ha már becsicsentettél nem fogsz ezen aggodalmaskodni.

  A buli után egy jó kis hancurozás elűzi minden bánatod.

  Drukkolok!

  Majd ird meg, hogy milyen volt!

  előzmény:
  leuchtturm (19256)
  2009-04-16  18:10
 24. Torolt_felhasznalo_761447
  Torolt_felhasznalo_761447
  2009. Április 16. 22:0219258.

  leuchtturm-nak

   

   

  Az incselkedés az incselkedés!Felismerem.

   

  Eddig nem voltam féltékeny, nem volt okom rá. Csak a bnőmmel fordult elő, hogy túl közvetlen hangnemet produkált a párommal. Sajnos erre a párom is vevő volt, míg nem szóltam neki. A bnő Folyamatosan középpontba akart kerülni és ez sikerült is. Tette-vette magát. Erotikus tartalmú viccelődések. A nő nagyobb érdeklődést mutatott párom felé mint felém!

   

  Igazad van, nem az a baj, hogy jóban vannak, ennek eleinte örültem is.

  De amikor a bnőm egyetlen egyszer sem engem hív fel az már rosszul eshet, nem?Amikor én kerestem  és nem vette fel a telefonját, pár percel késöbb már a párom telefonján hívott vissza. Én küldtem neki sms-t és a páromnak érkezett a válasz...

  Ha engem kérdezel, csak azért kérdezte mi a bajom, hogy legyen mire fogni miért telefonál. Mert nem akartunk vele talizni és ezt nem tudta feldolgozni.

  Nem tudom elmondani micsoda fájdalom ez nekem!fél évig türtem ezt a helyzetet.Persze konkrét bizonyítékom nincs( hála Istennek)!

  de éreztem, hogy ez igy nem oké.

  Lásd milyen egy igaz barátnő: finoman közlöm vele, hogy miért nem engem hív nekem ez rosszul esik. Erre ő nekem esik, hogy mit képzelek magamról ő nem akar semmit a páromtól és nincs szüksége ilyen barátra hagyjuk őt békén. Meg se akarta beszélni a dolgot, csak sértegetett és tovább állt. 

  Szép, nemde?

  előzmény:
  leuchtturm (19255)
  2009-04-16  18:04
1 2 3 4 5

Címlap

top